Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menun cok guzelmis 60kiloyum . Merak ettim bardacik ,kk ekmekcik nedir. Siz de mi karatay yapiyorsunuz

Ekmekcikleri senmi yaptin fulyacim? Nasil biseyler merak ettim. Icecegine bayildim cok severim hibiskusu.
Dukan icecegini yapiyorum bunuda donusumlu yapiyim ne cok sey ogreniyoruz birbirimizden
Bide siyez belli bi markaninmi?

Hindistan cevizi unu ilk kez duydum.
Nasıl birsey bildiğimiz un muadilimi. ?

ben hazır aldım ama istersen evde de yapabilirsin canım. kurutulmuş hindistancevizinin un haline getirilmiş hali. marketten aldığın hindistancevizini eğer kahve öğütücün varsa onda un haline getirebilirsin.

Menun cok guzelmis 60kiloyum . Merak ettim bardacik ,kk ekmekcik nedir. Siz de mi karatay yapiyorsunuz
teşekkür ederim
bardacık incirin bir çeşidi canım. dışı yeşil içi kırmızı oluyor
ekmekçik de benim yaptığım bir şey. adını ben koydum öyle dedim.
benimki kaçamaklı karatay denebilir. sıkı şekilde yapamıyorum karatayı.

Ekmekcikleri senmi yaptin fulyacim? Nasil biseyler merak ettim. Icecegine bayildim cok severim hibiskusu.
Dukan icecegini yapiyorum bunuda donusumlu yapiyim ne cok sey ogreniyoruz birbirimizden

Bide siyez belli bi markaninmi?

4 yk hindistancevizi unu, 1 yumurta, 1/2 su bardağı kadar rendelenmiş peynir ve 1/2 çay kaşığı karbonatı karıştırıp küçük küçük parçalara ayırdım 170 derece fırında pişirdim bonusum.

hibisküs bu haliyle tam bir gazoz oldu. tavsiye ederim.

siyez unu alıp kendim yaptım canım. yani ekmeğim ev ekmeği fulya marka

Heryerde siyez ekmeği görür oldum tadı nasıl

Slm kızlar yine geç geldim eşim pizza söylemiş incecik dilim yanlışlıkla benim içime yaradı 3 dilim yedim normalde incecikten 2 Ortaboy yerdim bugün yiyemedim çok hoşuma gitti bayıldım bu duruma.

Bugünkü menum

Saat 13.00
4 küçük fırın köfte + 1 kaşık mor lahana+ 1 kase yoğurt

Aksam 21.30
3 dilim pizza

Çok yorgunum yediklerimi hazmedip uyumayi düşünüyorum. Yarın sandviç yapıp şubeye goturecegim akşam yemegim 9 a kalmasin diye. Ki yine 9 da cikacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…