Neden peki,izin dolayısıylamı. ?
Umarim bir şekil de hayal ettiğin şekil de gelişir. .
Teşekkür ederim.. aslında ben de almıyorum pek.. bunları da uygun buldum diye aldım. .
Ilginc bir filmdi dimi. ? Ben sadece Halit Ergençi yakistiramamistim o filme :)
Ferzan hep serrayla çalışıyor evet.
Yaşasın.
Diyetisyenin çalışma saatine göre liste hazırlaması çok iyi ..
Bir dönem ben de vardiyalı çalışmıştım gece Vardiyası özellikle çok yıpratici.
Kolay gelsin sana...
Zeynebim yoluna girdi dimi hersey. Yine işine döndü eşin. ?
Çocuklar nasıl. ?
Hadi yaaa. Ne zaman peki.?
Dur bi şaşırayim. "Vışşş torpağ başıma "
Aa izmirdemisin.? Hosgeldin...
Inşallah ayarlarız ve görüşürüz. .
Zeynepte nasıl geç çıkarmış dişleri öyle. O yüzden üçer beşer geliyorlar :)
Sorunsuz inci gibi siralansin dişleri inş.
Günaydın canım.
Neden proteinle sebze yok acabamerak ettim. Genel de et ve yoğurt önerilmiyor pek.
Buyur bebeyim :)
Iyi geceler
Yena hoşgeldin canim nasıl geçti tatil
Ikı gündür çok yoruldum iki kasa domates den konserve yaptım,bir kasasını annem için yaptım...butun ev battı tabiki ardından da temizlik ,ayaklarımın üzerine ba samıyorum artık...
Gelmişken menü paylasayim;
Sabah
Ikı dilim uno buğday iki kk peynir YağSiz tost
Dom.salt.maydonoz roka
Bir haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
Çay
Ara
Bir nektar
6-7uzum
Öğle
5 nugget
1.5 kepçe devriye corb.
Bir Domt.
Ara
Karpuz
Akşam
1 kepçe corba
6 kaşık kıymalı taze fasulye
Salata cacık
Ara
Ikı nektar
Soda
Çay
Türk kahvesi
Sebnem ferakla olan duetlerini de seviyorumO zaman bu da benden.. :)
Agzimdan aldiniz
Buyur bebeyim :)
Öyle bi başım ağrıyoki öyle böyle değil. saçımı kurutmadan bağlamıştım ondan heralde.
Hayırlı geceler
Iyi geceler
Yena hoşgeldin canim nasıl geçti tatil
Ikı gündür çok yoruldum iki kasa domates den konserve yaptım,bir kasasını annem için yaptım...butun ev battı tabiki ardından da temizlik ,ayaklarımın üzerine ba samıyorum artık...
Gelmişken menü paylasayim;
Sabah
Ikı dilim uno buğday iki kk peynir YağSiz tost
Dom.salt.maydonoz roka
Bir haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
Çay
Ara
Bir nektar
6-7uzum
Öğle
5 nugget
1.5 kepçe devriye corb.
Bir Domt.
Ara
Karpuz
Akşam
1 kepçe corba
6 kaşık kıymalı taze fasulye
Salata cacık
Ara
Ikı nektar
Soda
Çay
Türk kahvesi
Merhabalar kızlar
Pazar akşam saat 8 30 yemeğinden sonra yatılı misafir geleceğini öğrendim azcık evi topla derken ara öğün yapamadım gec saatte geldi misafirler eşim iş çıkışı aldı geldi derken gece bişiler çıkarttım cayın yanında cekirdekle kurabiyelere dokunmadım sadece 3 4 parca karpuz yedim. Yatmam zaten saat 3 30 u buldu
Dun sabah kalktım hemen kahvaltı etmek istemediler bu yuzden bayılmamak için yarım probis yedim ardından saat 12 30 cıivarı kahvaltı yaptım
3 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 kk kadar salam
6 zeytin
1 tavada yumurta
Domates salatalık
Saat 14 30 civari bir sutlu nescafe içtim ama yarim kahve fincanı sutle yaptım üstü su.
Ardından ev topla supur sil dısarı marketr çık derken birde bayır yurudum saglam bir ter attım
20 dk yuruyus
Saat 17 30 / 18 00 arası Yemek hazırlarken sabahtan yarım yumurta vardı attım agzıma dayanamadım.
Saat 19 00
2 yk patlıcan oturtma
2 yk mantı
1 kase yogurt
Coban salata
3 adet marul arası çiğ kofte
Ve kızlar evet dayanamadım yarım bardak kola içtim.
Saat 10 civarıda misafirin aaa alınıyoruuumm aaa bak yemem demeleriyle 2 kare antepfıstıklı cikolata ve 1 adet portakallı biskolata yedim.
Kızlar dunum çokmu gecmiş ya bu arada yatmam gene buldu 2 30/ 3 00 falan
Yanlız çileden çıkmak uzereyim ki bu sabsh gerci wcye çıkmamıştım ama tartıldım aynı kilodayım Pazar 200 gr eksiktim bugun noldu allah aşkına ya resmen deliricem kafamı vurucam duvarlara artık sinirden
Saat 10'da cikitela haaa
Evet o canım. aidin salih mi ne kadının adı. instagramda rastladım. kayınvalidemden duymuştum daha önce, kiloma laf sokarken önermişti
Bi denicem bakalım
Merhabalar kızlar
Pazar akşam saat 8 30 yemeğinden sonra yatılı misafir geleceğini öğrendim azcık evi topla derken ara öğün yapamadım gec saatte geldi misafirler eşim iş çıkışı aldı geldi derken gece bişiler çıkarttım cayın yanında cekirdekle kurabiyelere dokunmadım sadece 3 4 parca karpuz yedim. Yatmam zaten saat 3 30 u buldu
Dun sabah kalktım hemen kahvaltı etmek istemediler bu yuzden bayılmamak için yarım probis yedim ardından saat 12 30 cıivarı kahvaltı yaptım
3 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 kk kadar salam
6 zeytin
1 tavada yumurta
Domates salatalık
Saat 14 30 civari bir sutlu nescafe içtim ama yarim kahve fincanı sutle yaptım üstü su.
Ardından ev topla supur sil dısarı marketr çık derken birde bayır yurudum saglam bir ter attım
20 dk yuruyus
Saat 17 30 / 18 00 arası Yemek hazırlarken sabahtan yarım yumurta vardı attım agzıma dayanamadım.
Saat 19 00
2 yk patlıcan oturtma
2 yk mantı
1 kase yogurt
Coban salata
3 adet marul arası çiğ kofte
Ve kızlar evet dayanamadım yarım bardak kola içtim.
Saat 10 civarıda misafirin aaa alınıyoruuumm aaa bak yemem demeleriyle 2 kare antepfıstıklı cikolata ve 1 adet portakallı biskolata yedim.
Kızlar dunum çokmu gecmiş ya bu arada yatmam gene buldu 2 30/ 3 00 falan
Yanlız çileden çıkmak uzereyim ki bu sabsh gerci wcye çıkmamıştım ama tartıldım aynı kilodayım Pazar 200 gr eksiktim bugun noldu allah aşkına ya resmen deliricem kafamı vurucam duvarlara artık sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?