Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler kizlar

Yarin nasipse sokeye dayimin yanina gitcez erkenden 1 gece orada kalip donuste kusadasi selcuk yapip akraba ziyaretinde buluncaz 2 gun giremeyebilirim durum ne gosterir firsat bulabilir miyim bilemiyorum

Evet cnm 12sinde geldim izmire nasipse bayramin 3. Gunu doncem

Iyi geceler
Yena hoşgeldin canim nasıl geçti tatil
Ikı gündür çok yoruldum iki kasa domates den konserve yaptım,bir kasasını annem için yaptım...butun ev battı tabiki ardından da temizlik ,ayaklarımın üzerine ba samıyorum artık...
Gelmişken menü paylasayim;
Sabah
Ikı dilim uno buğday iki kk peynir YağSiz tost
Dom.salt.maydonoz roka
Bir haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
Çay
Ara
Bir nektar
6-7uzum
Öğle
5 nugget
1.5 kepçe devriye corb.
Bir Domt.
Ara
Karpuz
Akşam
1 kepçe corba
6 kaşık kıymalı taze fasulye
Salata cacık
Ara
Ikı nektar
Soda
Çay
Türk kahvesi

masallah maviş oldu bu is ins :) gule gule agiz tadiyla yiyin domatesleri

Bereketli olsun. Güzel günlerde tüketin canım.
Benim de yapmam lazım fırsat yaratsam iyi olacak..

Merhabalar kızlar

Pazar akşam saat 8 30 yemeğinden sonra yatılı misafir geleceğini öğrendim azcık evi topla derken ara öğün yapamadım gec saatte geldi misafirler eşim iş çıkışı aldı geldi derken gece bişiler çıkarttım cayın yanında cekirdekle kurabiyelere dokunmadım sadece 3 4 parca karpuz yedim. Yatmam zaten saat 3 30 u buldu

Dun sabah kalktım hemen kahvaltı etmek istemediler bu yuzden bayılmamak için yarım probis yedim ardından saat 12 30 cıivarı kahvaltı yaptım
3 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 kk kadar salam
6 zeytin
1 tavada yumurta
Domates salatalık

Saat 14 30 civari bir sutlu nescafe içtim ama yarim kahve fincanı sutle yaptım üstü su.
Ardından ev topla supur sil dısarı marketr çık derken birde bayır yurudum saglam bir ter attım
20 dk yuruyus
Saat 17 30 / 18 00 arası Yemek hazırlarken sabahtan yarım yumurta vardı attım agzıma dayanamadım.
Saat 19 00
2 yk patlıcan oturtma
2 yk mantı
1 kase yogurt
Coban salata
3 adet marul arası çiğ kofte
Ve kızlar evet dayanamadım yarım bardak kola içtim.

Saat 10 civarıda misafirin aaa alınıyoruuumm aaa bak yemem demeleriyle 2 kare antepfıstıklı cikolata ve 1 adet portakallı biskolata yedim.
Kızlar dunum çokmu gecmiş ya bu arada yatmam gene buldu 2 30/ 3 00 falan

Yanlız çileden çıkmak uzereyim ki bu sabsh gerci wcye çıkmamıştım ama tartıldım aynı kilodayım Pazar 200 gr eksiktim bugun noldu allah aşkına ya resmen deliricem kafamı vurucam duvarlara artık sinirden

Saat 10'da cikitela haaa

Evet o canım. aidin salih mi ne kadının adı. instagramda rastladım. kayınvalidemden duymuştum daha önce, kiloma laf sokarken önermişti
Bi denicem bakalım

Birde Gülhan baydemir isimli azeri bir doktor daha var,sanirim tr'de klinigi falan da varmis kendisinin,netten bakabilirsin canim..
Basladinmi oruca?

Hem mantı hem çiğkofte gece yenilen tatli atistirmalik sebep.. sabit çıkman yine iyi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…