Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bursacım ben sendenim valla bu hafta dünya kadar misafirim vardı onların servislerinden azıma sürmedim sırf burdakilere kazık atmıyım diye burdaki arkadaşlarımla aynı şeyleri yapmak istiyorum ama yemek istemiyorum.hadi kızlar yaaaaaa yaza ne kaldı valla ben beyaz tşhirt giymek istiyorum altına boncuklu kot kapriiiiiii hadi lütfennn herkes bugün dikkat etsin yarın mutlu olalım.gerçi bu hafta sanki bende çok vermiş gibi hissetmiyorum ama her hafta aynı olmaz tabi

ben bugün kendime kekik demliycem acayip yağ attırıyor kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kekkik at 5 dk demlensin çay süzeğinden süz istersen limon sık afiyet olsun
idrardaki yağları gözünüzle görebilirsiniz tuvaletteguclubacismile

tamam canım bende hemen yapıcam.kaydirigubbakcemile5
işte bızım bunlara ıhtıyacımız var demı askım.....olumunekankayizsmile

:lepi:hihoyyyt hadi hanımlar valla bugün hepinize kızacam ya lütfen kendinize gelin ya amacmızı unutmayalım güzel görünmek istiyoruzzzzzzz oramızı buramızı örtecek kıyafetler aramak istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hadi görim siziii biz atıştırmalıkları sevmiyorussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

bizim çay ocağında kekik çayı yapıyorlar aynı şey midir acep? benneyaptımki

evet sevmiyoruz biz bişey.. zaten benim midem sindirim sistemim kızdı bana iki gündür canımı yiyo :roflol:

oglumu dogurmadan önce 20 kilo vermiştim sabahları aç karnına bir sogan haşlayıp içiyodum
her yemegin üstünede kekik çayı ( bir çezveye kaynayan suya 1 çay kaşıgı atıyodum bende ama azcıkkaynatıyodum meger kaynatmak zararlı içim)

Kızlar bende yarına hazırlık elma yiyorum sıcak su içiyorum form çayı ayrıca.çok zor veriyorum ben yarın size mahcup olmak istemiyorum.geçen hafta unuttum zati.
bu ay 5 kilo fazlalığı atsam üstümden süper olacak arkası gelecek biliyorum.
bu arada ben spora kaydoluyorum .aylık 60 liraymış.inşallah bu kiloyla zoruma gitmez
emoşcum çok güzel demişsin kaçamaklarımızı yazmayalım .çünkü akla getiriyor.hafif diyet önerileri yazalım geçen günkü elmayı ekmek yerine kullanma fikri çok güzeldi.
ben bazen ne yiyeceğimi şaşıyorum iş stresinden gelmiyor aklıma .

bu mart ayında iki haneyi görsem ne güzel olur yaaa.. delikafadulden hatta yarında 103 ü görsem boshayallersmile

bu hafta geçen haftadan çabuk geçti yaa.. karnımızı doyurduk ondan mı acaba kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

çok güzel paylaşım cnm yalnız benimki acı oldu normal mi tadının böyle acı mı olması gerek yoksa kekiği fazla mı kaçırmışım?

kızlar ben dün mangoya ve benettona gittim yazlık çok şeker şeyler gelmiş hiçbirşey almadım inşallah bunların küçük bedenlerini alıcam filan diye hadi hepbirlikte zayıflayalım yaz geliyo

canlarım koca bır bardak kekık suyumuda içtim ooohhhh yarasın.
sımdıde gezmeye gıdıyorum sıze soz verıyorum ikramlardan hiiiiiiç yemeyecegim.opuyorumnanaktan
görüşmek üzere...alkisalkisalkis

ne vardı şunları 20 dk önce okusaydım yaamafoldumbenmafoldumben

ne vardı şunları 20 dk önce okusaydım yaamafoldumbenmafoldumben

aynı şeyi ben de yaşamıştım.. boşver şimdi okudun ya.. ne yedin anlat bakalım? akşamı hafif geçirir atlatırsın.. üzülme çok.. zaten hepimiz ipin ucunu kaçırdık biraz.. sen yine de birine kızınca yemek yeme.. gel yaz buraya anlat.. günlük gibi :teselli:

aslında yemek olarak çoook çoook fazla bişi kaçırmadım mercimek çorbası tavuk 6 7 tane patates kızartması ve salata yedim ama hala dur diyemiyorum yanımda abur cubur yok Allahtan ama bu seferde 1 paket galetayı bitirmek üzereyim nescafe flan içip duruyorum bi paket de eti form yedim kepekli boshayallersmile acayip tatlı çekiyo canımakannehir neyse dikkat etmeye çalışcam ama bugün de böyle olsun bakalım napiimbilmiyorumkismile yarın sıkı yaparım inşallaheyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…