ben bugün kendime kekik demliycem acayip yağ attırıyor kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kekkik at 5 dk demlensin çay süzeğinden süz istersen limon sık afiyet olsun
idrardaki yağları gözünüzle görebilirsiniz tuvaletteguclubacismile
ben bugün kendime kekik demliycem acayip yağ attırıyor kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kekkik at 5 dk demlensin çay süzeğinden süz istersen limon sık afiyet olsun
:lepi:hihoyyyt hadi hanımlar valla bugün hepinize kızacam ya lütfen kendinize gelin ya amacmızı unutmayalım güzel görünmek istiyoruzzzzzzz oramızı buramızı örtecek kıyafetler aramak istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hadi görim siziii biz atıştırmalıkları sevmiyorussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
çay ocağına söyle sana hep yapsınlar bu kekikten bendende selam söle şekersizzzzzzzzz
yee tıkanana kadarr yee
kusana kadar yee tmm mıı cicim benden sana tam destekk
yedikçee mutlu olcaksınn sevinceksin
hele yarın tartıdaa gördügün rakam karşısındaa havalara uçacaksın
yee cnm başkalarına kızz sen yee
onlar giyip kuşanıken ortalarda sülün gibi salınırken
sen bir magazaya gittiginde içeri girmeye dahi utanırken
dahada mutlu olacaksınn alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile:mymeka:
olumunekankayizsmile
Bu terbiyesizliği pizzamla ben başlattım sanırım ama rahatsızlığımdan dolayı iki gündür pek bişey yiyemiyorum.. dün öğlenden beri sadece bu sabah süt içtim.. yarına kadar da hiç yiyecek gibi hissetmiyorum.. sanırım rahatsızlığım yarayacak bana
Vermemişsen de 8 elle sarıl sositososito
ya iki haneli rakamı yeni görmüştün ama
senağlama
ne yaptı terbiyesizler anlat bize istersen boşalt içini
lmaz: sakın yeme.onlara kızdın madem bıde kılo alınca onlarımı guldurucen kendıne. lmaz:
bırazcık hatırımız varsa dınle lutfen..opuyorumnanaktan
yasakkelime ben sana imrenıyorum cok guzel kılo vermıssın vereliniortak
sen boyle yaparsan bılkı bızımde şevkimizi yok edersın..sırnaşık şey
klava: söz ver bana yoksa bak kötek gelıyoooo klava:
emrahelıfcıgım sanada cok gecmıs olsun canım allah acıl sıfalar versın.opuyorumnanaktan
ne vardı şunları 20 dk önce okusaydım yaamafoldumbenmafoldumben
aynı şeyi ben de yaşamıştım.. boşver şimdi okudun ya.. ne yedin anlat bakalım? akşamı hafif geçirir atlatırsın.. üzülme çok.. zaten hepimiz ipin ucunu kaçırdık biraz.. sen yine de birine kızınca yemek yeme.. gel yaz buraya anlat.. günlük gibi :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?