Inşallah canım ya olacak yA olacakmasallah maviş oldu bu is ins :) gule gule agiz tadiyla yiyin domatesleri
Sağol canım inşallah.Bereketli olsun. Güzel günlerde tüketin canım.
Benim de yapmam lazım fırsat yaratsam iyi olacak..
sizlerede Günaydın arkadaşlar.dün gece Kuzenlerm aklıma vurdu yattımağladım ağladım rahatladım sabah balon surat olarak uyandım.eşim berbere gitti bende kahvaltı hazırlıyorum yıllık izinde suan çok plan yapmıştık ama hiç bır yere gidesim yok hayaller bıçak gibi kesildi ki sormayın.kuzenim oğlumu kendi öğretmenlik yaptığı anaokuluna kayıt yapmıştı dini eğitim verilen bır yer çok güzeldi ama şimdi oraya nasıl götürüp getircm oğlumun öğretmeni olmayı çok istiyorMuş arkadaşları söyledi hep oğlumun ses kaydını isterdi meğer arkadaşlarına dinletip severmisler.off ya ne çok özledim ya o güzel yüzünü
amin..dile çok söz geliyor ama allah kerim deyip susuyorum.eşim kızıyor kendi durumunuda düşün biraz diyo ama unuttuk herseyi.endişe etmiyorda değilm doktorum izinde gitmedim daha içimde hiç rahat değil ağrılarım oluyo inşallah bi sıkıntı çıkmazAllah sabır versin.. çok zor
Naaporsunuz ponçik arkadaşlarım .
Ben kahve içiyorum bir kare bitter eşliğinde... Henüz öğle yemeği yemedim birazdan mercimek çorbası içeceğim.
Akşam misafirimin gelmesi kesinleşti. .
Evim temiz..ideal ev sahibi kıvamında hazırım .
Cünübittin'len didisiyom
Kolay gele :)
Kiminle uğraştığını bilmiyor sersem cünüb .
Selam hanimlar
Sizleri tanimiyorum mesajlarınızı takip edip tanimaya çalışıyorum. Sıkıntılı olanlara Rabbimden sıkıntılarını gidermesini diliyorum. İnsaallah hakkımızdaki her şey hayirli olsun.
Beni bi taniyan bi tanimayan pisman
Di mi kizlar..
Selaamm kızlarr ben geldiimm =)))
Selam hanimlar
Sizleri tanimiyorum mesajlarınızı takip edip tanimaya çalışıyorum. Sıkıntılı olanlara Rabbimden sıkıntılarını gidermesini diliyorum. İnsaallah hakkımızdaki her şey hayirli olsun.
zayıf günleri görmeye geldim =))) inşaAllahHoşgeldin. .
zayıf günleri görmeye geldim =))) inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?