Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah sabir versin..

Selaamm kızlarr ben geldiimm =)))

Hosgeldiniz.

Gunes tutuldu diyemi bu bas agrilari?

Gecmis olsun iki gözüm

Gitmiyooo
Aynen dediklerin oldu valla

isabet olmus sanki:)
Canim bildigim kadari ile günler öncesinden beslenme konusunda hazirlik yapmak gerekiyor oruca,yoksa birden baslamak hem tehlikeli hem de dayanmasi zor oluyormus..

Merhaba bayanlar 4. Takımda yarışıyorum bu grubu da sürekli takip ediyorum kilom 94dü geldiğimde şimdi 85 bir selam vermek istedim, o kadar takip ettikten sonra :)

Tebrik ederim iyi kilo vermişsin...

Evet hep görüyorum bizi okuduğunu. .:)

Sabah temiz havayi icime ceke ceke yürüdüm geldim,iyi geldi:)
Oturdum cetele yaptim kendime:)hem yediklerim hem de hergün yürüme konusunda,insallah uygulayabilirim:)Esim gelene kadar birkac kilo vermek niyetim,evrene olumlu mesaj göndererekten basarili olicim böyle biline:)

Varmi bayrama kadar benimle kapisacak Böyle diyip rezil olmam insallah

Selam Kızlar.nasılsınz?ben de evdeyim tüm gün bu yaz pek uzun geçti sanki.fırsat buldukca akşamları çıkıyoruz ama gündüz hep evdeyim.bir de taşınma durumu var.ekim gibi taşınmayı düşünüyoruz.evde bos bos oturuyrm hic bir seyi de toplamadm.evlendigimizden bu yana ilk defa taşınacaz baya gözümde büyüdü.neyse ki ailem yardıma gelecek

Kolay gelsin canım. Bebisle zor olacak taşınmak neyse ki ailen yardıma gelecekmiş. .

Sana zor olmayacak mi tasinmak allah kolayliklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…