Gunes tutuldu diyemi bu bas agrilari?
Gitmiyooo
Aynen dediklerin oldu valla
sizlerede Günaydın arkadaşlar.dün gece Kuzenlerm aklıma vurdu yattımağladım ağladım rahatladım sabah balon surat olarak uyandım.eşim berbere gitti bende kahvaltı hazırlıyorum yıllık izinde suan çok plan yapmıştık ama hiç bır yere gidesim yok hayaller bıçak gibi kesildi ki sormayın.kuzenim oğlumu kendi öğretmenlik yaptığı anaokuluna kayıt yapmıştı dini eğitim verilen bır yer çok güzeldi ama şimdi oraya nasıl götürüp getircm oğlumun öğretmeni olmayı çok istiyorMuş arkadaşları söyledi hep oğlumun ses kaydını isterdi meğer arkadaşlarına dinletip severmisler.off ya ne çok özledim ya o güzel yüzünü
Selaamm kızlarr ben geldiimm =)))
Gunes tutuldu diyemi bu bas agrilari?
Gitmiyooo
Aynen dediklerin oldu valla
Merhaba bayanlar 4. Takımda yarışıyorum bu grubu da sürekli takip ediyorum kilom 94dü geldiğimde şimdi 85 bir selam vermek istedim, o kadar takip ettikten sonra :)
Öyle mi göründüğünü bilmiyordumTebrik ederim iyi kilo vermişsin...
Evet hep görüyorum bizi okuduğunu. .:)
Merhaba bayanlar 4. Takımda yarışıyorum bu grubu da sürekli takip ediyorum kilom 94dü geldiğimde şimdi 85 bir selam vermek istedim, o kadar takip ettikten sonra :)
Ne çok severim bu türküyü
Hoşbuldumm :))A.slm:) aramiza hosgeldiniz.
Selam Kızlar.nasılsınz?ben de evdeyim tüm gün bu yaz pek uzun geçti sanki.fırsat buldukca akşamları çıkıyoruz ama gündüz hep evdeyim.bir de taşınma durumu var.ekim gibi taşınmayı düşünüyoruz.evde bos bos oturuyrm hic bir seyi de toplamadm.evlendigimizden bu yana ilk defa taşınacaz baya gözümde büyüdü.neyse ki ailem yardıma gelecek
Sana zor olmayacak mi tasinmak allah kolayliklar versinSelam Kızlar.nasılsınz?ben de evdeyim tüm gün bu yaz pek uzun geçti sanki.fırsat buldukca akşamları çıkıyoruz ama gündüz hep evdeyim.bir de taşınma durumu var.ekim gibi taşınmayı düşünüyoruz.evde bos bos oturuyrm hic bir seyi de toplamadm.evlendigimizden bu yana ilk defa taşınacaz baya gözümde büyüdü.neyse ki ailem yardıma gelecek
Sana zor olmayacak mi tasinmak allah kolayliklar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?