91.4 suan hergun 100 gr gidiyor duzenli bu diet seklini sevdim bakalim sabah ne cikacak. Bir spor yapabilsem harika olacak ben havuzlu ev istiyorum evimin bir odasi kapali havuz olabilir o da kabulumCakilcim nasılsın. Tartı ne dedi bugün ?
Ins cuma 89 li bir rakam söylersin.
91.4 suan hergun 100 gr gidiyor duzenli bu diet seklini sevdim bakalim sabah ne cikacak. Bir spor yapabilsem harika olacak ben havuzlu ev istiyorum evimin bir odasi kapali havuz olabilir o da kabulumCakilcim nasılsın. Tartı ne dedi bugün ?
Ins cuma 89 li bir rakam söylersin.
91.4 suan hergun 100 gr gidiyor duzenli bu diet seklini sevdim bakalim sabah ne cikacak. Bir spor yapabilsem harika olacak ben havuzlu ev istiyorum evimin bir odasi kapali havuz olabilir o da kabulum
Kolay gelsin canim, yavas yavas topla hem isin de azalmis olur boylelikleSelam Kızlar.nasılsınz?ben de evdeyim tüm gün bu yaz pek uzun geçti sanki.fırsat buldukca akşamları çıkıyoruz ama gündüz hep evdeyim.bir de taşınma durumu var.ekim gibi taşınmayı düşünüyoruz.evde bos bos oturuyrm hic bir seyi de toplamadm.evlendigimizden bu yana ilk defa taşınacaz baya gözümde büyüdü.neyse ki ailem yardıma gelecek
Cok iyi olur, aynısından ben de istiyorum91.4 suan hergun 100 gr gidiyor duzenli bu diet seklini sevdim bakalim sabah ne cikacak. Bir spor yapabilsem harika olacak ben havuzlu ev istiyorum evimin bir odasi kapali havuz olabilir o da kabulum
Ben de yapmistim bir ara galiba 3 gun yapmistim,tam hatirlamiyorum,ilk gun cok zor gecmisti. Tatildeyken yapmistim. Calisirken cok zor. Senin küçük çocuk da var heralde zor olur senin için, geçmiş olsun.Su orucu beni bozdu :) 3-4 gibi yemiştim kahvaltılık bişeyler. bi uyumuşum 7 gibi kalktım. çok şükür halsizliğim falan geçmiş. çarpılmışa döndüm valla :)
Abimin 2 oğlu yine geliyo birazdan yanıma. ne kadar kalırlar bilmiyorum ama 3 çocukla epey zorlanacağım onu biliyorum.
Kurbana kadar 90un altına düşsem diyodum ama, bu hafta yerimde saydım.. hayırlısı artık. acele etmicem.
Masallah. İyi gidiyorsun canım.Gitsin de 100gr gitsin ama hep gitsin.91.4 suan hergun 100 gr gidiyor duzenli bu diet seklini sevdim bakalim sabah ne cikacak. Bir spor yapabilsem harika olacak ben havuzlu ev istiyorum evimin bir odasi kapali havuz olabilir o da kabulum
tahıl ekmeği. iyi bence. ben bazen içine başka şeylerde koyuyorum.Heryerde siyez ekmeği görür oldum tadı nasıl
Merhabalar son günlerde gelemedim canım sıkkın biraz yediklerimide düzenliyemiyorum ve artılar git gide yukarı tırmanıyor toparlayamadım veselam yaniii yememem gereken ne varsa yiyorum herhalde utandığımdan da gelemedim siz burda uğraşıp listeler yazarken benim yiyip içmem canımı sıktı bu günlerde iştahım da çok açık bii türlü karnımı doyuramıyorum .....
İştahlıyım
Yiyorum
Kilo almak canımı sıkıyor
Birde dikkat edip kilo verememek de beni bezdirdi .....
Ben izin aldım eşim in işi olmadı bu sefer tatil yattı hepsi iptal oldu tabi benim hayallerim de oysa tatile ciddi ihtiyacım vardı bronzlasmaya kokteyl içmeye dagitmaya uyumayaHaftasonları yüzmeye gitsen sana çok iyi gelecek eminim..
Bence üye ol öyle bir yere.
Haftasonlarin genel de ev de geçiyor farklı atmosfer olmalı sana değilmi. ?
Izin alamadınmı. ?
Dusunsene eve gelmişti yuzmussun dinlenmissin salatan diet yemeklerin hazır kaygı sıfır tüm günün yorgunluğu çıkıyor. Çok şey mi istedimCok iyi olur, aynısından ben de istiyorum
Teşekkür ederim tavsiyen için deniyim bakalım yapabilcekmiyim bu sabah fena puaçalı simitli kahvaltı ettim öğlen iş yerindede kurabiye yedim neyseki akşama ızgara balık ve salata yedim hayrettahıl ekmeği. iyi bence. ben bazen içine başka şeylerde koyuyorum.
merhaba canım. yazdıklarını okudum. üzüldüm. böyle yemeye devam edersen daha çok üzülürsün. bence karbonhidrat almadan doyurucu besinlerden ye. yani karatay gibi beslen. 2-3 güne iştahını kontrol altına alırsın. sabah 2 yumurtalı kuruyemişli peynirli salatalı kahvaltı. öğle ve akşam ekmeksiz sebze ve et yemeği yanında salata yoğurt. tavsiye ederim.
Asla, rahmeti bol Rabbim insallah bir gun nasip eder bunlari bizeDusunsene eve gelmişti yuzmussun dinlenmissin salatan diet yemeklerin hazır kaygı sıfır tüm günün yorgunluğu çıkıyor. Çok şey mi istedim
Pes etme sakın. Karatayi oneririm.yemeklere saldirmiyorsunMerhabalar son günlerde gelemedim canım sıkkın biraz yediklerimide düzenliyemiyorum ve artılar git gide yukarı tırmanıyor toparlayamadım veselam yaniii yememem gereken ne varsa yiyorum herhalde utandığımdan da gelemedim siz burda uğraşıp listeler yazarken benim yiyip içmem canımı sıktı bu günlerde iştahım da çok açık bii türlü karnımı doyuramıyorum .....
İştahlıyım
Yiyorum
Kilo almak canımı sıkıyor
Birde dikkat edip kilo verememek de beni bezdirdi .....
Dünkü pizzaya rağmen 91.3 yine 100 gr gitmiş ise yariyor. Gerçi bu hızla 40 kilo kaç günde verilir bilmiyorum. 400 gün hesaplasam 1 yıl sürecek gibi en iyi şartlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?