- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
sizlerede Günaydın arkadaşlar.dün gece Kuzenlerm aklıma vurdu yattımağladım ağladım rahatladım sabah balon surat olarak uyandım.eşim berbere gitti bende kahvaltı hazırlıyorum yıllık izinde suan çok plan yapmıştık ama hiç bır yere gidesim yok hayaller bıçak gibi kesildi ki sormayın.kuzenim oğlumu kendi öğretmenlik yaptığı anaokuluna kayıt yapmıştı dini eğitim verilen bır yer çok güzeldi ama şimdi oraya nasıl götürüp getircm oğlumun öğretmeni olmayı çok istiyorMuş arkadaşları söyledi hep oğlumun ses kaydını isterdi meğer arkadaşlarına dinletip severmisler.off ya ne çok özledim ya o güzel yüzünü
Sabah temiz havayi icime ceke ceke yürüdüm geldim,iyi geldi:)
Oturdum cetele yaptim kendime:)hem yediklerim hem de hergün yürüme konusunda,insallah uygulayabilirim:)Esim gelene kadar birkac kilo vermek niyetim,evrene olumlu mesaj göndererekten basarili olicim böyle biline:)
Varmi bayrama kadar benimle kapisacakBöyle diyip rezil olmam insallah
Hiç denemedim herşeyin o kadarda doğalını bulmak zor Karatay kaçamak kabul etmiyor biraz biraz ekmeği kesmeye çalışsam birde sabah akşam 8 saat açlıkmıydı leptin için o beni korkutuyorPes etme sakın. Karatayi oneririm.yemeklere saldirmiyorsun
Benimde listem kötü olunca yazmak istemiyorum yada 2 gün iyi 3 gün kötü oluncada olmuyor ...menü paylaşmak gelmiyor içimden..bi düzen tutturamadım çok olmasada saçma sapan yiyorum...
Aynen adaş nolcam ben yaaaİyi akşamlar
Yenacım ben de seni özledim
Adaşım aynı durumdayız malesef
Düzeliriz bir an önce inşallah
Yemek beni mutsuz ediyor ama iştah kontrolüm yok bişeyler yapmak istiyorum ama istediklerimi uygulayamıyorum
Teşekkür ederim tavsiyen için deniyim bakalım yapabilcekmiyim bu sabah fena puaçalı simitli kahvaltı ettim öğlen iş yerindede kurabiye yedim neyseki akşama ızgara balık ve salata yedim hayret
Düzene girmem lazım zaten verdiğim kilonun 10 kilosunu geri aldım zoruma gidiyor
Bugünkü menum:
Sabah,karatay kahvalti en cömertinden
Ara,yok,sekersiz icecekler
Aksam,tavuk sote,cacik,salata
Ekmek,seker yok,hamurisi,pilav da yok. İyi gecirdim günümü çok şükür.
Spor,yok sevmiyorum.ev isi ve citetelliyle telafi edecem artik
16/8 ÍF diyeti 8 saatlik sürede 1200 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum. Ben haftada 3 gün yeme atagi gecirdigim için normal diet menüsü bende başarılı olmuyor kilo alıyorum devamlılık yapamadığım için. Bide 16 saat birsey yemeyince kolay kolay fazla yiyemiyorsun iştah kontrollü oluyor. Ben öğlen 13.00 ile 21.00 arası besleniyorumcakil80 hangi diyeti yapiyorsun,hergun 100gr vermek cok guzel.sabirli olmak gerek.gitsinde 1 yilda gitsin,hem saglikli olani da bu
16/8 ÍF diyeti 8 saatlik sürede 1200 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum. Ben haftada 3 gün yeme atagi gecirdigim için normal diet menüsü bende başarılı olmuyor kilo alıyorum devamlılık yapamadığım için. Bide 16 saat birsey yemeyince kolay kolay fazla yiyemiyorsun iştah kontrollü oluyor. Ben öğlen 13.00 ile 21.00 arası besleniyorumcakil80 hangi diyeti yapiyorsun,hergun 100gr vermek cok guzel.sabirli olmak gerek.gitsinde 1 yilda gitsin,hem saglikli olani da bu
If i 1 gün dener mısın benim icin sadece 1 gün toparlanman için. Sabah birlikte Türk Kahvesi içelim sonra istersen cay bide yanına limonlu tarçınlı su 13.00 de de güzel bir kahvaltı yapsan ya da proteinli bir yemek. Sadece 1 gün dene lütfen sonra normal yemeye don istahin normale dönecek inan bana hadi yarın kahveye bekliyorum iştahlı tüm arkadaslariİyi akşamlar
Yenacım ben de seni özledim
Adaşım aynı durumdayız malesef
Düzeliriz bir an önce inşallah
Yemek beni mutsuz ediyor ama iştah kontrolüm yok bişeyler yapmak istiyorum ama istediklerimi uygulayamıyorum
Benim de aklıma yattı Bzi zaten 12 gibi kahvaltı yapıyoruz tatil olduğu için çocuklar geç kalkıyor eşim deIf i 1 gün dener mısın benim icin sadece 1 gün toparlanman için. Sabah birlikte Türk Kahvesi içelim sonra istersen cay bide yanına limonlu tarçınlı su 13.00 de de güzel bir kahvaltı yapsan ya da proteinli bir yemek. Sadece 1 gün dene lütfen sonra normal yemeye don istahin normale dönecek inan bana hadi yarın kahveye bekliyorum iştahlı tüm arkadaslari
Hepside cıs yiyecekler. Hep mi boyle besleniyorsun. Anladigim kadariyla 13 ili 21 arasi istedigini yiyorsun. 21- 13 arsi birşey yemiyorsun. Doğru anlamis miyim.Menum
13.00
1 simit +1ayran
15.00
1 avuç çiğ findik+1 gofret hosbes
Saat 18
1 hamburger
Saat 21
1 domates+5zeytin+100gr beyaz ekmek+uno limonlu kek+muz+ 2 top dondurma+cips tadimlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?