Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haminiza hiyirli agsamlar,

Sabah: Mini sucuklu tost

Öglen yesil fasulye götürmüstüm yarim dilim ekmek ile suyuna bandim onu bile yiyemedim.
1 muz

Ara: yarim bardak kola

Aksam: 7 sarma 1 yk yogurt 1 tk pekmez 2 dilim ekmek

Az önce bi kriz aninda 1 dilim ekmek ve 1 tk nutella

2 l su 1 l cay

Simdi yürüyüsteyim

Allah sabır versin canım....

benn desem fazla cesurcamı davranmış olurum?demesemmi acaba..

Pes etme sakın. Karatayi oneririm.yemeklere saldirmiyorsun
Hiç denemedim herşeyin o kadarda doğalını bulmak zor Karatay kaçamak kabul etmiyor biraz biraz ekmeği kesmeye çalışsam birde sabah akşam 8 saat açlıkmıydı leptin için o beni korkutuyor

Sağol yinede teşekkür ederim :)

Aynen adaş nolcam ben yaaa

Öpüyorum :)

Teşekkür ederim tavsiyen için deniyim bakalım yapabilcekmiyim bu sabah fena puaçalı simitli kahvaltı ettim öğlen iş yerindede kurabiye yedim neyseki akşama ızgara balık ve salata yedim hayret
Düzene girmem lazım zaten verdiğim kilonun 10 kilosunu geri aldım zoruma gidiyor

toparlarsın canım. ama tabi bir an önce önlemini al bence. ben de çok gel git yaşıyorum. ama uzun süreli salma durumu çok artıyla bitiyor.

Bugünkü menum:

çok güzel menü canım. afiyet olsun

bir de menü konduralım şuraya. ama peşinen söyleyeyim akşama cıss var. sonradan ekledim. doymadım çünkü. sanırım r..... yolda geliyor

sabah 08.20
peynirli hindi fümeli dukan tost
domates köz biber

3 minik bardacık
2 yk ev yoğurdu

öğlen 12.30
5 yk türlü yemeği (1 çatal et)
100 mlt ev yoğurdu
parmağımın yarısı kadar dünkü unsuz şekersiz kekten
2 yeşil biber

1/2 dilim siyez ekmeği

ara 16.00
1 parmağım kadar dünkü unsuz şekersiz kekten

akşam 19.00
balık
salata
1 ceviz 5 kaju
2 taze incir
1 kk peynir

yatana kadar 2,25 lt su
sabah sade Türk kahvesi
öğlen 350 mlt hibisküs gazozu

cakil80 hangi diyeti yapiyorsun,hergun 100gr vermek cok guzel.sabirli olmak gerek.gitsinde 1 yilda gitsin,hem saglikli olani da bu
16/8 ÍF diyeti 8 saatlik sürede 1200 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum. Ben haftada 3 gün yeme atagi gecirdigim için normal diet menüsü bende başarılı olmuyor kilo alıyorum devamlılık yapamadığım için. Bide 16 saat birsey yemeyince kolay kolay fazla yiyemiyorsun iştah kontrollü oluyor. Ben öğlen 13.00 ile 21.00 arası besleniyorum

cakil80 hangi diyeti yapiyorsun,hergun 100gr vermek cok guzel.sabirli olmak gerek.gitsinde 1 yilda gitsin,hem saglikli olani da bu
16/8 ÍF diyeti 8 saatlik sürede 1200 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum. Ben haftada 3 gün yeme atagi gecirdigim için normal diet menüsü bende başarılı olmuyor kilo alıyorum devamlılık yapamadığım için. Bide 16 saat birsey yemeyince kolay kolay fazla yiyemiyorsun iştah kontrollü oluyor. Ben öğlen 13.00 ile 21.00 arası besleniyorum

If i 1 gün dener mısın benim icin sadece 1 gün toparlanman için. Sabah birlikte Türk Kahvesi içelim sonra istersen cay bide yanına limonlu tarçınlı su 13.00 de de güzel bir kahvaltı yapsan ya da proteinli bir yemek. Sadece 1 gün dene lütfen sonra normal yemeye don istahin normale dönecek inan bana hadi yarın kahveye bekliyorum iştahlı tüm arkadaslari

Benim de aklıma yattı Bzi zaten 12 gibi kahvaltı yapıyoruz tatil olduğu için çocuklar geç kalkıyor eşim de
Ama 8 den sonra Yemeyim diyorum başaramıyorum çayın kahvenin yanında bişeyler oluyor hep ama yarın yine deneyeceğim tabii
Pes etmek yok
Teşekkürler

Menum

13.00
1 simit +1ayran

15.00

1 avuç çiğ findik+1 gofret hosbes

Saat 18

1 hamburger

Saat 21

1 domates+5zeytin+100gr beyaz ekmek+uno limonlu kek+muz+ 2 top dondurma+cips tadimlik.
Hepside cıs yiyecekler. Hep mi boyle besleniyorsun. Anladigim kadariyla 13 ili 21 arasi istedigini yiyorsun. 21- 13 arsi birşey yemiyorsun. Doğru anlamis miyim.
Ben de yeme ataklari yasardim ama karatay durdurdu bu ataklarimi. Eger karatay ise yaramazsa bu diyeti deneyim. Bana fazla öğün yaramiyor ,en fazla 2 ogun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…