- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
aslında yemek olarak çoook çoook fazla bişi kaçırmadım mercimek çorbası tavuk 6 7 tane patates kızartması ve salata yedimama hala dur diyemiyorum yanımda abur cubur yok Allahtan ama bu seferde 1 paket galetayı bitirmek üzereyim nescafe flan içip duruyorum bi paket de eti form yedim kepekli boshayallersmile acayip tatlı çekiyo canımakannehir neyse dikkat etmeye çalışcam ama bugün de böyle olsun bakalım napiimbilmiyorumkismile yarın sıkı yaparım inşallaheyvahedigeldismile
kacamak yapanlar kactılar galiba :roflol: :roflol: :roflol:
burdan gelin bana ya hadi bakem herkes içsin kekik çayını bugün valla sorcam ha
slm kızlar kaynatmışsınız ben şu sıralar yogunum pek giremiyorum girincede genelde kimsecikleri bulamıyorum nasılsınız neler yapıyonuz ben bu hafta çok kötüyüm diyet adına bişey yok ya saldım kendimi nedense şimdide şu red pepper biber hapna taktım kafayı denesemmi diye düşünüyorum kekik çayının ne faydası var ben tam anlamadım nasıl içeceğiz anlatırmısınız
ben vaktiyle biber hapı kullandım.. ve diyetsiz(ciddi anlamda herşeyi yedim) 2,5 kilo verdim ilk iki haftada bi daha da vermedim ama bi daha da düzenli kullanmadım zaten.. yani diyet desteğiyle düzenli kullanıldığında %100 işe yarayacağını düşünüyorum..
sıkılaştırıcı etkisi olduğu doğrumu arkadaşım benim yaşım daha 23 ama alt göbek bölgemde bir sarkma var inan aynaya bakmak istemiyorum vucudumdan nefret ediyorum bana bu konuda da yardımcı olun neler yapıyonuz sıkılaşmak için çok moralim bozuk:sinifsinif::sinifsinif:
slm canlar herkeslere kolay gelsın benımde annem 90 kılonun ustunde neysekı su an spora basladı bı de yanında bı urun almaya karar verdım
1-elma krom kapsulu
2-lahana kapsulu
3- forum 7
4-forum 21
daha coktur da bunlar geldı su an aklıma kesın bı tanesını alacagız ya da sızın oncerdıgınız baska bı seyı sırf dıkkat etmek ve de sporla olmayacak gıbı sımdıden tesekkurler bence hıc bırını almasın yorumları degıl de sunu kullandım soyle oldu bunu alsın gıbı yorumlar olursa cok daha guzel olur tesekkurler tekrardan kolay gelsın
lahana kapsülü kullandım hiç işe yaramadı.. onun özel bir diyeti var onu yapmak gerekiyor sanırım.. bilmiyorum.. diğerlerini kullanmadım..
cevap ıcın tesekkurler canım o zaman lahana kapsulu elıyoruz sanırım elma kromda karar kılacak gıbıyız umarım baska kullanan akıl veren arkadaslar cıkar tesekkurler kaydirigubbakcemile5
cevap ıcın tesekkurler canım o zaman lahana kapsulu elıyoruz sanırım elma kromda karar kılacak gıbıyız umarım baska kullanan akıl veren arkadaslar cıkar tesekkurler kaydirigubbakcemile5
Acı portakal – Turunç Yakılan kaloriyi artırır “Efedra ikamesi” olarak tanıtılmıştır, fakat efedraya benzer sağlık sorunlarına yol açabilmektedir. Uzun süreli etkileri bilinmemektedir.
Chitosan Besinlerdeki yağın emilimini engeller Görece güvenlidir, fakat kilo verdirmesi pek mümkün değildir. Kabızlık, şişkinlik ve diğer mide-bağırsak sistemi yakınmalarına yol açabilir. Uzun süreli etkileri bilinmemektedir.
Krom Vücuttaki yağı azaltır ve kas yapar Görece güvenlidir, fakat kilo verdirmesi pek mümkün değildir. Uzun süreli etkileri bilinmemektedir.
Efedra İştahı azaltır Kan basıncını yükseltebilir; kalp ritminde düzensizliğe, uykusuzluğa, nöbetlere, kalp krizine, inmeye, hatta ölüme neden olabilir. Güvenlik kaygıları nedeniyle satılması yasaklanmıştır, fakat hala çay olarak yasal biçimde satılıyor olabilir. Yasağa rağmen, internet ortamında hala bazı efedra ürünleri satılmaktadır.
Yeşil çay ekstresi Kalori ve yağ metabolizmasını artırır, iştahı azaltır İddiayı destekleyecek kanıtlar sınırlıdır. Bulantı, şişkinlik, hazımsızlık ve ishale neden olabilir. Fazla miktarda kafein içerebilir.
Guar sakızı Besinlerdeki yağın emilimini engeller, doygunluk hissini artırır, bu da kalori alımının azalması ile sonuçlanır Görece güvenlidir, fakat kilo verdirmesi pek mümkün değildir. İshale, gaza ve diğer mide-bağırsak sorunlarına neden olabilir. Yeterli miktarda suyla birlikte alınmazsa, bağırsak tıkanmasına neden olabilir.
Piyasada, kilo verme amacına yönelik yüzün üzerinde besin desteği ya da kombinasyon ürünü bulunmaktadır. Günümüzde kilo verme amacıyla kullanılan destek ürülerinin hiçbiri kullanım önerisinde bulunabilmek için gereken ölçütleri karşılamamaktadır. Efedra-kafein alımı ılımlı bir kilo kaybı sağlayabilmesine rağmen, potansiyel olarak ciddi yan etkileri ABD Gıda ve İlaç Dairesini bu ürünlerin satışını yasaklamaya yöneltmiştir. Krom, popüler bir kilo verme eklentisidir, fakat etkinliği ve uzun süreli etkileri belirsizdir. Guar sakızı ve chitosan etkisiz görünmektedir ve o nedenle bu ürünlerin kullanılmasından vazgeçilmelidir. Konjuge linoleik asit, ginseng, glukomannan, yeşil çay, hidroksisitrik asit, L-karnitin, psyllium, piruvat ve sarı kantaron gibi maddelerin kilo verdirici özelliği ile ilgili kanıtlar yetersiz ya da çelişkili olduğundan, hekimler hastaları bu eklentilerin kullanımı konusunda uyarmalı ve kullanan bireyleri yakından izlemelidir.
red pepper ya da formulx3 düşünmüyor musun acaba? ben red pepper kullandım memnun kaldım.. formulx3 de şimdi düşünüyorum ama bilmiyorum.. zararlı mı değil mi bu ürünler? kronik bi rahatsızlığı var mı kalp? şeker? kalp hastaları için tehlikeli olabiliyor bazıları.. elma kromun işe yaramadığını duydum ama birebir tecrübem yok o yüzden bişey demedim..
sıkılaştırıcı etkisi kesinlikle doğru.. yani daha önce de yazmıştım foruma.. sanki içine içine çekildi göbeğim diye.. 111 kilo iken kullanmıştım am ben extra jel de kullanmak istiyorum.. bir de şu formulx3.. yani içeriği çok güzel.. ve etkilendim üründen.. aklım ona kaydı benim kaydirigubbakcemile2
ama öyle nefret falan demeyeydin iyiydi.. benim de kocaman çünkü.. ama nefret etmiyorum yine de.. kaç kiloydun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?