Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne güzel motive eder seni şimdi bu güzel olay daha dikkat edersin

yesa sakın tırtıklama anneninkilerden taaammmıı

trufcum yaa burda da mı buldun benı yaaaa aklinialirimsmile olumunekankayizsmile yok valla annem ıcın canım yaaa :sinifsinif:

canım red pepper hakkında hıc ıyı seyler duymadım ben de carpıntı falan yapmıs ınsanlarda o yuzden burada satan yerler hep gerı verdıler bilmiyorumkismile Allaha sukur bı rahatsızlıgı yok annemın deneyecegız bı tanesını artık formulx3 nedır bılmıyorum ama

formla 7 ve
formula 21 baktım ama pek kullanan goremedım guclubacismile

o zaman elma krom ve de lahana hapını da eledık alsanaalsanasmile red pepperı da elemıstım ben zaten ee ne kadı gerıye yaaaaaaa mafoldumben

formula 3 arastırıyorum sız dedıkten sonra tek bı yorum bıle yok hıc yaygın degıl sanırım ( formula 7 ya da formula 21 ıle aynı mı acaba?

annem de 117 ıle basladı sımdı 113 hergun duzenlı spora gıdıyor pazar gunlerı harıc yemesıne pek dıkkat ettıgını soyleyemem ama en azından bellı bır saatten sonra hıc bır sey yememeye basladı cok sukur bakalım ınsallah guzel olur

110 la 3xl ben giyiyorum hayatım
kendine haksızlık ediyosunuz
bendeki kayıtlı kino göre vermişisinn
gerçekten iyi motve olur sana bu

elma kromu görümcem kullandı ve iştahının açıldıgını söledi
forum21 hiç duymadım
formula 7 ye bir ara bende takmıştım ender abimiz var diye ama denemedim bilmiyorum

lahanayada kaynat suyunu içsin poşa hapına para vermeyin

lw6090 kuulnamıştım ben bir ara işe yaramıştı 1 kutuda 4-5 kilo vermiştim
kekik çayları içilmiş aferin bizee alkışlar yarın gelsin hadi bakemmm

bence fx15 ıde bı arastıralım kızlar ben duydum ama kullanmadım.onu kullanan varsa anlatsın...

selam kızlar yarın sabah giremeyecegim için simdiden kilo bildirimimi yapıp hemen kaçıcam. malesef aynı kilodayım hiçç bi deişiklik yk ewde diyet yapmak çok zor napcam bilemiyorum çok kötü gidio umarım bu haftada aynı olmaz.
citolcüm bi sonraki kilo bildirimimi 14 ünden sonraa yapcam haberin olsun 2 hafta sonra gidicem çünkü doktora kendinize iyi bakın kızlar iyi aksamlar

of kızlar yaa aylardır burdayım ama az ama çok verirdim kg. grip olduğumdan dolayı en berbat haftamı yaşadım kızmayın bana. yarın derste olurum muhtemelen şimdiden aynı yaz beni çitolüm.

canm sıkılaşma işini çok takma şimdilik vücut zamanla toparlar kendini.sana tavsiyem vücuduna yosun sabunu kullan.bölgesel sporlar yap akşamları felan tv karşısında.domates ye bol bol mevsimi gelince .fındık ve yosun yağları da sıkılaşmaya faydalı diye biliyorum.bir de kremler tabii.

dilenci tatlım canımı sıkma bende hala iyileşemedim. acayip başım ağrıyo.inşallah sabaha iyi bişi çıkar baskülde

sağol canım yaa daha iyileşemedin demek:teselli: ay nası sıkmayayım ya berbat bi haftaydı yedim içtim yattım. neyse bakalım bu hafta da anca aldıklarımı verecem derken durduk yere iki hafta geçer artık. bu diyet hiç bırakmaya gelmiyor. ben eski disiplinle devam etmeliyim kesinlikle. esnek olamıyorum.

bacılar bana akıl verin yaa uuuf her şeye zehir gibi çalışan aklım tutuldu kaldı :bbo: erkek arkadaşımın kuzeni intihar etmiş bugün ölmüş mafoldumben çbide bu aralar işleri flan da çok stresliydi yaa ben akşam işten gelince duyabildim bütün gün ulaşamadım içimde huzursuzluk var iyi misin sen diye msj attım durdum canım benim dönememiş tabi bana msj atmış o da geç geldilmaz: ya ne zor insan ne diyeceğini bilemiyo bi iki bişi söyledim ama ı ıhh tutuldum kaldım tesellisi de yok ki bunun :bbo: bende çoküzüldüm napcam bilemiyorum bi türlü uyuyamıyorum gözümün önüne geliyo aklımı oynatcam diyo şimdi uyumaya çalışıyo ama sanmıyorum yine uyuyabileceğini seninle konuşmaya ihtiyacım var diyo bende dut yemiş bülbüle döndüm :bbo: hiç bişi söyleyemiyorum bi akıl verin acillll...

canım öncelikle başınız sağolsun ama senin şimdi arkadaşının yanında olman gerek sen metanetini koruyacaksınki ona destek veresin tüm gücünü ve tafanı toprala hatta yüzünü soguk suyla yıka birde ağrı kesici al ve sevdigine destek ol benimde bunları söylemekten başka elimden birşey gelmez canım allah yardımcın olsun

bence fx15 ıde bı arastıralım kızlar ben duydum ama kullanmadım.onu kullanan varsa anlatsın...

arkadaşım gerçi topiginize ziyaret etmek amaçlı girdim ama ben bu ürünü kullandım eczaneden almıştım 2 kutu kullandım ama pek işe yaramadı sadece bagırsakları çaılıştırıyor ha bu ürünü kullanmışsın ha sinameke çayı içmişsin bir farkı yok bende 98 kiloyum dogumdan sonra vermek yerine aldım üstelik şimdi masaj aleti kulanıyorum birde yürüyüşlere başladım bakalım nasıl olacak zaman ne gösterecek

canım cok saoalsın yaa valla bılemedık ben de lw6090 duymadım hıc yaa sanırım bız de endercıgımın hatrına formula 7 alcagız bakalım hayırlısı tesekkurler canlar herkese kolaylıklar versın gıtsın bı daha da gelmesın ınsallahhhh :Saruboceq:

Biber hapını ben kullandım geçtigimiz mayıs ayında aldım en azından verdgim paraya acırda bogazımı tutarım diyerek almıştım 3 kutuyu 5 ayda bitirdim toplamda 20 kilo verdim ama sadece hapla değil o zaman diete sıkı sıkı uyuyor spor yapıyordum şimdi bi dönem bıraktım 3 ay kadar hiç içmedim şimdi yeniden kullanıyorum bende bi rahatsızlık yapmadı ama komşumuz da kullanmış ağzıma lokma koyamıyorum diyordu çok rahatsız olmuştu 10 kilo verdi 1 ayda ama ilacı bırakınca geri aldı

İnanılmaz mutlu olmuşsundur eminim sevincini paylaştıgın için teşekkürler

insan ne diyecegini bilemiyor Allah sabır versin elinden geldiğince destek olmaya çalış canım

ay çok üzüldüm ya hayat işte bak insanları çaresizlik nerelere getiriyor ufak şeylerden mutlu olmak lazım kayıp aileleri ne yapsın şehit aileleri ya başınız sağolsun canım intahar çözüm değil hayat devam ediyor yazık olmuş

3 sene kadar önce bende almıştım kutusuna 50 kagıt
şimdiye altın yapsaydım bu sektöre verdigim paralarıı köşe olmuştumm

sanırım ondna bu kadar çok kilolanıyoruzz
kimyamızla oynuyoruzz
bende verdim 3-4 kilo kadar
2. ci kutuya başlıcaktım bulamadım eczanelerde öylece kaldı
allah rahmet eylesin neden intahar etnmişki
sevgilinde yanındamıymış yoksaa
en iyi destek bence sevgilinin sakinleştirici igne vurulması
başka türlü unutamazda rahatlayamadaa
yazık olmuş

hoşgeldin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…