kızlar size iyi bir haberim var çok mutlu oldum bu aralar misafirler hastalıklar derken çok sıkıldım biliyorsunuz bu gün çarşıda işim vardı LCW nın önünden geçiyorum baktım indirim var girdim ben hep 3XL giyiyorum yarım kollu bir yelek 30 tlden 20 tlye inmiş beğendim önümüz bahar giyip çıkarım heryere diye düşünüp aldım 3XL tabi kabinlerde bir kuyruk vardıki bekle bekle en sonunda bir bayan sen onu burda giyiver bekleme dedi bende laf dinledim sonra 3 bayan çevremde ay sen ne yaptın bu sana çok büyük dediler birisi dur ben bir küçüğünü getireyim dedi be 2XL getirdi giydim baktılar bu bile bol dediler birisi bence XL alsan daha iyi dedi hatta ya düşünsenizeee öyle mutlu oldumki anlatamam üstelik çok dikkatte edemiyorum biliyorsunuz çok sevindimm çoookkkk eve gelip tartıldım 98.7 çıktı bugün zarzor bunları yazmak için girdim ama birdaha giremezsem beni izinli sayın lütfenn
yesa sakın tırtıklama anneninkilerden taaammmıı
red pepper ya da formulx3 düşünmüyor musun acaba? ben red pepper kullandım memnun kaldım.. formulx3 de şimdi düşünüyorum ama bilmiyorum.. zararlı mı değil mi bu ürünler? kronik bi rahatsızlığı var mı kalp? şeker? kalp hastaları için tehlikeli olabiliyor bazıları.. elma kromun işe yaramadığını duydum ama birebir tecrübem yok o yüzden bişey demedim..
kızlar elma kromu kuzenim kullandı hiçbir işe yaramıyor aksine deli gibi iştahı açıldı boşuna para verip almayın....lahana hapıda aynı kullananlar var çevremde boşuna para tuzağı...biber hapı hakkında hiç fikrim yok eğer gerçekten işe yarıyorsa ben kullanmak istiyorum....
110 la 3xl ben giyiyorum hayatımkızlar size iyi bir haberim var çok mutlu oldum bu aralar misafirler hastalıklar derken çok sıkıldım biliyorsunuz bu gün çarşıda işim vardı LCW nın önünden geçiyorum baktım indirim var girdim ben hep 3XL giyiyorum yarım kollu bir yelek 30 tlden 20 tlye inmiş beğendim önümüz bahar giyip çıkarım heryere diye düşünüp aldım 3XL tabi kabinlerde bir kuyruk vardıki bekle bekle en sonunda bir bayan sen onu burda giyiver bekleme dedi bende laf dinledim sonra 3 bayan çevremde ay sen ne yaptın bu sana çok büyük dediler birisi dur ben bir küçüğünü getireyim dedi be 2XL getirdi giydim baktılar bu bile bol dediler birisi bence XL alsan daha iyi dedi hatta ya düşünsenizeee öyle mutlu oldumki anlatamam üstelik çok dikkatte edemiyorum biliyorsunuz çok sevindimm çoookkkk eve gelip tartıldım 98.7 çıktı bugün zarzor bunları yazmak için girdim ama birdaha giremezsem beni izinli sayın lütfenn
elma kromu görümcem kullandı ve iştahının açıldıgını söledislm canlar herkeslere kolay gelsın benımde annem 90 kılonun ustunde neysekı su an spora basladı bı de yanında bı urun almaya karar verdım
1-elma krom kapsulu
2-lahana kapsulu
3- forum 7
4-forum 21
daha coktur da bunlar geldı su an aklıma kesın bı tanesını alacagız ya da sızın oncerdıgınız baska bı seyı sırf dıkkat etmek ve de sporla olmayacak gıbı sımdıden tesekkurler bence hıc bırını almasın yorumları degıl de sunu kullandım soyle oldu bunu alsın gıbı yorumlar olursa cok daha guzel olur tesekkurler tekrardan kolay gelsın
kekik çayları içilmiş aferin bizee alkışlar yarın gelsin hadi bakemmm
sıkılaştırıcı etkisi olduğu doğrumu arkadaşım benim yaşım daha 23 ama alt göbek bölgemde bir sarkma var inan aynaya bakmak istemiyorum vucudumdan nefret ediyorum bana bu konuda da yardımcı olun neler yapıyonuz sıkılaşmak için çok moralim bozuk:sinifsinif::sinifsinif:
canm sıkılaşma işini çok takma şimdilik vücut zamanla toparlar kendini.sana tavsiyem vücuduna yosun sabunu kullan.bölgesel sporlar yap akşamları felan tv karşısında.domates ye bol bol mevsimi gelince .fındık ve yosun yağları da sıkılaşmaya faydalı diye biliyorum.bir de kremler tabii.
dilenci tatlım canımı sıkma bende hala iyileşemedim. acayip başım ağrıyo.inşallah sabaha iyi bişi çıkar baskülde
bence fx15 ıde bı arastıralım kızlar ben duydum ama kullanmadım.onu kullanan varsa anlatsın...
elma kromu görümcem kullandı ve iştahının açıldıgını söledi
forum21 hiç duymadım
formula 7 ye bir ara bende takmıştım ender abimiz var diye ama denemedim bilmiyorum
lahanayada kaynat suyunu içsin poşa hapına para vermeyin
lw6090 kuulnamıştım ben bir ara işe yaramıştı 1 kutuda 4-5 kilo vermiştim
kızlar elma kromu kuzenim kullandı hiçbir işe yaramıyor aksine deli gibi iştahı açıldı boşuna para verip almayın....lahana hapıda aynı kullananlar var çevremde boşuna para tuzağı...biber hapı hakkında hiç fikrim yok eğer gerçekten işe yarıyorsa ben kullanmak istiyorum....
kızlar size iyi bir haberim var çok mutlu oldum bu aralar misafirler hastalıklar derken çok sıkıldım biliyorsunuz bu gün çarşıda işim vardı LCW nın önünden geçiyorum baktım indirim var girdim ben hep 3XL giyiyorum yarım kollu bir yelek 30 tlden 20 tlye inmiş beğendim önümüz bahar giyip çıkarım heryere diye düşünüp aldım 3XL tabi kabinlerde bir kuyruk vardıki bekle bekle en sonunda bir bayan sen onu burda giyiver bekleme dedi bende laf dinledim sonra 3 bayan çevremde ay sen ne yaptın bu sana çok büyük dediler birisi dur ben bir küçüğünü getireyim dedi be 2XL getirdi giydim baktılar bu bile bol dediler birisi bence XL alsan daha iyi dedi hatta ya düşünsenizeee öyle mutlu oldumki anlatamam üstelik çok dikkatte edemiyorum biliyorsunuz çok sevindimm çoookkkk eve gelip tartıldım 98.7 çıktı bugün zarzor bunları yazmak için girdim ama birdaha giremezsem beni izinli sayın lütfenn
bacılar bana akıl verin yaa uuuf her şeye zehir gibi çalışan aklım tutuldu kaldı :bbo: erkek arkadaşımın kuzeni intihar etmiş bugün ölmüş mafoldumben çbide bu aralar işleri flan da çok stresliydi yaa ben akşam işten gelince duyabildim bütün gün ulaşamadım içimde huzursuzluk var iyi misin sen diye msj attım durdum canım benim dönememiş tabi bana msj atmış o da geç geldilmaz: ya ne zor insan ne diyeceğini bilemiyo bi iki bişi söyledim ama ı ıhh tutuldum kaldım tesellisi de yok ki bunun :bbo: bende çoküzüldüm napcam bilemiyorum bi türlü uyuyamıyorum gözümün önüne geliyo aklımı oynatcam diyo şimdi uyumaya çalışıyo ama sanmıyorum yine uyuyabileceğini seninle konuşmaya ihtiyacım var diyo bende dut yemiş bülbüle döndüm :bbo: hiç bişi söyleyemiyorum bi akıl verin acillll...
3 sene kadar önce bende almıştım kutusuna 50 kagıtbence fx15 ıde bı arastıralım kızlar ben duydum ama kullanmadım.onu kullanan varsa anlatsın...
allah rahmet eylesin neden intahar etnmişkibacılar bana akıl verin yaa uuuf her şeye zehir gibi çalışan aklım tutuldu kaldı :bbo: erkek arkadaşımın kuzeni intihar etmiş bugün ölmüş mafoldumben çbide bu aralar işleri flan da çok stresliydi yaa ben akşam işten gelince duyabildim bütün gün ulaşamadım içimde huzursuzluk var iyi misin sen diye msj attım durdum canım benim dönememiş tabi bana msj atmış o da geç geldilmaz: ya ne zor insan ne diyeceğini bilemiyo bi iki bişi söyledim ama ı ıhh tutuldum kaldım tesellisi de yok ki bunun :bbo: bende çoküzüldüm napcam bilemiyorum bi türlü uyuyamıyorum gözümün önüne geliyo aklımı oynatcam diyo şimdi uyumaya çalışıyo ama sanmıyorum yine uyuyabileceğini seninle konuşmaya ihtiyacım var diyo bende dut yemiş bülbüle döndüm :bbo: hiç bişi söyleyemiyorum bi akıl verin acillll...
arkadaşım gerçi topiginize ziyaret etmek amaçlı girdim ama ben bu ürünü kullandım eczaneden almıştım 2 kutu kullandım ama pek işe yaramadı sadece bagırsakları çaılıştırıyor ha bu ürünü kullanmışsın ha sinameke çayı içmişsin bir farkı yok bende 98 kiloyum dogumdan sonra vermek yerine aldım üstelik şimdi masaj aleti kulanıyorum birde yürüyüşlere başladım bakalım nasıl olacak zaman ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?