Hayır adanaliyim ailelerimiz Adana da ben ist dayımTaşucu?? Mersinli misin
Benim videoyu gösterebilin yalniz sana gelecek olsam eniste eve goymaz kanimca
Hayırlı sabahlar...
Hastanedeyim...zor bi gece oldu kvalidemin baya ağrısı var...günümde burda geçer muhtemelen eve gece geçerim...
Akşam saat 10 gibi bi küçük paket çubuk kraker yedim bide meyve suyu içtim çok acıkmıştım...
Hayırlı mutlu pazarlar
Betül biraz daha iyi, ishal devam ediyor ama daha mutlu bugün. çok teşekkür ederim hepinize..
Abimler geldi, uzuuunn bi aradan sonra bi bayramı hep beraber geçiricez geniş aile olarak mutlu oldum çok. Bu akşam onların yanına geçeceğim annemlere..
Bonus bonus kafa, yaşımı bi öğrenemedin gitti 90lıyım gızım ben. illa beni de teyze yapıcan kendin gibi
Sevindim :) tarsusluyum bend eHayır adanaliyim ailelerimiz Adana da ben ist dayım
Hoşbuldum canım tatil idare ederdi akraba ziyareti iste eve dönüşte manzara kötüydü bütün kisliklarim buzdolabında bozulmuş yerlere akmış beynimden kaynar sular döküldü fişi yerinden oynamış malesefHoşgeldin beybisi
Nasıl geçti tatil .?
En can alıcı soru,kilo aldınmı. ? :)
Bizde de kusma ishal halsizlik hava değişimi çarptı bizi kuzunada geçmiş olsunİshal kusma halsizlik iştahsızlık sürekli ağlama...
Kolay gelsin kötü olmuş üzüldümHoşbuldum canım tatil idare ederdi akraba ziyareti iste eve dönüşte manzara kötüydü bütün kisliklarim buzdolabında bozulmuş yerlere akmış beynimden kaynar sular döküldü fişi yerinden oynamış malesefbisuru iş çıktı bana kilo ilginc bir şekilde almamistim ertesi gün regl oldum iki gündür şişim siz neler yaptınız görüşmeyeli?
Geçmiş olsunBizde de kusma ishal halsizlik hava değişimi çarptı bizi kuzunada geçmiş olsun
geçmiş olsun. kötü olmuş gerçekten.Hoşbuldum canım tatil idare ederdi akraba ziyareti iste eve dönüşte manzara kötüydü bütün kisliklarim buzdolabında bozulmuş yerlere akmış beynimden kaynar sular döküldü fişi yerinden oynamış malesefbisuru iş çıktı bana kilo ilginc bir şekilde almamistim ertesi gün regl oldum iki gündür şişim siz neler yaptınız görüşmeyeli?
Teşekkürler hoşbuldumKolay gelsin kötü olmuş üzüldüm
Geçmiş olsun
Hoşgeldin bu arada :)
Sağol canım inşallahYok artik
Allah acil sifalar versin kayinvalidene rakibem,zamamla toparlar ins.
Iyi olmaniza sevindim elifim,yarina birseyi kalmaz ins betüs hanimin:)
Bayram icin de ayrica sevindim,gönlünce bir bayram gecirirsin ins tüm sevdiklerinle..
Size de geçmiş olsun canım. salgın varmış zaten..Bizde de kusma ishal halsizlik hava değişimi çarptı bizi kuzunada geçmiş olsun
harika. ben bugün evden çıkmadımAn itibariyle 10 km yürüyüş yapmış bulunmaktayiiiiim
harika. ben bugün evden çıkmadım
Iyi aksamlar sabahtab beri evde degildim o yuzden gelemedim arabada da anca o kadar yazabildim :))
suspushanimcim aman kirilip dokulmesin hic hisey yogunluk oldu bi kac gun.
60kiloyum gelicem canim niye gelmim.
Takimi birakirmiyim her lokmada beynimde biAusencia var.
Az kacirsamda beynimde var her yerde var.
3 harfli 3 sesli gibi
r.... var canım. leslie zor birazPatlat bi leslie
Bu yaz umarım Tarsus Şelalesi ne giderim 10 yıl oldu nerdeyse çok değişti diyorlarSevindim :) tarsusluyum bend e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?