Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

09:00 -> elcagizlarimlan yaptigim tamamen organik tereyag, çökelek ve iki dilim ekmek

13:00 -> 150 gr meyveli yogurt 1 yemek k chia 1 yemek k keten tohumu

17:00 -> 150 gr tavuk bir kase salata

19:00 -> buranin sütlü kahvesinden iki fincan

( karsimda pizza ve patates kizartmasi yediler ve ben duttum gendümü tikkatinizi çekerim )

2,5 l su 1 l çay
85 dk spor

Selam kızlar eşimin netinden girdim şuan hmn kısaca bahsediyim yediklerimden bu arada haftanın uçuncusu olmuşum YENA ile birlikte çok mutlu oldum...

Cuma aksam
3 kofte
2 minik biber dolması
Coban salata
Yoğurt
Ekmek YOK

Gece 23 00
Erikli yogurt
1 cb b. Leblebi

Gece
7 zeytin
domates salatalık biber
2 galeta uzunlardan

C. Tesi Sabah sutlü nescafe
Eve gidip yattım

C. Tesi aksam 1 minik kofte
2 minik biber dolması
Salata corba

11 de
Yogurt 3 murdum erigi

Gece arkadas patates salatası getirmis 1 tabak yedim
1 kk peynir
3 zeytin

Sabah a karsı sade nescafe 1 muz

Pazar sabahı hiçbirsey yemedim gerçi biraz kotu oldu aksam olecektim açlıktan
Elim ayagım titredi basım dondu.

Yemeği beklerken 7 8 tuzsuz zeytin yedim

Aksam yemeği
Yarım tabak patlıcanlı biber kavurması acılı nımmnımmm
Ton balığı 80 gr falan
1 yumurtadan omlet
1 kk dan az peynir
5 zeytin tuzsuz

Saat 21 30 gibi
Şeftali ve muz yanlız bir porsiyonu geçtim galiba biraz seftali bana çok guzel geldi doyamadım resmen... Leblebi yemicem dun gecede yemedim çok tıkıyor sanki

Kızlar yazıları henuz tam okumayı bitiremedim ama yarın paket alınca okicam ufak ufak uykum geldi şimdilik iyi geceler kızlar...

ay canım ne fena iştir bilirim yeni bizimde basımiza geldi kayınValidemn Derin Dondurucunun fişi çekilmiş gelen giden kim çekti ise artık.hersey bozulmus ortalığı koku almış gitmiş eşim ile eltim halletti sağolsunlar derin dondurucu kapağı açık balkonda duruyor kaç gündür

Ben 10 gündür evde yoktum üstelik Allah'tan sadece domates patlıcan ve kırmızı biber közleme vardı o dolapta koku hiç yoktu hala serindi malzemeler ben genede yerlere akmış dolaptan batmış heryer diye hepsini çöpe attım 50 kilo malzeme vardı çokta agirmis çöpe kaldırırken baya zorlandim neyse dün yenisini yaptım hepsinin et olmayan dolapta sorun çıkması şansım oldu bunada şükür Bonus can napan getti benim domatesler bacım o kadarda konusu gectiydi söylemi etsek böyle mi goruyonmu sen adamın lafına geldik gene 1 kilo yersek iyi demişti oda olmadı

O ses bende takima girdigimden beri var.
Artik aliskanlik olmusss.
Korkudan yiyemiyorum

Simicim nasılsın ben yokken cokoprens le neler oldu evlendinmi nisanlandinmi nettin de hele

canim evlilik isi sandigimizdan zor gözüküyor
prosedürler baya agir ve sürec cok uzun
bu zaman icinde de yipranma be birbirimizi yipratma payimiz yüksek
ne olur nasil olur bilmiyoruz kafalar bu yönde karisik
bir diger konuda kiskanclik, asiri sahiplenme ve atarli olmasinin beni korkutmasi her sey iyi güzel hos ama beni taniyorsun özgür ruhuma ters geliyor bazi tavirlari Ne kadar seversem seveyim uzun vadede kaldirabilir miyim onu ölcüp tartmaya calisiyorum yani burda da kafa karisik

herkese günaydin..

Kilom 95 Canım.erdal cücük evet çok iyi bi doktor ama bununla beraber ameliyat fiyatları da fazla ucuk

Peki boyun kaç,vki 40 üzerimi.? obeziteye bağlı yandaş hastalığın yoksa doğal yollarla kilo vermeni öneririm..
ben 115 kiloyla ameliyat oldum 1,60 boyum.. vki 44 üzeri idi..
bir türlü başarılı olamadım yaşla da birlikte sağlık sıkıntıları da başlayıca bu yola başvurdum.. İyi ki oldum diyorum ama en doğrusu normal şekil de,sağlam olan organını kestirmeden bunu başarmak. Hakikaten zor bir süreç... Hiiç kolay değil.. bunun max iki yıl sonra geri dönüşümü var dikkat edilmediği sürece.. ÖZetle hep temkinli olacağız kestirsekte kestirmesekte.. Yook ben artık yapamıyorum dayanamıyorum diyorsan op iyi bir fırsat ehil ellerde olursan tabiii..
Bu arada aramıza katıl zayıflamaya çalış belki burası sana uğur getirir ve istediğin kiloya varırsın.. baktın ki olmadı yeniden düşünürsün....

Gittikçe düzelir canım... İnşş bir an önce kurtulur kızarıklığından kaşıntısından..
arada olsa uğra buraya özlüyoruz seni..

Camasir isleri vardi Bugun yoruldum...
Hepinize hayirli geceler
Hepinizi seviyore :)

Bi replik caldim sanki

Çok özledik seni.
tartıldınmı kaç kilosun.?

Yaşdaş sayılırız.. Benim de 19 ve 9 yaşın da 2 çocuğum var. İzmir de yaşıyorum çalışıyorum 8 senedir burada zayıflama adına bulunuyorum.. Zayıflama da başarılı olamadım ama çok hakiki dostlar edindim...
Bu topik bir çoğumuz için bir nevi arınma,rahatlama en önemlisi gönülden muhabbet mekanı...

eşim indirmiş görüntü biraz kötüydü ama yine de güzeldi..
Dün akşam da fikret kuşkan dönersen ıslık çal izledim...
bu aralar eski filmlere taktım...Öncesin de eşkıya izlemiştim...

Geçmiş olsun zeynepçim. Şimdi nasıl kv en

Hele gençlik ateşine...
vay bee Bonus bile yaşlandı .
betüş nasıl bu arada...

sağol topraam. ne iyi geldi bu türkü... PEk severim..

Benim tikkatımı çekti yeterince..
Afiyet olsun..

Alaman hükometi de öyle düşünüyor ki ağırdan alıyor işlemleri bak..

Senin çokoprens tipiylen ne tezat bir kişilik dimi simi.?
hani o görüntü sonra da bu kıskançlık maçoluk falan ilgınç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…