r.... var canım. leslie zor biraz
özel günlerO ne oluyor?
VuuuuuvAn itibariyle 10 km yürüyüş yapmış bulunmaktayiiiiim
ay canım ne fena iştir bilirim yeni bizimde basımiza geldi kayınValidemn Derin Dondurucunun fişi çekilmiş gelen giden kim çekti ise artık.hersey bozulmus ortalığı koku almış gitmiş eşim ile eltim halletti sağolsunlar derin dondurucu kapağı açık balkonda duruyor kaç gündürHoşbuldum canım tatil idare ederdi akraba ziyareti iste eve dönüşte manzara kötüydü bütün kisliklarim buzdolabında bozulmuş yerlere akmış beynimden kaynar sular döküldü fişi yerinden oynamış malesefbisuru iş çıktı bana kilo ilginc bir şekilde almamistim ertesi gün regl oldum iki gündür şişim siz neler yaptınız görüşmeyeli?
Ben 10 gündür evde yoktum üstelik Allah'tan sadece domates patlıcan ve kırmızı biber közleme vardı o dolapta koku hiç yoktu hala serindi malzemeler ben genede yerlere akmış dolaptan batmış heryer diye hepsini çöpe attım 50 kilo malzeme vardı çokta agirmis çöpe kaldırırken baya zorlandim neyse dün yenisini yaptım hepsinin et olmayan dolapta sorun çıkması şansım oldu bunada şüküray canım ne fena iştir bilirim yeni bizimde basımiza geldi kayınValidemn Derin Dondurucunun fişi çekilmiş gelen giden kim çekti ise artık.hersey bozulmus ortalığı koku almış gitmiş eşim ile eltim halletti sağolsunlar derin dondurucu kapağı açık balkonda duruyor kaç gündür
O ses bende takima girdigimden beri var.Iyi aksamlar sabahtab beri evde degildim o yuzden gelemedim arabada da anca o kadar yazabildim :))
suspushanimcim aman kirilip dokulmesin hic hisey yogunluk oldu bi kac gun.
60kiloyum gelicem canim niye gelmim.
Takimi birakirmiyim her lokmada beynimde bi @Ausencia var.
Az kacirsamda beynimde var her yerde var.
3 harfli 3 sesli gibi
Simicim nasılsın ben yokken cokoprens le neler oldu evlendinmi nisanlandinmi nettin de hele
O ne oluyor?
Kilom 95 Canım.erdal cücük evet çok iyi bi doktor ama bununla beraber ameliyat fiyatları da fazla ucuk
Idare ediyorum abla. Cocuklar iyiler sukur. Buyugun kiskancligi azaldi biraz ufakta 8 aylik olucak ek gidaya tam gecemedim daha sadece mama aliyo kizarikliklari gecmiyo. Izmire bi hafta gittin deniz ve havasi cok iyi geldi bursa ya donunce yine kizardi ama ilk zamanlardaki gibi cok asiri degil yada ben alistim bilmiyorum.
Camasir isleri vardi Bugun yoruldum...
Hepinize hayirli geceler
Hepinizi seviyore :)
Bi replik caldim sanki
Katilmaya çalışırım. Tesekkur ederim. Belkide bu gruptakilerin ablasi yaşındayım. 47 yaşındayım, calisiyorum,ogretmenim,iki çocuğum var. Ergenlikten bu yana genelde kiloluyum, verip aldigim cok oldu. Ama son 15 yildir 90 nin altina dusemedim hic. İnsallah bu sefer olur.Simdilik bu kadar
Tabiki
http://www.fullhdfilmizlesene1.net/agir-roman-720p-izle.html/2
Burdan açılıyor bi dene istersen
Hayırlı sabahlar...
Hastanedeyim...zor bi gece oldu kvalidemin baya ağrısı var...günümde burda geçer muhtemelen eve gece geçerim...
Akşam saat 10 gibi bi küçük paket çubuk kraker yedim bide meyve suyu içtim çok acıkmıştım...
Hayırlı mutlu pazarlar
Betül biraz daha iyi, ishal devam ediyor ama daha mutlu bugün. çok teşekkür ederim hepinize..
Abimler geldi, uzuuunn bi aradan sonra bi bayramı hep beraber geçiricez geniş aile olarak mutlu oldum çok. Bu akşam onların yanına geçeceğim annemlere..
Bonus bonus kafa, yaşımı bi öğrenemedin gitti 90lıyım gızım ben. illa beni de teyze yapıcan kendin gibi
09:00 -> elcagizlarimlan yaptigim tamamen organik tereyag, çökelek ve iki dilim ekmek
13:00 -> 150 gr meyveli yogurt 1 yemek k chia 1 yemek k keten tohumu
17:00 -> 150 gr tavuk bir kase salata
19:00 -> buranin sütlü kahvesinden iki fincan
( karsimda pizza ve patates kizartmasi yediler ve ben duttum gendümü tikkatinizi çekerim)
2,5 l su 1 l çay
85 dk spor
canim evlilik isi sandigimizdan zor gözüküyor
prosedürler baya agir ve sürec cok uzun
bu zaman icinde de yipranma be birbirimizi yipratma payimiz yüksek
ne olur nasil olur bilmiyoruz kafalar bu yönde karisik
bir diger konuda kiskanclik, asiri sahiplenme ve atarli olmasinin beni korkutmasi her sey iyi güzel hos ama beni taniyorsun özgür ruhuma ters geliyor bazi tavirlari Ne kadar seversem seveyim uzun vadede kaldirabilir miyim onu ölcüp tartmaya calisiyorum yani burda da kafa karisik
herkese günaydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?