Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün keyifsiz ve zor uyandım... Dün dinlenemedim pek..
Domates aldık 1 kasa 30 küsur kiloydu.. Onları yaptık kızımla... sonra kırmızı biber közleyip dolaba attım sonra yemek vb.
bir de tüm gün de evde olunca sanki hiç haftasonu olmamış gibi geldi bi an...

beyleyken beyle işte....

74FRIDA uğramışsın ama bişey yazmamışsın..

Selamünaleyküm
Ben evime gelemedim...sakarya dönüşü araba kitlendi yolda kaldık kabus gibi bi geceydi..şuan için annemdeyim eve geçince daha düzenli aranızda olucam inş ama yoğunluğum bayram bitene kadar devam edebilir...sevgili rakibem Amethyst_1 takip edemiyorum seni ama ilk fırsatta toptan bakıp yazıcam inş..bende çok düzenli olmasada hala iyi idare ettiğimi düşünüyorum...hazır gelmişken dünkü menümüde yazayım...

Sabah hastaneydim iki dilim börek bi çatal peynir iki dilim salatalık...

Öğle biraz çorba bi kepçe bezelyeli pattis yemeği üç kaşık pilav...
Akşam 5 gibi köyümüzün bi simidi var iki tane ondan bide dondurma...
Bugünde iyi başladım akşam yazarım inş...

YENA cidden o tiple karakter arasinda ciddi uçurum var iyi hos yarasi yarama, yüregi yüregime degdi sevdim de ama bu tutumlari simdiden yoruyo beni

Seni yoran mevzuuyu konuştunuzmu hiç.?

Herşeyin hayırlısı canım yaaa..en güzeli,en iyisi gelişsin hayatın da.. Oldurmak için çok fazla acele etme madem . Diğer yandan uzakta olmakta yıpratıyor ilişkiyi İfade sorunu yaşanıyor haliyle.. Özetle iki ucu b.klu değnek..

aleyküm selam..

Düzensizliğe, olumsuzluğa rağmen dikkatli gidiyorsun zeynebim.
bence rakibelerin korkmalı senden...
bak Bonus yediklerini bile yazmıyor. :)

konustuk ama kestirip attigi zaman daha üstüne konusturmuyor
bense herseyin konusularak cözülecegine inanan bir kadinim
nasil davranayim bilemiyorum

konustuk ama kestirip attigi zaman daha üstüne konusturmuyor
bense herseyin konusularak cözülecegine inanan bir kadinim
nasil davranayim bilemiyorum

Ben de konuşularak çözüleceğine inanıyorum... Eşim de hiç tartışmaz. Direk konuyu kapatır.. ve ben çıldırıyorum öyle olunca..hani tınnn olayı var ya... ben o pozisyonda oluyorum...
Tartışmayı kavga etmek olarak anlıyor adam.. 22 sene evlilik 2 sene öncesi tanışma nişan vb.. 24 senedir tanıdığım adamın yeni huyları ortaya çıkıyor misal..
Şaşkınım ben de... Bazen de çok mutsuz..

Yenacım ellerinize sağlık iyi günlerde tüketin kışlıklarınızı
Ben azar azar alıp yapıyorum kolayima geliyor

Sağol canım.. Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize...Öyle de iyi oluyor ama her seferin de vakit ayırmam lazım.. Böyle bir sefer de bitiyor en azından...
Soyduğumuz domateslerin kabuklarını salça yapıcam bakalım olacakmı.. Nette görmüştüm merak ediyorum sonucu...
biraz patlıcan kurutmak istiyorum bayramdan sonra artık...

Öğlen yemek yedinizmi.?
Ben semiz salatamı yiyorum yumurtalı :)
Pek zevkle yemiyorum artık bıktım zaar niye acep...

Sonra kahvemi içerim.

ben kahvaltıyı çok geç yaptım. o yüzden öğlen yemeyeceğim. kahve ve bitki çayı içerim. zaten tokum. akşam yemeğini vakitli yerim.

Ben de geç kahvaltı yaptım ama acıktım 1 avuç beyaz leblebi yiyorum
Semizotu almıştım ben de 2 gün oldu onları yıkadım ne yapsam diye düşünüyorum

bende de yabani semizotu var. akşama salata yapacağım. içine biraz közlenmiş kapya biber, haşlanmış tavuk, domates, kapari, jalepino biber, sirke, zeytinyağı, kayatuzu, pulbiberle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…