Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında 16.30 öğünüm sürpriz oldu. hesapta yoktu. 18.00 akşam yemeğimi yiyecektim ama içim ezildi birden kendimi fındık ezmesi yerken buldum neyse artık ilk gün bu yapacak bişi yok. gece geç yatarım acıkmayayım diye yedim akşamı. ayarlı tuttum.

Iyi aksamlarr olsun cumleten

28 Ağustos

Sabah(10.30) 1 yumurta 2 kk peynir 3 zeytin salatalik domates yesil cay
Ara(13.15) yarim muz 3 altinbasak sade kahve
Öğle(15.15) 100 gr kiyma 1 tabak kapuska 3 yk yogurt salata
Ara(17.00) 3 erik 2 ceviz 1 çb süt
Aksam(19.15) 100 gr kıyma 1 tabak kapuska 3 yk yoğurt salata 2 erik
Sade kahve

1 saat spor
3 lt su

Menüm
Sabah peynir zeytin domates biber...
Öğlen bi minik kase makarna bi dilim burma...yeni yaptıkta annem nasıl olmuş diye tıktı ağzıma...

Arada kahve ve bi kare sütlü çiko..

Akşam bi dolu kase şehriye çorbası bol salata iki lokma peynirli ekmek...

Artık suya devam...

Rakibemm burma olmasaymis iyiymis ama az yemis diger ögünleride hafif gecirmissin,aferimm:)

Sağol canım...

Gecmis olsun

Simdiden iyi tatiller varmi bi program nereye yolculuk

Sağol canım sende hoşgeldin...

Sağol ablacım...

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Sağol canım
Sağol canım
Sağol yenacım...beni gördü iyileşti...:)) şaka bi yana baya ağrısı vardı ama şimdi daha iyi dahada iyi olur inş...

aleyküm selam..

Düzensizliğe, olumsuzluğa rağmen dikkatli gidiyorsun zeynebim.
bence rakibelerin korkmalı senden...
bak @Bonus yediklerini bile yazmıyor. :)

Kendimdem nefret eder haldeyim biran önce ikili rakamlara inmek istiyorum hazır birazcık azim gelmişken elimden geldiğince değerlendirmeye çalışıyorum yenacım...bayramıda atlatayım daha düzene girerim diye umuyorum...

Bugunku ham ettiklerim:)

Sabah

1 haslanmis yumurta
biraz cökelek ve normal peynir
3 ceriyy domates+1 salatalik
birkac dilim paprika Biber
1 dilim ananas

Aksam

1 tabak taze fasulye
yogurt
1 dilim ananas

ARA
tüm gün ananasli detoks cayi ictim aralarda,harika bir tadi var siddetle tavsiye ederim..
kahve+ Yesil cay.

Dünkü yediklerim..

Sabah
menemen
peynir
zeytin
domates + salatalik
maydonoz
ceviz

Aksam
1 haslanmis misir
yogurt
karisik yesil salata

ara
1 avuc kabak cekirdegi+kahve+ Yesil cay

Canım bence menülerin harika en güzeli kaçamak yok...bide karataymı yapıyon sen iki öğün ve araların yok pek...

Canım bence menülerin harika en güzeli kaçamak yok...bide karataymı yapıyon sen iki öğün ve araların yok pek...

Rakibem,cok karataya uydugumda söylenemez karatayimsi birseyler oluyor benimki:) Birde esim yok diye alisverisde yapmiyorum pek,evde ne varsa ortaya karisik oluyor menüler:)
Döndünmü evine?

Önümüz bayram ve ençok tatlıdan korkuyom inş sıkıntısız atlatırım...

Kararinda yiyebilirsin zeynebim yaa,bayramida bayram havasinda yasamak gerek dimi:) Abartip ipin ucunu kacirmadan tabi:)
Ilk gün ödül günü yapabilirsin mesela,ben öyle yapicimm:)

Son düzenleme:
Kizlar menü mesajimda yazdigim ananas detoks suyu söyle,belki merak edersiniz diye sey ediyorum:)

Instagramda görmüstüm,oldukca meshur ödem atmada cok etkiliymis..
Ananas kabuklarini bir litre kadar suyu koyup kaynattim,kaynamaya basladiktan sonra 5 dakika kadar kaynamasi yeterli,icine bir adet kabuk tarcinda ekledim..
Soguyunca süzüp,dolaba koydum gün boyu fondipledim:)

Kaynatirken eve yayilan mis kokusu ve tadi oldukca güzel,denemek isterseniz mutlaka dolaba koyun ve soguk tüketin harika oluyor..

Ödem atip atmadigini ise cuma göriciz artik:)

Efenim ham ettiklerim söyle:)

Sabah

2 yumurtadan tereyagli omlet
domates+salatalik
peynir
biraz salca
maydonoz
3-4 kaju

Aksam

Karisik tavuklu,yesillikli salata
bir kase tarhana corbasi

Ara

kahve+ bir avuc kabak cekirdegi
cay+ yesil cay.

Heh cumartesi menünüde buldum ve süpper...bu ara benimde canım istiyo tavuklu salata bir ara yapıcem...
Hepinizin kilosunu ozellikle Seni eboe yi cakili simiyi ogulcuklarim derin yolcu hasibe ve yenanin kilosunu ozellikle merak ediyorum.

Ayy baharnaz neyimi merak ediyon be duba gibiyim hala...
Rakibem,cok karataya uydugumda söylenemez karatayimsi birseyler oluyor benimki:) Birde esim yok diye alisverisde yapmiyorum pek,evde ne varsa ortaya karisik oluyor menüler:)
Döndünmü evine?

Arabamız yok canım dönemedim eve yarın burda pazar var alışveriş yapıcam sonrada taksi tutarız falan diye düşünüyom ama belki yarın akşama kadar arabanın işi biterse akşam geçerim bilmiyom yani...

Kararinda yiyebilirsin zeynebim yaa,bayramida bayram havasinda yasamak gerek dimi:) Abartip ipin ucunu kacirmadan tabi:)
Ilk gün ödül günü yapabilirsin,ben öyle yapicimm:)

İnş canım abartmamayı başarırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…