Kizlar menü mesajimda yazdigim ananas detoks suyu söyle,belki merak edersiniz diye sey ediyorum:)
Instagramda görmüstüm,oldukca meshur ödem atmada cok etkiliymis..
Ananas kabuklarini bir litre kadar suyu koyup kaynattim,kaynamaya basladiktan sonra 5 dakika kadar kaynamasi yeterli,icine bir adet kabuk tarcinda ekledim..
Soguyunca süzüp,dolaba koydum gün boyu fondipledim:)
Kaynatirken eve yayilan mis kokusu ve tadi oldukca güzel,denemek isterseniz mutlaka dolaba koyun ve soguk tüketin harika oluyor..
Ödem atip atmadigini ise cuma göriciz artik:)
Günaydın
Günaydın
Günaydiiiiiiiiiiiin
Heh cumartesi menünüde buldum ve süpper...bu ara benimde canım istiyo tavuklu salata bir ara yapıcem...
Ayy baharnaz neyimi merak ediyon be duba gibiyim hala...
Arabamız yok canım dönemedim eve yarın burda pazar var alışveriş yapıcam sonrada taksi tutarız falan diye düşünüyom ama belki yarın akşama kadar arabanın işi biterse akşam geçerim bilmiyom yani...
İnş canım abartmamayı başarırım....
Ben inanıyorum hepinize seneye bu zamanlar bu topikte kilolu hatun kalmayacak
Sağol tarif için topraam. .
Sıvı dönemin de ananas suyu vardı nasıl sevmeyerek içiyordum onu hatirladim. ..
Markette kabuğu soylu alıyorum aldığım da o zaman kabuklu almak lazım bu durum da... ama onu soymak mesele dimi..
ba ba teker teker dökiliyler
günün aymasi kalmis hele saat kac
ba ba teker teker dökiliyler
Ictigin ananas suyu hazir miydi topraam?Bu gercekten güzel oluyor tatlimsi bir tadi var tarcinda cok güzel aroma veriyor..Ben bütün aliyorum genelde,kabuklarini soyabilmek icin pratik aletler var ama cogu kez bicakla soyuyorum ben,ananasi sevdigimden alistim zar soymasina:)
Bekliyordum bunuba ba teker teker dökiliyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?