Bonus gizliden atak yapcak gibi geliyi bağa...
Cok gecmis olsun, Rabbim şifasını versin insallah. Kac yasinda betul hanimSelamun aleyküm..
Ben de betül gibi hasta oldum, o da daha iyileşmedi.. Elim kolum kalkmıyo resmen, çok fazla da bulantım var..
Eee neler yapiyosunuz bakalım.. bayram hazırlığı mevcut sanırım bir çoğumuz da. Kamu çalışanları kaptıniz yine 10 gun tatili tabiî keyifler gıcır. .Biz ise devam.
Menüleriniz de neler var.? Ben akşam ki yemeğimden getirdim.. birazdan yiyeceğim. Şu an kahve içiyorum. ..
Eve gittiğim de Kıymalı bamya pisirecegim..
Epey oldu yemeyeli :)
1.5 yaşında. çok sağol teyzesiCok gecmis olsun, Rabbim şifasını versin insallah. Kac yasinda betul hanim
Film olan mi muzigi cok guzeldi sener sen meltem cumbul severim@Amethyst_1 baktınmı gönül yarasına :)
Herkes tatilken neden biz bu kadar yogunuz bu insanlar neden tatile baska sehre gitmez nidenEee neler yapiyosunuz bakalım.. bayram hazırlığı mevcut sanırım bir çoğumuz da. Kamu çalışanları kaptıniz yine 10 gun tatili tabiî keyifler gıcır. .Biz ise devam.
Menüleriniz de neler var.? Ben akşam ki yemeğimden getirdim.. birazdan yiyeceğim. Şu an kahve içiyorum. ..
Abuziddin yemege davet etti bu aksam
Ekipte tek hatun benim
Nanca herifle netcem
Bi de ne yiycem o löküs yerde
Eti yenmez sosu yenmez kalcam pizzaya
Ne giycem
Çokoprensin atarlarini nasi çekcem
Kafamda deli deli sorular
Evet. İki gunde bir mayaliyorum ve severek de iciyorum yenacigim
Selamun aleykum kızlar ne yaptınız ben gine yeni oturdum yemek için oturuş oturuş kalkaöıyorum yerinden
Bi ara bı sinir geldi hiç bir şeye yetısemiyorum kahve yanında 2 kare çikolata yedim ama benı çok etkileyeceğini sanmıyorum inşallah (beyne doğru sinyal veriyoruz) şimdi daha iyiyim
Çocuklar çok yoruyor bu ara benı büyüğe ders çalıştırmak istiyorum küçük kudırıyo kimseyi dinlemiyordum her dediğine hayır diyo çıldırmaya ramak kaldı
merhaba kızlar nasılsınız? ben bugün biraz yürüyüş yaptım. azcık ödem gitsin diye.
Film olan mi muzigi cok guzeldi sener sen meltem cumbul severim
Ben de dahil miyim bu hatunlar topluluguna??Ben inanıyorum hepinize seneye bu zamanlar bu topikte kilolu hatun kalmayacak
Benim gibi evde olan kamu çalışanını 10 gün izin ilgilendirmedi bile:))ben de evde cok sıkıldm doktora da sordm okula gidebilirsin dedi.seminere gitmeyi planlıyorum arkadas ortamına gireyim bi.tatil anılarını dinleyeyim biraz vakit de gecmis olur.bikac hafta gidip izne ayrılacam ins.Eee neler yapiyosunuz bakalım.. bayram hazırlığı mevcut sanırım bir çoğumuz da. Kamu çalışanları kaptıniz yine 10 gun tatili tabiî keyifler gıcır. .Biz ise devam.
Cikolata hakkını bitterden yana kullan daha az zararı olur canm.bir de kızlar ben beslenmeme dikkat ediyorum ama hiiccc aç kalmıyorum ki dayanamıyorum açlığa.ve sık sık az az yiyorum.ilginç sekilde son bir ayda 1 kilo daha az çıktm kontrolde.şimdiye kadar 2 öğün beslenerek kilo vermeye calisyrdm.ki verdim de.simdi de 2 öğün yiyorum ama farkı cok fazla ara yapıyorum.diyet yapınca bunu göz önünde bulunduracagm.belki bu sekilde daha fazla kilo verebilirim.Selamun aleykum kızlar ne yaptınız ben gine yeni oturdum yemek için oturuş oturuş kalkaöıyorum yerinden
Bi ara bı sinir geldi hiç bir şeye yetısemiyorum kahve yanında 2 kare çikolata yedim ama benı çok etkileyeceğini sanmıyorum inşallah (beyne doğru sinyal veriyoruz) şimdi daha iyiyim
Çocuklar çok yoruyor bu ara benı büyüğe ders çalıştırmak istiyorum küçük kudırıyo kimseyi dinlemiyordum her dediğine hayır diyo çıldırmaya ramak kaldı
Gecmis olsun canm.salgın var sanrm konustugum herkes cocugum hasta diyo.İyi akşamlar, bizde durum aynı. üstüne bi de regl oldum..
1.5 yaşında. çok sağol teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?