citolüm sen bugün aç gezmişin ya valla helal sana hergün bunları yesen manken olursun valla
denklem444 benim kekik çayım çok acı oldu normal mi bu çok mu kekik atmışım?
sen çay kaşığıyla ölçü yap yada sulandır yavaş yavaş iç birden bırakma zamanla alışırsın bende içmezsem eksik hissediyorum canım iç bak valla faydalı
ya bide şu titreten bel basene takılan kemer gibi bişeyler varya onlardan kullanan var mı nasıl ki acep alsak mı
nasıl yani anlamadım ?citol 89-80 grubu ortaklı çalışıyomuş motivasyon açısından iyi olabilir
her şeyin fazlası zararbak ben şimdi yaptım bi bardak şu kocaman kola bardakları varya benim ölçümde o çay süzeğine koyuyorum 1 tatlı kaşığı kekiği üstünden kaynar su döküyorum süzek suya batıncaya kadar dolduruyorum 5 dk bekletip çekiyorum çok soğutmadan içiyorum daha önce kullanan arkadaşımın annesi kalp hastasıydı bununla zayıfladı yan etkisi olsa ona dokunurdu kadın bypaslı
hayatım diyet gurplarına gircitolüm 5.takım ne
benimde dambılımyada göbek için hergün 10 mekik i çeksek ya ben spora neden bu kadar soğuğum evde spor yapan var mı beraber yapsak ya
ben kullanmadım ama çok etkili olduğunu duydum eşimin arkadaşı spor salonunda çalışıyo o kullanıyomuş gelenlere de söylüyomuş bize de tavsiye etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?