Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunkü menüm

7,30 1 dilim ekmek- peynir- 3 zeytin - 1 kupa form çayı( tek şekerli)

9,50 bir kase yogurt çorbası

11,00 1 elma

12,00 yarım dilim kepek ekmegi ( yeni gelmişti attım agızma pide gbi olandan)

12,30 1 kase çorba --biraz kepek ekmek- yeşillik

14,30 1 albeni

18,00 yarım domates - 1 dilim kepek ekmegi- 3 çatal paynir- 6-7 kaşık prasa- salata
19,00 kabak çekirdegi- leblebi-elma-4-5 çay bardagı çay ( toplamda tek şeker)

22,00 yaseminli yeşil çay tek şekerli- portakal

citolüm sen bugün aç gezmişin ya valla helal sana hergün bunları yesen manken olursun valla

ya çok acı değil ama hoş da diyemem dağ kekiği daha acı oluyo
1 tatlı kaşıgı koy yeter
bazen marketlerde hazır şişede oluyo mesela bişeye katmazsan zehir gibi içilmiyo
herşey amacımız için napalım sogandan lahanadan kötü değil ama

citolüm sen bugün aç gezmişin ya valla helal sana hergün bunları yesen manken olursun valla
valla 5. takımın çok faydası olduu
kendimi frenliyorummm
kendi rekorumu kırıyorum diye bilirimm
birde yarın tartıdaa fark edersee
tam olucak
denklem444 benim kekik çayım çok acı oldu normal mi bu çok mu kekik atmışım?

ewet kesin fazla demlemişsinn
ben hep baş ve işaret barmagımın aldıgı kadar atardım
bekledikçe acır ve rengi koyulaşırr

kaynayan suya 2 cimcik at yeterr
yada ne kadar attıysan yarısını dene birde
bende yarın içicem kekeik suyu
işe yaradıgına eminim

bak ben şimdi yaptım bi bardak şu kocaman kola bardakları varya benim ölçümde o çay süzeğine koyuyorum 1 tatlı kaşığı kekiği üstünden kaynar su döküyorum süzek suya batıncaya kadar dolduruyorum 5 dk bekletip çekiyorum çok soğutmadan içiyorum daha önce kullanan arkadaşımın annesi kalp hastasıydı bununla zayıfladı yan etkisi olsa ona dokunurdu kadın bypaslı

tadını pek alamadım içerken dilim uyuştu da kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
nese ben devam edicem içmeye lahana suyu olamasın da bööyyyk o iğrenç bişiy

ewet kesin fazla demlemişsinn
ben hep baş ve işaret barmagımın aldıgı kadar atardım
bekledikçe acır ve rengi koyulaşırr

kaynayan suya 2 cimcik at yeterr
yada ne kadar attıysan yarısını dene birde
bende yarın içicem kekeik suyu
işe yaradıgına eminim[/QUOTE]

saol canım dediğin gibi yapıcam

sen çay kaşığıyla ölçü yap yada sulandır yavaş yavaş iç birden bırakma zamanla alışırsın bende içmezsem eksik hissediyorum canım iç bak valla faydalı

ya bide şu titreten bel basene takılan kemer gibi bişeyler varya onlardan kullanan var mı nasıl ki acep alsak mı

yada göbek için hergün 10 mekik i çeksek ya ben spora neden bu kadar soğuğum evde spor yapan var mı beraber yapsak ya

Kekik çayının faydaları

--------------------------------------------------------------------------------

Kekik çayı, bedenin değerli organlarını temizler. Sabahları kahve veya çay yerine bir bardak kekik çayı içen, etkisini kısa sürede fark edecektir: Zeka keskinliği, midede rahatlık, sabah öksürüğüne tutulmamak ve genel bir rahatlık. Kekik, papatya ve civanperçemi, güneşli havada toplanıp, bir kuru bitki yastığı hazırlanır. Bu yastığı uygularken, bir yandan da aynı bitkilerin karışımından hazırlanmış çay içildiğinde, sinirsel yüz ağrıları iyileşebilir. Eğer aynı zamanda kramp da varsa, kurutulmuş kurtpençesi yastığı uygulamak gerekir.Kekik, çiçeklenme zamanı olan haziran- ağustos arasında toplanır ve öğlen sıcağında toplananları en etkili olanlarıdır. Kekik yağı, kötürümlükte, kalp krizlerinde, organ sertleşmesinde (skleroz ), kas erimesinde, romatizmada ve burkulmalarda kullanılabilir. Mide ve dölyatağı kramplarında bitkinin içten ve dıştan kullanılması önerilir. Günde 2 bardak kekik çayı içilmelidir. Dıştan kullanıldığında, bitkilerin sap ve çiçeklerinden hazırlanmış bir kuru bitki yastığı uygulanmalıdır. Yatmadan önce bu yastık sıcak hava ile ısıtılır (kaloriferin üzerine koyarak veya saç kurutma makinası kullanılabilir) ve midenin veya dölyatağının (rahim) üstüne koyulur. Tümörlerde, eziklerde ve eskimiş romatizmalarda da bu yastık önerilir. Solunum yolları hastalıklarında, kekik, sinirliot ile birlikte çok eski zamanlardan beri kullanılmakta olan etkili bir yöntemdir. Balgamlı bronşitlerde, bronşiyal astımda ve hatta boğmacada, kekik ile sinirliot karışımını çayı, limon ve nöbet şekeri ile karıştırılarak, günde 4-5 bardak içilebilir. Zatürre tehlikesine karşı bu çay saatte 1 yudum içildiğinde etkisini gösterecektir. Kekik'in, alkol bağımlılığına karşı kullanılabileceğini de unutmamak gerekir. Bir avuç dolusu bitki, 1 litre kaynar suda haşlanır ve demlenmesi için 2 dakika beklenir. Çay termosa koyulur ve hastaya 15 dakikada 1 yemek kaşığı içirilir. Sonra mide bulanması, kusma, dışkı ve idrar çıkarma, terleme, yemek ve içmek için duyulan büyük iştah izler. Bu uygulama doğal olarak bir kerede kalmamalı ve gerektiğince yinelenmelidir. Kekik, sara krizlerine karşı da önerilebilir. Günde 2 bardak içilen bitki çayı yalnızca krizler arasında değil, yıl boyunca, 10 günlük aralarla 2-3 haftalık kürler halinde uygulanmalıdır.

citol 89-80 grubu ortaklı çalışıyomuş motivasyon açısından iyi olabilir
nasıl yani anlamadım ?
her şeyin fazlası zarar
zannedrsem kekik de bir hormonu çalıştıyor ama hatırlamıyorum şimdi
ben 3 ay içmiştim günde 3 ögün
citolüm 5.takım ne
hayatım diyet gurplarına gir
orda 13 tane takım var
her takımın kaptanı var
cuma günleri kiloyu orayada sölüyoruz ve her takım kendi arasında yarışıyor

yani biz şimdi birbirimizlee ya
13 takımda birbiri ile kafamçokkarıştı nasıl anlattımm
yada göbek için hergün 10 mekik i çeksek ya ben spora neden bu kadar soğuğum evde spor yapan var mı beraber yapsak ya
benimde dambılım
koşu bandım
step tahtam
envay .çeşit spor cd m ama yokk
sıkıntıdan patlıyorum ewdee genede yapasım gelmiyorr
ben kullanmadım ama çok etkili olduğunu duydum eşimin arkadaşı spor salonunda çalışıyo o kullanıyomuş gelenlere de söylüyomuş bize de tavsiye etti

ya iç organlarınızı deli dli sallıcaksınızz
günde 3-5 dakika için üdnya para harcıcaz sonrada zarar olursa ugraş durr
bi kaç hareketlee iş tamam ama ahh yapsak
bide alsak bile eminim ilk 3 gün kıymeti olur önümüzde sonra kıyıda köşede inzivaya çekilir zavallaı aletler :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…