Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende kiymali patlican yerim muhtemelen birazdan bugün sporu sabah yaptim rahatim o yuzden :)
Ne yagmur yagdi ya kadikoyde yakalandim sucuk gibi ic camarima kadar islandim.

Var mi etkilenen yagmurdan? Allah tan oncekiler kadar sürmedi

Bu sene ne yağdı Istanbula yağmur
Sen de sıcak tut kendini hastalanma. ..

İyi akşamlar, bizde durum aynı. üstüne bi de regl oldum..

1.5 yaşında. çok sağol teyzesi

Oy oy elifim hiç çekilmez hasta hasta. .

Canim kapuskayi çokmu seviyorsun .?
Bir de dikkat ettiğim kış sebzelerini çok tüketiyorsun. . Özel bir sebebi varmı. ?

İyi geceler kızlar.muhabbetinizi özledim.herkesler iyidir umarm.bizim de son ayımz insaallah.merakla bekliyoruz.

Iyi geceler canım. .
Günü bellimi. ? Çok az kaldı gerçekten. Hastaneye giderken bizide haberdar et. Toplu duamızı enerjimizi üfleriz sana kuzuya. ..

Seminer demek sohbet etmek demek :)
Git bence de havan değişir. ..

Benim şu an yaptığım çok az ve sık tüketmek ...

Hayırlı geceler herkese ben çok yorgunum yaa bütün gün annemle babannem arasında mekik dokudum pazardı marketti alışveriş yaptım eve geldim dağ gibi ütü yaptım hala bitmedi bikaç parça var oğlum durmuyo iştahı yok aç ama yemiyo uyutmaya çalışıyorum şuan uyursa ütüyü bitirip duşa girmek niyetim...tabi bu arada uyanmazsa paşam bir iki gündür boğazları biraz kızarık gibi ama yutkunmada sorun yok dişlerin hepsi kızarık şiş ama çıkamadı bi türlü her daim huysuz mızmız yani...ve ben çokkk yorgunummm...menüye gelince okadar karman çorman olduki bugün düzgünce oturup yediğim sadece kahvaltı gerisini hep ayaküstü atıştırma şeklinde yedim...

Kahvaltı 1 yumurta peynir zeytin domates bir dilim yufkadan gözleme...

Bir kurabiye
Bir ara çocukların tabakta bıraktığı bulgur pilavını yedim az azdı ama toplam beş altı kaşık olmuştur..

Akşam da bi dilim ekmek le bikaç kaşık melemen....

Slm kizlar
İzmirde koşturamacalar devam bugun nasil olduysa evdeydim bir yere gitmedim
Sizleri ve kendimi cok bosladigimin farkindayim insallah eve donunce toparlicam
Benim kizlar hala oynuyorlar uyku esamesi yok
Hepinize iyi geceler

Bu saatte niye börtler ki bi insan..

Dün yediklerim:

08:00 -> 3 yumurta 1 yemek k yogurt 1 tatli k pekmez bir dilim ekmek

12:00 -> 150 gr meyveli yogurt 1 yemek k chia 1 yemek k keten tohumu 1 muz

15:00 -> 15 badem ve tahminen 30 ge goji

17:00 -> bir dilim ekmek ve biraz çökelek

19:00 -> mecburen pizza yerim saniyordum ama Allah'tan mini porsiyon sarimsakli baguette vardi yaninda da krem peynir ve dört yesil zeytin
Bira içmedigim için en masumu yine cola light oldu.

21:00 -> sütlü kahve

yalniz camis gibi yediler ya
anam koca kaburgayi yediler gözümün önünde her biri

yine de ucuz atlattim sanirim dün aksami

Cuma.....65 dk tempolu yuruyus....130 puan

Cumartesi......62 dk tempolu yuruyus.....124 puan

Pazar......50 dk normal yuruyus......50 puan

Pazartesi.....60 dk tempolu yuruyus.....120 puan

Carsamba.......30 dk lesli+ 30 dk lesli egzersiz+alın teri.......60+90=150 puan

Bi firsatta ins menude yazicam. Dunyanin isi bende sanki. Yaptigim utuden camasirdan point alaydim aglatirdim kasirgalari.

Regl beni sıkıntıya soktu bu ay. Pazartesinden beri sacma seyler istiyorum. Iki kere meyve yerine bir dilim muzlu sutlu tatli yedim ve ikisinde de asiri midem bulandi. Bu sefer bastirmaya calistim.
Hem tatli hemde fazlaca tuzlu istiyorum allahim irade versin insallah.

Ya ablamda ya annemde ya da alisveristeydim öğün duzeni yediklerim biraz sasti.
Yuryuslerimi yapmaya calistim ins onlardan verebilirim.

Mesaja tersten baslamis gibi olucak ama herkese gunaydin herkese galp

Takim mesajimdam alintidir....stop...

Kapuskayi severim yemek bitmeyince 2 gun ust uste yedim . Kis sebzelerine yuklenmemin sebebi de buzluktaki stoklari eritmek icin yer açılsın diye

Gunaydın kızlar ben geldim. Zafer bayramınız kutlu olsun bayrama son iki gun ayyy allahtan tartı gunu bayram sabahı... Bugun canım sıkldı kac gundur bekliorum netim yok diye bugun sabah hediye alacaktım hediyemi almak için interneti açtım ve limiti aştım 9.90 saniyesinde haneme işlendi... Neyse artık bugun tum gun bedava netim geceye kadar... Hediye verio bide...

Neyse 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum yanlız biraz duzensiz yedim çnku hafta tatilimdi kah kayınvalideme gittim kah arkadasa gittin derken duzensiz yedim ama ekmek yok hersey sınırlı vs...

Bu sabah işe geldim arkadas kahve yapmıs gelir gelmez 2.si bir arada içtim aslında içmem ama gelene kadar yapmış neyse içtim...

Az önce de 2 dilim cavdarın arasına 2 kasık tulum peyniri ve minik bir domatesten sandwiç
5 zeytin
1 haslama yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…