Bende kiymali patlican yerim muhtemelen birazdan bugün sporu sabah yaptim rahatim o yuzden :)
Ne yagmur yagdi ya kadikoyde yakalandim sucuk gibi ic camarima kadar islandim.
Var mi etkilenen yagmurdan? Allah tan oncekiler kadar sürmedi
İyi akşamlar, bizde durum aynı. üstüne bi de regl oldum..
1.5 yaşında. çok sağol teyzesi
Iyi aksamlar
29 Ağustos
Sabah(9.45) 1 yumurta 2 kk peynir 3 zeytin beyaz cay sade turk kahvesi
Ara(12.45) 10 findik 3 gunkurusu 3 altinbasak sade kahve
Öğle(14.45) 1 tabak kiymali kapuska 3 yk yogurt salata
Ara(18.00) 1 seftali 1 avuc leblebi 3 altinbasak
Aksam(20.00) 100 gr kiyma ile patlican yemegi 1 kase yogurt salata 1 avuc kabak cekirdegi ( ne alakaysa)
Ara(21.00) 1 eksi elma 1 cb tarcinli sut
1 saat spor
3 lt su
İyi geceler kızlar.muhabbetinizi özledim.herkesler iyidir umarm.bizim de son ayımz insaallah.merakla bekliyoruz.
Benim gibi evde olan kamu çalışanını 10 gün izin ilgilendirmedi bile:))ben de evde cok sıkıldm doktora da sordm okula gidebilirsin dedi.seminere gitmeyi planlıyorum arkadas ortamına gireyim bi.tatil anılarını dinleyeyim biraz vakit de gecmis olur.bikac hafta gidip izne ayrılacam ins.
C
Cikolata hakkını bitterden yana kullan daha az zararı olur canm.bir de kızlar ben beslenmeme dikkat ediyorum ama hiiccc aç kalmıyorum ki dayanamıyorum açlığa.ve sık sık az az yiyorum.ilginç sekilde son bir ayda 1 kilo daha az çıktm kontrolde.şimdiye kadar 2 öğün beslenerek kilo vermeye calisyrdm.ki verdim de.simdi de 2 öğün yiyorum ama farkı cok fazla ara yapıyorum.diyet yapınca bunu göz önünde bulunduracagm.belki bu sekilde daha fazla kilo verebilirim.
He olmanmi tabiki dahilsin rakibem seni bekliyorum dört gözle fazla uzaklasmadim bak senden kilo olarakBen de dahil miyim bu hatunlar topluluguna??
Yaw ne çabuk geçti günler son ay oldumu ya dün gibi desene ben 9 aydır aynı kilolardayim yuh banaİyi geceler kızlar.muhabbetinizi özledim.herkesler iyidir umarm.bizim de son ayımz insaallah.merakla bekliyoruz.
Bu sene ne yağdı Istanbula yağmur
Sen de sıcak tut kendini hastalanma. ..
Oy oy elifim hiç çekilmez hasta hasta. .
Canim kapuskayi çokmu seviyorsun .?
Bir de dikkat ettiğim kış sebzelerini çok tüketiyorsun. . Özel bir sebebi varmı. ?
Iyi geceler canım. .
Günü bellimi. ? Çok az kaldı gerçekten. Hastaneye giderken bizide haberdar et. Toplu duamızı enerjimizi üfleriz sana kuzuya. ..
Seminer demek sohbet etmek demek :)
Git bence de havan değişir. ..
Kapuskayi severim yemek bitmeyince 2 gun ust uste yedim . Kis sebzelerine yuklenmemin sebebi de buzluktaki stoklari eritmek icin yer açılsın diye
Kabuska kız lahana yaniE yaz bitti :)
Karnabahardamı atıyorsunuz buzluğa. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?