Gunun anlam ve önemine binaen :):):)
İyi akşamlar, bizde durum aynı. üstüne bi de regl oldum..
1.5 yaşında. çok sağol teyzesi
Hayırlı geceler herkese ben çok yorgunum yaa bütün gün annemle babannem arasında mekik dokudum pazardı marketti alışveriş yaptım eve geldim dağ gibi ütü yaptım hala bitmedi bikaç parça var oğlum durmuyo iştahı yok aç ama yemiyo uyutmaya çalışıyorum şuan uyursa ütüyü bitirip duşa girmek niyetim...tabi bu arada uyanmazsa paşam bir iki gündür boğazları biraz kızarık gibi ama yutkunmada sorun yok dişlerin hepsi kızarık şiş ama çıkamadı bi türlü her daim huysuz mızmız yani...ve ben çokkk yorgunummm...menüye gelince okadar karman çorman olduki bugün düzgünce oturup yediğim sadece kahvaltı gerisini hep ayaküstü atıştırma şeklinde yedim...
Kahvaltı 1 yumurta peynir zeytin domates bir dilim yufkadan gözleme...
Bir kurabiye
Bir ara çocukların tabakta bıraktığı bulgur pilavını yedim az azdı ama toplam beş altı kaşık olmuştur..
Akşam da bi dilim ekmek le bikaç kaşık melemen....
Kabuska kız lahana yani
merhaba kızlar ben geldiiim bu aralar nasıl kilo alınır adlı tez üzerine çalışıyorum çok kolay yaniii öyle böyle değil eşim memlekete gitti 10 gün kadar sonra gelicek 15 günüde bulabilir 3 akşamda dondurma ve kabak çekirdeği eşliğinde fii dizisini netten izledim bitti kızımla özgür kadın modunda takılıyoruz herkes ya tatilde yada bayrama hazırlık yapıyor filan temizlikte yapmıyorum ev almış başını gidiyor ofisteyim yarında çalışıcam bu akşam kızımın idmanı geç saatte gidip onu alabilirim yada eve geçerim bilemiyorum ....
canım çok sıkkındı sonra baktım çok üzülüyorum hasta olucam bende kendimi geri çektim şimdi daha iyiyim diyet işleride hiç iyi gitmediği için uğramıyorum siz burda ne güzel listeler yazarken benim gelip apuk supuk şeyler yazmam normal olmuyor dün akşam eve giderken 2 paket cips aldım kızım anne inanamıyorum sen ve cips dedi (bu arada bir paketde cips yedim ) yok o kadar yemiyoruzda dal gibimiyiz hayır dal gibide değiliz ...
merhaba kızlar ben geldiiim bu aralar nasıl kilo alınır adlı tez üzerine çalışıyorum çok kolay yaniii öyle böyle değil eşim memlekete gitti 10 gün kadar sonra gelicek 15 günüde bulabilir 3 akşamda dondurma ve kabak çekirdeği eşliğinde fii dizisini netten izledim bitti kızımla özgür kadın modunda takılıyoruz herkes ya tatilde yada bayrama hazırlık yapıyor filan temizlikte yapmıyorum ev almış başını gidiyor ofisteyim yarında çalışıcam bu akşam kızımın idmanı geç saatte gidip onu alabilirim yada eve geçerim bilemiyorum ....
canım çok sıkkındı sonra baktım çok üzülüyorum hasta olucam bende kendimi geri çektim şimdi daha iyiyim diyet işleride hiç iyi gitmediği için uğramıyorum siz burda ne güzel listeler yazarken benim gelip apuk supuk şeyler yazmam normal olmuyor dün akşam eve giderken 2 paket cips aldım kızım anne inanamıyorum sen ve cips dedi (bu arada bir paketde cips yedim ) yok o kadar yemiyoruzda dal gibimiyiz hayır dal gibide değiliz ...
Yavyu bunlar hep bahane biliyon dimi?
Moral bozuklugun var demek buna itiyo seni.
Cok asiri koyverme ama cokta kasma ya bununda bi faydasi yok.
Bazen yemekte iyi geliyor bize beynimiz kitliga gircekmisiz gibi bizi korkuttugu icin.
Ye ic biraz bakalim kendini kasma zaten bi sure sonra yeter diyceksin. Bu bir olasılık sadece.
Birde soyle bir olasılık var koyverirsen 1 aya kalmaz 110 ve uzerine cikabilirsin.
Unutma hayris kilo verdi 30 kilosunu geri aldi zamaninda.
Sen 36 ilo verdin dogrumu? Geri gelmez diye bisey yok ya 110 a cikarsan nolucak frida?
Verdi ama bak geri almis lafini duymak istermisin?
Benimle konuşurken cipsmi yiyordun. ?
Kendimi aldatılmiş gibi hissettim..
yok canım balkondan sarkmış sana sesimi duyurmaya çalışıyordum birde cips yeseydim sesim zaten az geliyordu telefonu kapatırdın daha iyiyim sağol iyiki varsın
Zaten sezaryan olacağım.tabiki onceden sizlere haber verecem dualarinizi isteyecem.gün belli değil ama büyük ihtimal 37.38 hafta arası alacak doktor.38 i dolduralm diyo.eylülün sonu gibi olacak kısmet olursa.Bu sene ne yağdı Istanbula yağmur
Sen de sıcak tut kendini hastalanma. ..
Oy oy elifim hiç çekilmez hasta hasta. .
Canim kapuskayi çokmu seviyorsun .?
Bir de dikkat ettiğim kış sebzelerini çok tüketiyorsun. . Özel bir sebebi varmı. ?
Iyi geceler canım. .
Günü bellimi. ? Çok az kaldı gerçekten. Hastaneye giderken bizide haberdar et. Toplu duamızı enerjimizi üfleriz sana kuzuya. ..
Seminer demek sohbet etmek demek :)
Git bence de havan değişir. ..
Sen bi de bana sor zaman geciyo mu diye.zamam durmuş sanki.bir an once hayırlısıyla gecsin de kabusaym bebegime diyorum.bu stresle zor oluyo beklemek.Yaw ne çabuk geçti günler son ay oldumu ya dün gibi desene ben 9 aydır aynı kilolardayim yuh bana
Bertug cemilin sesini sarkilarini cok severdim cikmiyor artik. Cem özkan var bide
Elifcim cok cok gecmis olsun canim bir an once iyilesin ins.
Allahim gozlerim oylesine bahtiyar oylesine messuudd ki...
Zeynep o yogunluga tikkat ediyür menü yaziyürşivem kayiyür
Merhaba kızlar evet oğlen yemegimide 1 saat once yedim
4 orta boy domatesi salata gibi dogradım üstüne ton balığı ve 3 dilim ekmek yedim...
Bu iki üç gundur çok canım sıkkın moralmen çöktüm rahatsızım zaten...
Feci bir idrar yolu enfeksiyonu olmuşumki dillere destan degerleri gorunce kaç senede biriktirdim acaba bu kadannn mikrobu ddm kendi kendime... Ayrıca bu ay bebişten o kadar ümitliydimki malesef oda suya duştu... Meğer uzun zamandır olan ağrım enfeksiyondanmış... Doktor birde bana dediki gene kilo ver... Boyle olunca açlık grevine çıkasım geliyor. Hemen 1 ayda 30 kilo versem ya keşke diyorum. Artık galiba umudumu yitiriyorum... Yaşım 31 ve ben adam gibi kilo vermek için 1 sene çabalamalıyım belki. Sonrada yas problemi çıkar of of yakın çevreme yansıtamıyorum. Sadece eşim ve sizlerle paylaşabiliyorum... Çünkü paylaştımmı takıntılı gibi düşünülüyor her yaptığın her söylediğin ona bağlanıyor... Normal her insan gibi bende doğal yolla hamile kalmak istiyorum bizlerin elinde değil elbet bu o yuzden çok zorda kalmadıkçada tedavi sürecine başlamak istemiyorum takdir allahın o ne zaman nasip ederse diyorum elbet sadece beklemek çok sıkıntılı bir süreç her ay beklenti içine girmek vücudunu dinlemek her bir agrıyı sancıyı suratında çıkan bir sivilceyi bile ona bağlamak... Çok konuştum ben kusura bakmayın dun çok etkilendim çünkü eşimede belli etmek istemedim ama dokunsalar aglıcaktım bu ay çok ümitliydim ben. Neyse işte boyle...
Merhaba kızlar evet oğlen yemegimide 1 saat once yedim
4 orta boy domatesi salata gibi dogradım üstüne ton balığı ve 3 dilim ekmek yedim...
Bu iki üç gundur çok canım sıkkın moralmen çöktüm rahatsızım zaten...
Feci bir idrar yolu enfeksiyonu olmuşumki dillere destan degerleri gorunce kaç senede biriktirdim acaba bu kadannn mikrobu ddm kendi kendime... Ayrıca bu ay bebişten o kadar ümitliydimki malesef oda suya duştu... Meğer uzun zamandır olan ağrım enfeksiyondanmış... Doktor birde bana dediki gene kilo ver... Boyle olunca açlık grevine çıkasım geliyor. Hemen 1 ayda 30 kilo versem ya keşke diyorum. Artık galiba umudumu yitiriyorum... Yaşım 31 ve ben adam gibi kilo vermek için 1 sene çabalamalıyım belki. Sonrada yas problemi çıkar of of yakın çevreme yansıtamıyorum. Sadece eşim ve sizlerle paylaşabiliyorum... Çünkü paylaştımmı takıntılı gibi düşünülüyor her yaptığın her söylediğin ona bağlanıyor... Normal her insan gibi bende doğal yolla hamile kalmak istiyorum bizlerin elinde değil elbet bu o yuzden çok zorda kalmadıkçada tedavi sürecine başlamak istemiyorum takdir allahın o ne zaman nasip ederse diyorum elbet sadece beklemek çok sıkıntılı bir süreç her ay beklenti içine girmek vücudunu dinlemek her bir agrıyı sancıyı suratında çıkan bir sivilceyi bile ona bağlamak... Çok konuştum ben kusura bakmayın dun çok etkilendim çünkü eşimede belli etmek istemedim ama dokunsalar aglıcaktım bu ay çok ümitliydim ben. Neyse işte boyle...
Lahana olduğunu biliyoz heralde..
Dana önce de karnabahar vardı menüsünde onu söyledim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?