Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin menülerini çok beğeniyorum.. Bugün incir fazla ama olsun hasret gidermissin :)

Spor yapıyormusun. ?
Senin kilo alma sebebin ne.? Misal ben hep etine dolgundum asla çok zayıf olmadım...
70 li kilolar en zayıf olduğum dönemler. ..

Yarın nasipse hasibeyle buluşuyoruz KSK da
Çok heyecanlıyım. :) senelerdir bu topikteyim ilk defa kanlı canlı görüşme olacak...
Gönül hepinizle karşılıklı kahve içmek ister..
Ins o da olur bir gün. ..

ISILDURU gelmek istermisin.?
Başka kim vardı izmir de hatırlamıyorum ...

Ben ergenlik donemine kadar çok cok zayif bir çocuktum.ergenlikten sonra balik etli dedikleri sekilde kilo aldim.dogumlar ve akabinde cikan hipotroit sonucunda da bu kilolara geldim. Ailemde de kilolu insanlar cok,genetik yatkinligim da var.
Ramazam bayramindan beri kendimce karatay uyguluyorum.memnunum,yeme ataklari gecirmiyorum bu diyette. Belki tatilde oldugumdan dolayı is stresi yok,bu da etlili olmus olabilir. Yaklasik 9 kg verdim
Spor malesef yapmiyorum,ama bayram sonrasi bir kosturmacanin icerisine tekrar girecegim. Belki o zaman daha hizlanir kilo vermem

Selam
Tatlımıda yaptım tam oldu :) yarın bi daha süpürür dilerim biter inşallah
Bayram sabahı büyük bir kalabalık burda olucak ilk günüde atlatırsam inşallah benden iyi si yok.
Yaptığım hiçbirşeyi kendim yiyemıyorum ona yanıyorum dolam yaptım patlıcan biber imam bayıldı yaptım yaprak lahana sarma tatlı hepsine de bayılırım ama maalesef yıyemiycem neyse ikram etmeyi de çok severim
YENA ne güzel olmuş hasıneyle buluşmamız bızede anlatırsınız birgün bize de nasıp etsin inşallah 74FRIDA kuzum yapma bunu kendine bak ben 30 kiloyu 40 kilo aldım cokkk pısmanım tamam tabiki bazen yıldıgımız oluyor ama kontrollü olmak lazım yoksa bu kılolar çok acımasız hıc emek falan dınlemıyor hop geri geliyor lütfen kontrollü geçir bu dönemi

Herkes herseye aynı sekilde rahatca kavusamayabilir.biseylere ulasmak icin mücadele etmek gerekebilir bu ev alirken araba alirken de olabilir.bazen evlat sahibi olurken de olabilir.tedavi olmak da bi nimettir bir cok insana doktor tedaviyle bile evlat sahibi olamazsn diyor.hayatta kendimizden iyilero düşünürsek hic bir zaman mutlu olamayz.mutluluk bizim bakış açımzla alakalı.kimileri istemedigi halde evlendigi ilk aydan gebe kalır kimileri yıllarca bekler o cift cizgiyi görmek icin.kimileri tedaviyle mücadaleyle kavuşur bebegine kimileri yıllarca mücadele eder ve evlat sahibi olamaz bi ömür boyu.Hepimiz evlat sahibi olacagz diye bi şart da yok elimizde garantimiz de yok.biz kul olarak Allahtan isteriz dileriz dua ederiz umut ederiz.gerekirse tedavi de oluruz bu da bir dua seklidir.Ve Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelir bebek.ben hic mücadele etmeden gelsin demek de dogru değil.cogu insan tüp bebek tedaviskne başlayacağı zaman gebe oldugunu öğrenmistir.Bu Allahm lütfudur kul acizligini kabul edip yapması gerekene bi adım atmak istemistir.öyle ki daha biz adımı atmadan tedaviye başlamadan Rabbim mücadelemizi kabul edip hediyesini gondermektedir.ben su anda bebegimi bekliyorum cok şükür ve yumurta takibi yaparak catlatma iğnesi vurunarak gebe kaldm.hic pisman da degilim.igne tedavi su bu bahane ama ben üzerime düşeni yaptm.sonucu Rabbimden istedim cok şükür nasip oldu şükrediyorum.ama cok istememe beklememe ve kavusmama az bi zaman kala daha önce doğum esnasnda 39 haftalk bebegimi kaybettim.dogum yapıp kucağı bos eve dönmek sabır istiyor..bos besiginin başında günlerce aglamak cok zor.aldığın zıbınları tulumları gic giydirmedigin halde bebeginin kokusunu aramak sabır istiyor.bebegime döktüğüm gözyaşını sadece Allah bilir.ciger acısı gecmiyor ve gecmez zaten.ve bu acıya da sabrettim hala da sabrediyorum.hayatmz böyle iste sabır ve şükür arasnda ömrümüz tükeniyor.şükretmek kolay ama sabretmek zor hem de cok zor

Çok uzuldum allah sabır versin canım.
Yanlız ben yanlış anlaşıldım sanırım elbette ben tedaviye karsı değilim benim bir tanıdığımın hiç yumurtlaması olmuyor ve onun bırakın aşılamayı çatlatmayı tup bebek şansı dahi yok taa ki kilo verip yumurtlayana kadar ve o kişiyede ilk tup bebek olmuyor mu diye teşvik eden bendim. Benim demek istediğim şu ben doktora gittim ve bana doktor ne hormonlarımda ne yumurtlamamda ne başka bir konuda sorunum olmadığını soyledi ben heray ne zaman oldugunu anlayamasamda sağlıklı sekilde yumurtluyorum çünkü ona dahi baktırdım yumurta kalitesi yaşıma gore nasıl diye. Şuan olmaması için tek sorun benim kilom nedeniyle var olan pkom. Doktorlara gore ben bu kadar sağlıklıysam eger bu tescillendiyse ilaç vs gibi şeyleri bunyeme almamın sıkıntılı olacağını dusunıyorum sadece eger bu sekilde hamile kalamıyorsam rabbimin vardır bi hikmeti bunu biliyorum.Sabah doktorumu aradığımda daha acaba hsg çektisekmi ddm bana gereksiz oldugunu soyledi çnkü kilo verirsen olur diyor. Zaten kızgınlığım kendime kimseye değilki yoksa ne tedavi goren kişileri kınadığım var nede asla asla yapmam diyorum ama sende sorun var şu var yada olmaz senin çoçuğun gibi bişey yok ortada işte... Zaten odak noktamda o ya elimde olsada keşke şuan 30 kilo eritebilsem olmayacağı içinde kendime kızıyorum brn biliyordum çünkü kilo almamalıydım yapmamalıydım ama aldım aptal gibi aldım ve şimdi gene kendim çekiyorum ceremesini...

Guzel kardesim ne anlamli yazmissin, olgunluguna ve sabrina hayran kaldım. Rabbim sabrinin mukafatini kat kat versin insallah.

bengisu022

OGULCUKLARIM ellerine saglik hayrisim o bayilan imamdan yiyemslezmisin ki :)
Ben hic yapmadim biliyorum ama denemedim nasil yaptin sen?

Walkers yanlis anlarmiyiz hic niye yanlis anlayalim

Burda evlat icin imtihanda olan cok arkadasimiz oldu halada var.
Cimcime vardi pcoluydu sonra oldu cocugu.
Kilo vermedende oluyor bazen.
Tabiki buyuk sebep ama yenanin dedigi gibi tek sebep degil.
Bazen dr lar boyle olmaz diyor oluyor olur dedikleride olmuyor. Nasip birazda.

Bir tanidik 3 cocugu vardi. Miyom kist ne ararsan var dr demis boyle hamile kalman mumkun degil. Zaten 3 cocuk var istemiyodu ve nasilsa olmiycak diye onlem almayinca dorduncu geldi :)

Demek o ki nasipse olur engellere ragmen.
Sen sana duseni yapmak zorundasin gerisi takdir rabbimizin.

Bu kadar sıkma kendini.

Canm yanlış anlamadm seni.sadece hayata olumlu tarafndan bak demek istedim.hem illa 30 kilo vermene gerek kalmaz.3.5 ay adamikili diyet yap belki 10 kilo verdikten sonra bile gebe kalacaksın.insaallah cok beklemeden Rabbim nasip eder.

Canm yanlış anlamadm seni.sadece hayata olumlu tarafndan bak demek istedim.hem illa 30 kilo vermene gerek kalmaz.3.5 ay adamikili diyet yap belki 10 kilo verdikten sonra bile gebe kalacaksın.insaallah cok beklemeden Rabbim nasip eder.
Inşallah canım. Inşallah sende bebişine en kısa zamanda kavuşursun az kaldı heralde senin.

Tarcinli süt icebilirsin canm.ya da yogurt yiyebilirsin.çok acıkrm dayanamam diyorsan cacık da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…