Merhabalar
Bu aralar bayram telasi nedeniyle sık giremiyoruz nete,soyle hizlica okuyup cikiyorum. İnşallah bayramı kacamaksiz atlatiriz.
Bugünkü menum
Sabah 10.30
İki bardak su, üç taze incir,2yumurta, peynir,salatalik,bir tabak bamya yemegi( biliyorum çok garip ama sabaha kadar zor sabrettim)badem
Ara
Sekersiz kahve,yesilcay,bir kucuk incir(ccok ozlemisim,incir aşkım depresti) yarim koçan haslama misir( bugün cok kacamakli oldu)
Aksam
19.30 da yiyecegim. Bir tabak bamya,bir bardak kefir, salata,bir yumurta(protein olsun diye)
2,5 l su
Ben ergenlik donemine kadar çok cok zayif bir çocuktum.ergenlikten sonra balik etli dedikleri sekilde kilo aldim.dogumlar ve akabinde cikan hipotroit sonucunda da bu kilolara geldim. Ailemde de kilolu insanlar cok,genetik yatkinligim da var.Senin menülerini çok beğeniyorum.. Bugün incir fazla ama olsun hasret gidermissin :)
Spor yapıyormusun. ?
Senin kilo alma sebebin ne.? Misal ben hep etine dolgundum asla çok zayıf olmadım...
70 li kilolar en zayıf olduğum dönemler. ..
Biliyorum :)
Hafiflledimi işlerin. ? Evdesin heralde..
Herkes herseye aynı sekilde rahatca kavusamayabilir.biseylere ulasmak icin mücadele etmek gerekebilir bu ev alirken araba alirken de olabilir.bazen evlat sahibi olurken de olabilir.tedavi olmak da bi nimettir bir cok insana doktor tedaviyle bile evlat sahibi olamazsn diyor.hayatta kendimizden iyilero düşünürsek hic bir zaman mutlu olamayz.mutluluk bizim bakış açımzla alakalı.kimileri istemedigi halde evlendigi ilk aydan gebe kalır kimileri yıllarca bekler o cift cizgiyi görmek icin.kimileri tedaviyle mücadaleyle kavuşur bebegine kimileri yıllarca mücadele eder ve evlat sahibi olamaz bi ömür boyu.Hepimiz evlat sahibi olacagz diye bi şart da yok elimizde garantimiz de yok.biz kul olarak Allahtan isteriz dileriz dua ederiz umut ederiz.gerekirse tedavi de oluruz bu da bir dua seklidir.Ve Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelir bebek.ben hic mücadele etmeden gelsin demek de dogru değil.cogu insan tüp bebek tedaviskne başlayacağı zaman gebe oldugunu öğrenmistir.Bu Allahm lütfudur kul acizligini kabul edip yapması gerekene bi adım atmak istemistir.öyle ki daha biz adımı atmadan tedaviye başlamadan Rabbim mücadelemizi kabul edip hediyesini gondermektedir.ben su anda bebegimi bekliyorum cok şükür ve yumurta takibi yaparak catlatma iğnesi vurunarak gebe kaldm.hic pisman da degilim.igne tedavi su bu bahane ama ben üzerime düşeni yaptm.sonucu Rabbimden istedim cok şükür nasip oldu şükrediyorum.ama cok istememe beklememe ve kavusmama az bi zaman kala daha önce doğum esnasnda 39 haftalk bebegimi kaybettim.dogum yapıp kucağı bos eve dönmek sabır istiyor..bos besiginin başında günlerce aglamak cok zor.aldığın zıbınları tulumları gic giydirmedigin halde bebeginin kokusunu aramak sabır istiyor.bebegime döktüğüm gözyaşını sadece Allah bilir.ciger acısı gecmiyor ve gecmez zaten.ve bu acıya da sabrettim hala da sabrediyorum.hayatmz böyle iste sabır ve şükür arasnda ömrümüz tükeniyor.şükretmek kolay ama sabretmek zor hem de cok zorMerhaba kızlar evet oğlen yemegimide 1 saat once yedim
4 orta boy domatesi salata gibi dogradım üstüne ton balığı ve 3 dilim ekmek yedim...
Bu iki üç gundur çok canım sıkkın moralmen çöktüm rahatsızım zaten...
Feci bir idrar yolu enfeksiyonu olmuşumki dillere destan degerleri gorunce kaç senede biriktirdim acaba bu kadannn mikrobu ddm kendi kendime... Ayrıca bu ay bebişten o kadar ümitliydimki malesef oda suya duştu... Meğer uzun zamandır olan ağrım enfeksiyondanmış... Doktor birde bana dediki gene kilo ver... Boyle olunca açlık grevine çıkasım geliyor. Hemen 1 ayda 30 kilo versem ya keşke diyorum. Artık galiba umudumu yitiriyorum... Yaşım 31 ve ben adam gibi kilo vermek için 1 sene çabalamalıyım belki. Sonrada yas problemi çıkar of of yakın çevreme yansıtamıyorum. Sadece eşim ve sizlerle paylaşabiliyorum... Çünkü paylaştımmı takıntılı gibi düşünülüyor her yaptığın her söylediğin ona bağlanıyor... Normal her insan gibi bende doğal yolla hamile kalmak istiyorum bizlerin elinde değil elbet bu o yuzden çok zorda kalmadıkçada tedavi sürecine başlamak istemiyorum takdir allahın o ne zaman nasip ederse diyorum elbet sadece beklemek çok sıkıntılı bir süreç her ay beklenti içine girmek vücudunu dinlemek her bir agrıyı sancıyı suratında çıkan bir sivilceyi bile ona bağlamak... Çok konuştum ben kusura bakmayın dun çok etkilendim çünkü eşimede belli etmek istemedim ama dokunsalar aglıcaktım bu ay çok ümitliydim ben. Neyse işte boyle...
Herkes herseye aynı sekilde rahatca kavusamayabilir.biseylere ulasmak icin mücadele etmek gerekebilir bu ev alirken araba alirken de olabilir.bazen evlat sahibi olurken de olabilir.tedavi olmak da bi nimettir bir cok insana doktor tedaviyle bile evlat sahibi olamazsn diyor.hayatta kendimizden iyilero düşünürsek hic bir zaman mutlu olamayz.mutluluk bizim bakış açımzla alakalı.kimileri istemedigi halde evlendigi ilk aydan gebe kalır kimileri yıllarca bekler o cift cizgiyi görmek icin.kimileri tedaviyle mücadaleyle kavuşur bebegine kimileri yıllarca mücadele eder ve evlat sahibi olamaz bi ömür boyu.Hepimiz evlat sahibi olacagz diye bi şart da yok elimizde garantimiz de yok.biz kul olarak Allahtan isteriz dileriz dua ederiz umut ederiz.gerekirse tedavi de oluruz bu da bir dua seklidir.Ve Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelir bebek.ben hic mücadele etmeden gelsin demek de dogru değil.cogu insan tüp bebek tedaviskne başlayacağı zaman gebe oldugunu öğrenmistir.Bu Allahm lütfudur kul acizligini kabul edip yapması gerekene bi adım atmak istemistir.öyle ki daha biz adımı atmadan tedaviye başlamadan Rabbim mücadelemizi kabul edip hediyesini gondermektedir.ben su anda bebegimi bekliyorum cok şükür ve yumurta takibi yaparak catlatma iğnesi vurunarak gebe kaldm.hic pisman da degilim.igne tedavi su bu bahane ama ben üzerime düşeni yaptm.sonucu Rabbimden istedim cok şükür nasip oldu şükrediyorum.ama cok istememe beklememe ve kavusmama az bi zaman kala daha önce doğum esnasnda 39 haftalk bebegimi kaybettim.dogum yapıp kucağı bos eve dönmek sabır istiyor..bos besiginin başında günlerce aglamak cok zor.aldığın zıbınları tulumları gic giydirmedigin halde bebeginin kokusunu aramak sabır istiyor.bebegime döktüğüm gözyaşını sadece Allah bilir.ciger acısı gecmiyor ve gecmez zaten.ve bu acıya da sabrettim hala da sabrediyorum.hayatmz böyle iste sabır ve şükür arasnda ömrümüz tükeniyor.şükretmek kolay ama sabretmek zor hem de cok zor
Guzel kardesim ne anlamli yazmissin, olgunluguna ve sabrina hayran kaldım. Rabbim sabrinin mukafatini kat kat versin insallah.Herkes herseye aynı sekilde rahatca kavusamayabilir.biseylere ulasmak icin mücadele etmek gerekebilir bu ev alirken araba alirken de olabilir.bazen evlat sahibi olurken de olabilir.tedavi olmak da bi nimettir bir cok insana doktor tedaviyle bile evlat sahibi olamazsn diyor.hayatta kendimizden iyilero düşünürsek hic bir zaman mutlu olamayz.mutluluk bizim bakış açımzla alakalı.kimileri istemedigi halde evlendigi ilk aydan gebe kalır kimileri yıllarca bekler o cift cizgiyi görmek icin.kimileri tedaviyle mücadaleyle kavuşur bebegine kimileri yıllarca mücadele eder ve evlat sahibi olamaz bi ömür boyu.Hepimiz evlat sahibi olacagz diye bi şart da yok elimizde garantimiz de yok.biz kul olarak Allahtan isteriz dileriz dua ederiz umut ederiz.gerekirse tedavi de oluruz bu da bir dua seklidir.Ve Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelir bebek.ben hic mücadele etmeden gelsin demek de dogru değil.cogu insan tüp bebek tedaviskne başlayacağı zaman gebe oldugunu öğrenmistir.Bu Allahm lütfudur kul acizligini kabul edip yapması gerekene bi adım atmak istemistir.öyle ki daha biz adımı atmadan tedaviye başlamadan Rabbim mücadelemizi kabul edip hediyesini gondermektedir.ben su anda bebegimi bekliyorum cok şükür ve yumurta takibi yaparak catlatma iğnesi vurunarak gebe kaldm.hic pisman da degilim.igne tedavi su bu bahane ama ben üzerime düşeni yaptm.sonucu Rabbimden istedim cok şükür nasip oldu şükrediyorum.ama cok istememe beklememe ve kavusmama az bi zaman kala daha önce doğum esnasnda 39 haftalk bebegimi kaybettim.dogum yapıp kucağı bos eve dönmek sabır istiyor..bos besiginin başında günlerce aglamak cok zor.aldığın zıbınları tulumları gic giydirmedigin halde bebeginin kokusunu aramak sabır istiyor.bebegime döktüğüm gözyaşını sadece Allah bilir.ciger acısı gecmiyor ve gecmez zaten.ve bu acıya da sabrettim hala da sabrediyorum.hayatmz böyle iste sabır ve şükür arasnda ömrümüz tükeniyor.şükretmek kolay ama sabretmek zor hem de cok zor
bu saatten sonra ara öğün fazla olur canım. su iç bence bitki çayı falan iç.Hiçbirsey yiyesim yok kızlar akşam yemeğim yerine içemediğim suyumamı devam etsem. Peşine ara öğünüm ve kapanış
Canm yanlış anlamadm seni.sadece hayata olumlu tarafndan bak demek istedim.hem illa 30 kilo vermene gerek kalmaz.3.5 ay adamikili diyet yap belki 10 kilo verdikten sonra bile gebe kalacaksın.insaallah cok beklemeden Rabbim nasip eder.Oyle elbette üstüme düşeni yapmak için çabalıyorum ilk adımımda asla durduramayacağım dediğğm boğazımı durdurmak oldu... Inşallah hepimiz için guzel gunler nasip olur sağlıklı mutlu huzurlu.
Inşallah canım. Inşallah sende bebişine en kısa zamanda kavuşursun az kaldı heralde senin.Canm yanlış anlamadm seni.sadece hayata olumlu tarafndan bak demek istedim.hem illa 30 kilo vermene gerek kalmaz.3.5 ay adamikili diyet yap belki 10 kilo verdikten sonra bile gebe kalacaksın.insaallah cok beklemeden Rabbim nasip eder.
Tarcinli süt icebilirsin canm.ya da yogurt yiyebilirsin.çok acıkrm dayanamam diyorsan cacık da olabilirAkşam yemeği yemedim ama ikindi ara öğünüyleyim doktor 9 u gecmeden akşam yemeğini ye dedi ama ancak eve gelebildim akşam yok acıkırsam gece 12 de deliye donmekten korkuyorum acaba meyve sut yapsam nasıl olur genede çokmu olur
Tarçınlı sut guzel fikir bakTarcinli süt icebilirsin canm.ya da yogurt yiyebilirsin.çok acıkrm dayanamam diyorsan cacık da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?