Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet
Peyni salatalık domates 2 mürdüm eriği 5 li çay

Ara şeftali

Öğle iki sigara böreği bi köy simidi

Akşam bi dolu tabak taze fasulye azcık yoğurt...

Ara bir erik...

Ula bu zeynebin mesajimi bi daha bakim valla zeynebin aglamak istiyorum beee

Kızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Acile goturdu eşim. Bağırsak enfeksiyonundan şüphelenmis Dr. Kan almışlar birazdan tomografiye girecekmiş..
Canım sıkıldı aklım orda oğlandan dolayi gidemedim...

Geçmiş olsun yenam inşallah basit bir şeydir canım korkma

Gecmis olsun ya ins onemli bisey degildir

Iyi aksamlar herkese

Ugrayamadim bugun,günlerdir biriken alisveris vb islerden dolayi tüm gün disardaydim..Markette gezerken domateslerin güzelligine dayanmayip konserve icin bolca aldim,eve gelincede onlarla ugrastim yenice oturabildim sükür:)
Umarim domates soslarim güzel olurda ziyan olmaz:)
Yarin cok isim var,hem tatli vb mutfak islerim var hem de esim gittiginden beri hoyratca kullandigim arabayi temizlemeliyim:)
Aksamada esim geliyor cok sükür:)
Ayriyetten menülerimi yazamasamda kacamak yapmadim ,rakibelerim ne alemdeler acep bi gecmis yapiyim en iyisi

Ne cok konustum yawww,destan yazdim resmen:) Efenim buraya kadar sabirla okudugunuz icin tisikkir eder,gözlerinize verdigimiz zarardan dolayi özür dileriz

Gecmiş olsun... Umarim ciddi birsey yoktur.

Topraaam,cok gecmis olsun canim yaa,önemli bir sey yoktur insallah..Bizi de haberdar et olur mu berfinin durumundan,Allah acil sifalar ihsan eylesin kuzuya..

Amethyst_1 demek benden once 99 olucan gecligine veriyorum ve nasil guldugumu bilemiyorum na boyle

Son gülen iyi gülermis bonus aplaaaaa

Aaaa ne güzel topraaam,ikiniz adinada cok sevindim..Bol keyifli vakit gecirin ins,darisi bizlere olsun:)

Menüm
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet
Peyni salatalık domates 2 mürdüm eriği 5 li çay

Ara şeftali

Öğle iki sigara böreği bi köy simidi

Akşam bi dolu tabak taze fasulye azcık yoğurt...

Ara bir erik...

Afiyet olsun rakibemmmCuma'ya güzel bir rakam görüceksin ins

Gecmis olsun canm.ins cabucak atlatır

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur
Merak ettim sonuç da yazmamıssin

Acile goturdu eşim. Bağırsak enfeksiyonundan şüphelenmis Dr. Kan almışlar birazdan tomografiye girecekmiş..
Canım sıkıldı aklım orda oğlandan dolayi gidemedim...

geçmiş olsun yenacım. haber var mı?

Kan değerleri normal... tomografi sonucu batın için de sıvı birikmesi görülmüş..
yumurtalık kistin de yırtılma olma ihtimali yüksekmiş.. Araştırma hastanesine yönlendirmişler şimdi ordalar..
Hayırlı haberler gelsin inşallah Allahım dermansiz dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…