iyi akşamlarbugün yine git gel mutfaktan çıkmadım meyveydi, çerezdi, kahveydi çok yedim gerçi akşam yemeğim hafifti. semizotu ve yoğurt.
Menüm
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet
Peyni salatalık domates 2 mürdüm eriği 5 li çay
Ara şeftali
Öğle iki sigara böreği bi köy simidi
Akşam bi dolu tabak taze fasulye azcık yoğurt...
Ara bir erik...
Geçmiş olsun yenam inşallah basit bir şeydir canım korkmaKızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Acile goturdu eşim. Bağırsak enfeksiyonundan şüphelenmis Dr. Kan almışlar birazdan tomografiye girecekmiş..
Canım sıkıldıaklım orda oğlandan dolayi gidemedim...
Kızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Acile goturdu eşim. Bağırsak enfeksiyonundan şüphelenmis Dr. Kan almışlar birazdan tomografiye girecekmiş..
Gecmiş olsun... Umarim ciddi birsey yoktur.Kızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Kızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Amethyst_1 demek benden once 99 olucan gecligine veriyorum ve nasil guldugumu bilemiyorum na boyle
Yarın nasipse hasibeyle buluşuyoruz KSK da
Çok heyecanlıyım. :) senelerdir bu topikteyim ilk defa kanlı canlı görüşme olacak...
Gönül hepinizle karşılıklı kahve içmek ister..
Ins o da olur bir gün. ..
@ISILDURU gelmek istermisin.?
Başka kim vardı izmir de hatırlamıyorum ...
Menüm
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet
Peyni salatalık domates 2 mürdüm eriği 5 li çay
Ara şeftali
Öğle iki sigara böreği bi köy simidi
Akşam bi dolu tabak taze fasulye azcık yoğurt...
Ara bir erik...
Gecmis olsun canm.ins cabucak atlatırKızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yokturKızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Hayırlı haberler gelsin inşallah Allahım dermansiz dert vermesinKan değerleri normal... tomografi sonucu batın için de sıvı birikmesi görülmüş..
yumurtalık kistin de yırtılma olma ihtimali yüksekmiş.. Araştırma hastanesine yönlendirmişler şimdi ordalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?