y.o.l.c.u senin bebeginmi var kaç aylık?
Ula bu zeynebin mesajimi bi daha bakim valla zeynebin aglamak istiyorum beee
Kızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Acile goturdu eşim. Bağırsak enfeksiyonundan şüphelenmis Dr. Kan almışlar birazdan tomografiye girecekmiş..
Canım sıkıldıaklım orda oğlandan dolayi gidemedim...
Afiyet olsun rakibemmmCuma'ya güzel bir rakam görüceksin ins
Yediklerim..
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
domates + salatalik
peynir
maydonoz
badem
Ara
Latte + 1 incir
Aksam
Et sote
cacik
salata
Ara
Yesil cay
Allah allah neden olurmuşki...rabbim tez zamanda şifa versin inş...Kan değerleri normal... tomografi sonucu batın için de sıvı birikmesi görülmüş..
yumurtalık kistin de yırtılma olma ihtimali yüksekmiş.. Araştırma hastanesine yönlendirmişler şimdi ordalar..
Kan değerleri normal... tomografi sonucu batın için de sıvı birikmesi görülmüş..
yumurtalık kistin de yırtılma olma ihtimali yüksekmiş.. Araştırma hastanesine yönlendirmişler şimdi ordalar..
Geçmiş olsun canım umarım önemli birsey çıkmaz hemen iyilesirKızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Acile goturdu eşim. Bağırsak enfeksiyonundan şüphelenmis Dr. Kan almışlar birazdan tomografiye girecekmiş..
Kac yasindaki yumurtalik kisti olsun 9 degil moydiKan değerleri normal... tomografi sonucu batın için de sıvı birikmesi görülmüş..
Kac yasindaki yumurtalik kisti olsun 9 degil moydi
Lahana olduğunu biliyoz heralde..
Dana önce de karnabahar vardı menüsünde onu söyledim. .
Kızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Yurudum geldim hala uyanmadiniz mi ya huu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?