bazen öyle oluyor canım. üzülme yarın telafi edersin.Kızlar çok kötü bişi yaptım ama mecburdum akşam 9 30 da sinemadan çıktık kalabalıktık ve herkes çok açtı bende dahil tum gun yiyemedim zaten bişi ziyaretlerden tavuklu salata aradım deli gibi bılamadım ve herkese uyarak pide yemek zorunda kaldım yarın çok dikkat etmem gerek
Inşallah canım hazır toplam 2.6 kilo verdim coşmamam lazım daha da vermem lazm ya o kadar aç kaldımki bugun sinema falan derken migrenim tuttu ya çok agrıo başımbazen öyle oluyor canım. üzülme yarın telafi edersin.
Kızlar çok kötü bişi yaptım ama mecburdum akşam 9 30 da sinemadan çıktık kalabalıktık ve herkes çok açtı bende dahil tum gun yiyemedim zaten bişi ziyaretlerden tavuklu salata aradım deli gibi bılamadım ve herkese uyarak pide yemek zorunda kaldım yarın çok dikkat etmem gerek
Cok kotu bisey yaptim dedigin pide yemek miydi?
Boyle kotu enerji vererek hep yanlisi ve kotusunu yaptigini dusunerek asil kotulugu yapiyorsun kendine. Yani yapiyordun artik yapma.
Bende cok yaptim o yuzden bir arpa boyu yol alamadim. Zaten yapamiyorumlar beni cok kotu yapti.
Ac kalmamiz iyi degil. Gunluk ekmek hakkini dusununce pideyi ekmeklerine sayarsin.
Saymasanda bir bayram gunu olur o kadar.
Daha yeni adapte oluyorsun ve cabaladigini bunun icin nasil stres yaptigini seni hic tanimadan goruyorum biliyorum.
Kotu bisey yapmamisken kotu bisey yaptim deme bundan sonra. Kendini cabani azimsama.
Hele galete hesabimizi litfen :)
Burayada adapte oldun gozum ariyor seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?