Aaa ilk defa duydum bunu ama zorlanırmıyım bilmiyorum az biraz daha vereyim de kilo olmazsa denerim onu...geçmiş olsun. karatay diyeti migrene iyi geliyor bilgin olsun.
Iyi aksamlar... bayramin buyusunu bozan bonus geldi.
Kotu huy ne kotu sey....allahim kurtarsin beni....ofkene kirginligina yenik dusup buyugune karsi ses yukseltmek laf etmek bayram gunu olmadi.
Simdi otur agla istedigin kadar laf agizdan cikti bir kere gecmis olsun bonus.
Konustunda noldu kirildigin yerden tekrar kirildin bu sefer sende kirdin...
Allah kabul etsin canım bayramda benimde duzenim kalmadı ya allahtan kilo vermiştim cuma sabahı eksileri gordum ama bayram bitimi baya aza indirmem lazım yemeğiSelamun aleyküm.. Evime döndüm, etleri halletmem lazım bugün, tatilin son günleri, salı günü başlıyoruz yeniden işe...
Bayramda hunharca yedim.. ama artıda değilim çok şükür.. bugün yeniden bismillah dedim bakalım...
eboe merhaba canım , salı başladığına gore sende öğretmensin , nerede çalışıyorsun ?Selamun aleyküm.. Evime döndüm, etleri halletmem lazım bugün, tatilin son günleri, salı günü başlıyoruz yeniden işe...
Bayramda hunharca yedim.. ama artıda değilim çok şükür.. bugün yeniden bismillah dedim bakalım...
Sağol canım. iyi gidiyosun bence. motivasyonunu düşürmeden devm et inşallah..Allah kabul etsin canım bayramda benimde duzenim kalmadı ya allahtan kilo vermiştim cuma sabahı eksileri gordum ama bayram bitimi baya aza indirmem lazım yemeği
Merhabaaa... evet sınıf öğretmeniyim ben :) giresunluyum orda yaşıyorum :) gümüşhane giresun sınırında küçük bi köy okulunda çalışıyorum..eboe merhaba canım , salı başladığına gore sende öğretmensin , nerede çalışıyorsun ?
Ben Mersinliyim, Tarsusta yaşıyorum ,orada çalışıyorum
Hayirli aksamlar.
Dukan birasi denen icecegi ust uste icince bira basim donuyor diye hibiskusle karisik yapiyorum
1 tatli kasigi yesil cay
1 tatli kasigi hibiskus
Soguyunca 1 maden suyu ve 1 limon.
Limon kabuklarinida demlenirken atiyorum icine aromasi icin.
Bugun hibiskusum bitti dibinde bi kasik daha vardi onuda koydum hibiskusu bol oldu. Cok tavsiye ederim.
10 gun var dr kontrolume.
Saglam tutmam lazim. Bu cuma takimdada iyi bir eksi gormem lazim.
Uzulmek stres iyi gelmiyor mideme vuruyo gecmiyo. Icimde bosluk buyuyor yeme istegi oluyor.
İyi akşamlar
Bonus bugün de ben tutamadım çenemi boşuna olduğunu bile bile eşime bişeyler dedim noldu huzurum kaçtı ne değişti hiçbişey sussam daha iyi olurdu ama yine olmadı
Sevgili özgür adaşım ben anladım ki susmak en akıllıca olan yani benim için böyle
Yuhuu bende yarın 5 günlüğüne gondericem özgür kadın 2eeee nolucak bişeyler bizi sinirlendiriyorsa söylemiycekmiyiz işte ne kötükii kadınlar unutmuyor dimii iyi onlar bizi üzünce düşünmüyorlar ama bizse aman üzülmesinler huzurumuz kaçmasın diye susalım öylemii ?
ne değişti derken değişir yaa dikkat etsinler tabi istemediğimiz davranışları ve olayları kabul etmiyoruz yani net.
Bonus sen naptın geçti gittiyse sorun yok geçmediyse umursama kuyruğu dik tut bence karşı tarafta kendiliğinden düzelsin
not: eşini anasına 10 günlüğüne göndermiş özgür kadın
74FRIDA özgür kuş öperim kanatlarından :)
Yuhuu bende yarın 5 günlüğüne gondericem özgür kadın 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?