Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun. karatay diyeti migrene iyi geliyor bilgin olsun.
Aaa ilk defa duydum bunu ama zorlanırmıyım bilmiyorum az biraz daha vereyim de kilo olmazsa denerim onu...

Canım seni çok iyi anlıyorum aynılarını yaşadım haklı oldugun halde kuçuk olman seni her daim haksız çıkartıyor... Bunun tek ilacı zaman. Olanı biteni sindirmek ve sonra küçuk olarak gidip olanı telafi etmek. O zaman emin ol daha rahat oluyor insan. Haksızlığa uğradığını düşünsende zaman herşeyin ilacı oluyor. En azından ben öyle yaptım.

Allah kabul etsin canım bayramda benimde duzenim kalmadı ya allahtan kilo vermiştim cuma sabahı eksileri gordum ama bayram bitimi baya aza indirmem lazım yemeği

eboe merhaba canım , salı başladığına gore sende öğretmensin , nerede çalışıyorsun ?
Ben Mersinliyim, Tarsusta yaşıyorum ,orada çalışıyorum

Allah kabul etsin canım bayramda benimde duzenim kalmadı ya allahtan kilo vermiştim cuma sabahı eksileri gordum ama bayram bitimi baya aza indirmem lazım yemeği
Sağol canım. iyi gidiyosun bence. motivasyonunu düşürmeden devm et inşallah..
eboe merhaba canım , salı başladığına gore sende öğretmensin , nerede çalışıyorsun ?
Ben Mersinliyim, Tarsusta yaşıyorum ,orada çalışıyorum
Merhabaaa... evet sınıf öğretmeniyim ben :) giresunluyum orda yaşıyorum :) gümüşhane giresun sınırında küçük bi köy okulunda çalışıyorum..

Kızlar dun öğlenden sonra menü yapmadım. Sabah normal kahvaltımdan sonra
3 porsiyon aralıklarla meyve yedim son porsiyonumda yanına bi kase yogurt yedim. Akşam ise

2 yk kavurma
2 çatalın ucuyla tavuk sote
Yogurtlu semiz otu yarım kase kadar 2 3 çatal da kırmızı biber kızartması ekmek yok

Tabi dun kayınvalidemde kaldım o yuzden kızartma falan oldu bu sabahta yine ordayım diye sabah ekmek yedim 3 dilim beyaz ekmek
1 kk beyaz peynir
2 3 dilim domates
7 8 dilim sucuk
1 tatlı kasığından az Nutella

Hayirli aksamlar.

Dukan birasi denen icecegi ust uste icince bira basim donuyor diye hibiskusle karisik yapiyorum

1 tatli kasigi yesil cay
1 tatli kasigi hibiskus

Soguyunca 1 maden suyu ve 1 limon.
Limon kabuklarinida demlenirken atiyorum icine aromasi icin.

Bugun hibiskusum bitti dibinde bi kasik daha vardi onuda koydum hibiskusu bol oldu. Cok tavsiye ederim.

10 gun var dr kontrolume.
Saglam tutmam lazim. Bu cuma takimdada iyi bir eksi gormem lazim.

Uzulmek stres iyi gelmiyor mideme vuruyo gecmiyo. Icimde bosluk buyuyor yeme istegi oluyor.

Hayirli aksamlar.

içindeki o boşluk büyümesin kuzum. biz varız burada

sabah 10.10
7 zeytin 1 taze incir

kahvaltı 10.45
1 yumurtadan sucuklu omlet
1 dilim peynir
domates köz kapya biber taze yeşil biber
2,5 taze ceviz

ara
1,5 baklava
1 yk ev yoğurdu

ara
2 çikolata

öğlen 15.00
1 kase börülceli tarhana çorbası

akşam 19.00
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
etli taze fasülye
salata
1 dilim ekmek kadar tam buğday yufka

ara 20.00
1 parça kurabiye (badem unu, hindistancevizi unu, kuru incir, tarçın)

yatana kadar 2,5 lt su
öğlen filtre kahve
akşam limonla maden suyu

Selamünaleyküm

Ben geldimm...sonunda evimdeyim yemeği çok abartmasamda düzensiz yedim azda olsa tatlı yedim ve gerginlikte cabası..tartılmadım ama çok şiş hissediyorum..yarın itibari ile tekrar düzene giricem inş...geçmiş birikmiş okuyamadım çocukları uyutunca uyanık kalmayı başarırsam okurum...yenadan bi haber varmı berfin nasıl olmuş...

İyi akşamlar
Bonus bugün de ben tutamadım çenemi boşuna olduğunu bile bile eşime bişeyler dedim noldu huzurum kaçtı ne değişti hiçbişey sussam daha iyi olurdu ama yine olmadı

eeee nolucak bişeyler bizi sinirlendiriyorsa söylemiycekmiyiz işte ne kötükii kadınlar unutmuyor dimii iyi onlar bizi üzünce düşünmüyorlar ama bizse aman üzülmesinler huzurumuz kaçmasın diye susalım öylemii ?

ne değişti derken değişir yaa dikkat etsinler tabi istemediğimiz davranışları ve olayları kabul etmiyoruz yani net.

Bonus sen naptın geçti gittiyse sorun yok geçmediyse umursama kuyruğu dik tut bence karşı tarafta kendiliğinden düzelsin

not: eşini anasına 10 günlüğüne göndermiş özgür kadın

Sevgili özgür adaşım ben anladım ki susmak en akıllıca olan yani benim için böyle

Kanun nizam o asuman abla. Dogrusu iyisi o.
Susan susmayani yenmis....

Soz gumusse sukut altindir....

Gibi orneklerlede susleyelim etrafimizi.

Ben esimle degil kp le sorun yasadim. Ve susanla kiyaslandim. Uyanik olamadim pat cat demis oldum.
Kiyaslanmak zoruma gitti ya cok zoruma gitti.

Yuhuu bende yarın 5 günlüğüne gondericem özgür kadın 2

74FRIDA özgür kuş öperim kanatlarından :)

Yuhuu bende yarın 5 günlüğüne gondericem özgür kadın 2

İşte sayılı gün canım çabuk geçiyor onlarlada olmuyor onlarsızda :))

Bonuscum zaten ben eşindir diye demedim düşünüp üzme kendini diye dedim söylemişsin gitmiş işte kim olursa olsun

Zaten tüm söylenecekler sonradan gelmiyormu aklımıza keşke şunu söyleseydim veya söylemeseydim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…