Bende meraktaydim aramakla iyi etmişin canim ya. Insallah saglikli haberler alalimDayanamadım aradım hala hastanelermis
Canm masallah az kalmış ikili rakamlara.ins ulasrsn sonra 80leri gördün mü cok rahat edersin.Kilo bildirimi
Gecen hafta 102.4
Bu hafta 101.6
Fark -800 gr
Spor 357 dk
Kızınn durumu naslmış?merak ettim ben de.ins iyidirDayanamadım aradım hala hastanelermis
geçmiş olsun. karatay diyeti migrene iyi geliyor bilgin olsun.Inşallah canım hazır toplam 2.6 kilo verdim coşmamam lazım daha da vermem lazm ya o kadar aç kaldımki bugun sinema falan derken migrenim tuttu ya çok agrıo başım
Uzuldum canim...bazen kayitsiz kalamiyoruz tekrar tekrar yenidenlerimiz oluyor. Biran evvel toparlanirsin insallah an da takili kalma...Iyi aksamlar... bayramin buyusunu bozan bonus geldi.
Kotu huy ne kotu sey....allahim kurtarsin beni....ofkene kirginligina yenik dusup buyugune karsi ses yukseltmek laf etmek bayram gunu olmadi.
Simdi otur agla istedigin kadar laf agizdan cikti bir kere gecmis olsun bonus.
Konustunda noldu kirildigin yerden tekrar kirildin bu sefer sende kirdin...
Off diyim ne diyim...Bonus gençlik böyle bişey işte sabır ve sükut en iyisi ama yapması zor
Hepimizin var böyle pişmanlıkları sadece sende değil bunu bilmek rahatlatır belki
İnşallah telafi edersin unutturursunOff diyim ne diyim...
Vay kimler gelmişSelam olsun eski dostlara ,herkesin bayramı mübarek olsun
Asuuumm canım Asuuummm ben geldim , özledim sizleri hemde çok özledimVay kimler gelmiş
Senin de bayramın mübarek olsun Aynurcum
Kayboldun gittin gülümAsuuumm canım Asuuummm ben geldim , özledim sizleri hemde çok özledim
kaybolmak ki hemde ne kaybolmakKayboldun gittin gülüm
Nasılsın halin keyfin nice
Oğlun nasıl ne kadarlık oldu
İnşallah telafi edersin unutturursun
Neler gelip geçiyor önemli olan hatanı bilip tekrarlamamak
Tabii ki tek taraflı olmaz ama herkes kendinden sorumluSadece ben telafi edeyim zaten cunku ben kucugum dimi?
Kimse bana dedigini telafi etmesin...
Ailenin buyugu olunca herseyi deme haklari oluyor zaten.
Laf soktularmi yasli degiller ama biz hep yasli diye idare edelim.
Bir dokununca bin ah asuman abla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?