Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya ben mekik çekmeye başlıycam bide sandalyeyle yapılan bi kaç hareket var onlarıda yapayım bari hiç yapmamamktan iidir

peki ben hangi takıma gireyim bende istiyorum

şu an bende paylaşımda bulunuyorum 5. takımda
takım alaınmış deyilim
2 hafta deneme süresi
çünkü
hep girmişler ve sebebsiz çıkıp gitmişler o zamanda takımın motivesi bozuluyor diye böyle bir uygulama almış 5. takım

bilmem bir süre takım var istersen şöle bak ve boş yer varmı diye sor
cuma zayıflama falan diye başlarda sabit bir konu var
oaraya da yaz
eksikleri ordan tmmlıyolar sanıırm

canım yeni gördüm mesajını kusura bakma. geç kalmışımdır muhtemelen ama yazayım bişeyler. şimdi çocuğun nasıl olup da ölmeye karar verdiğini anlamak önemli. erkek arkadaşın tam olarak neye üzülüyorsa onu anlayıp tesellli etmelisin. ona yardımcı olmadığı için mi, onun hallerinden bişey farketmediği için mi? artık o kişinin eksikliğini hissedeceği için mi? yani bunları konuşmalı ve onu konuşturmalısın. konuştukça sakinleşecek. başı sağolsun...

aman ya citolüm yarışma bayağ ciddi hergün en az 1 msj bile zorunlu ya ben kendime güvenemedim yani rejime devamda spor felan daha oraya gelemedim yapan arkadaşları tebrik ediyorum valla ciddi organizasyon ama bana uzak

Günaydın hanımlar... benim nasıl bi kilo alma-verme sistemim var çözebilmiş değilimlmaz: sabah uyanır uyanmaz tartıldım 99.5 geldimCADIARZU ki ben kesin vermişimdir diyodum dikkat etmedim de değil yani son 2 gündür biraz kaçırdım ama çooook değil :bbo: bikaç gündür tuvalate çıkamıyorum bide adet olcam umarım bunların etkisi yüzünden böyle olmuştur... yoksa ben bu kalan 30 kiloyu 10 senede anca veririm bu hızla...:1shok:
ya ben anlamadım diyete başladığım zamanlar bunun 2 katı yiyodum tıkır tıkır da veriyodum kilolarımı :1no2: kalori hesabı yapmaya başladım her şeyin kalorisini bildikçe daha mı çok yarıyo insana nedir sinir oldum önceden de kaçamak yapıyodum ama çok umursamıyodum olur o kadar artık diye ve sanki zararı dokunmuyodu onların psikolojik midir nedir? CADIARZU şimdi fazladan bi elma yesem aha 60 kalori aldım hadi bakalım flan diye triplere giriyorum ve verememişim yahuu onu da geçtim 1.5 kilo almışım az da değil yaa su şişkinlik flan desem bu kadar olur mu kii :uhm: hadi bakalım yine başa döndük motivasyon sıfır Allahtan 100 ün üstüne geri çıkmamışım toptan bırakırdım bi süre hiç iyi olmazdı kafamçokkarıştı

canım bende aynı şeyleri yazacaktım çok can sıkıcı.bende veremiyorum .oysa dün açlıktan öyle baş ağrısı çektim ki bol sıcak su içtim .akşam kaçırdım ama o da eve gelemedim mecburiyetten oldu.
citol canım kilom 93.5
önceki kayıtta neydi hatırlamıyorum

gunaydın canlarım.olumunekankayizsmile
ah cherry canım cok uzuldum ya allah sabır versın.allah anne babasına ve yakınlarına dayanma gucu versın.cok zor bır durum.
erkenden yanımıza gelmıssın uyuyamadın degılmı canım.
sevgılının yanında ol.ınsan bu gıbı durumlarda hep en sevdıgını yanında ıster.
konusacak kelıme bulamadıgını fakat yanında oldugunu ona hıssettır.
cıtolcugum unutmadan yazayım..kılom bu hafta 96.300 bence daha cok olabılırdı fakat bu hafta yasadıgım kabızlıktan bukadar dıye umuyorum.
cunkı gercekten hııııç kacamagım yok..

ya metabolizmamızı mı yavaşlattık ki anlamadımCADIARZU ama cidden çok moral bozucu :1no2: sanırım artık eskisi gibi 2 3 gün dikkat edince bile fark ediyo kilo veriyorum dönemleri geçti adam gibi dikkat etmedikten sonra gitmicek bu yorgunlukla da nasıl o kadar sıkı dikkat edicez bilmem boshayallersmile ben hiç spor yapmıyorum hareket yok bişi yok aslında kilo vermek için mi vermemek için mi uğraşıyorum bilmem lmaz: olmazsa anlaşalım söz verelim iddiaya flan girip bişiler yapalım yemeyelim de spora da başlayalım... olmıcak böyle yeter yoruldum valla dur kalk dur kalk...

Son düzenleme:

canım benim ne güzel kilo verip mutlu olanları gördükçe motive oluyorum valla [/B]

citolum napmışsın aç yaşıyon desene

ya bide şu titreten bel basene takılan kemer gibi bişeyler varya onlardan kullanan var mı nasıl ki acep alsak mı
canım ben önceden kullanmıştım biraz sıkılaştırdı okadar kilo vermek şöyle dursun baş dönmesi yaptı feci halde aylarca kendime gelemedim

olsun tatlım diyette olabiliyor böyle iniş çıkışlar vermemeye yada almaya başlayınca taktik değiştir mesela koca bir kaseye çiğden karnıbahar ve lahanayı yıka bırak elinin altına gel git ye yatana kadar tıkanana kadar ye canın istemese bile özellikle akşam yemekten sonra bu uygulamaya metobolizmaya çivi çakmak deniyor metabolizman alışıyor belli bir süre aç kalmaya ya yeniden çok yiyip 3 gün ama kalorisi düşük tekrar az yemeye başlıyorsun

citolum kilom 115.8 hiç yoktan iyidir 400 gr gitmiş bu gün öğle dışarı çıkıcam merak ediyorum kilolarınızı ben çıkmadan yazılsaydıakannehir

sağolasın ablacım... valla normalde bıdı bıdı çenem durmaz çocuğun beynini ütülerim şimdi söyleyecek kelimeyi bırak harf bulamıyorum sus pus oldum o daa ooooff uuuuuf diyip duruyo :bbo: hiç destek olamıyorum gibi hissediyorum ama vallahi nutkum tutuldu ne desem ofsayt gibi geliyo ben de sustuğumla kalıyorum dün söyledim ya ben şok oldum diyecek bişi bulamıyorum flan diye o da denecek bişi yok zaten dedi :1no2: bide işine gücüne de kafası takılıyo diğer olay yetmezmiş gibi diyorum bak nolcamız belli değil yapma böyle hayırlısı olsun takma kafana kendine zarar veriyosun bilmem ne ama ı ıhh faydası yok :1no2: oooyyhh ne zor ya böyle kilitlenip kalmak insanın elinden bişi gelmemesidelikafadulden

bu arada tebrik ederim bence haftada 700 gr hiç fena değil aylık 3 kilo bile nasıl güzel geliyo bana şu an maşallah ablacım devamı da gelir inşallah opuyorumnanaktan

aslında ben sürekli farkında olmadan o yöntemi uyguluyomuşum bikaç gün yapıp bikaç gün bırakıyorum kaydirigubbakcemile3 artık o da fayda etmiyo sanırımCADIARZU ya canım evde olsam yapıcam öyle çok da severim lahanayı çiğ yemeyi ımmmh ama işteyim olmuyo çok su içmeye çalışıyorum mesela bu seferde bizim katta 1 tuvalet var millet kapıya dayanıyo ne zaman görseler ben tuvaletten çıkıyorum kaydirigubbakcemile3 artık utancımdan su da içemez oldum kaydirigubbakcemile3 adım sidikliye çıkcak şirkette ayy ama yok yine moralimi bozmamam lazım taktım kafaya görcem inşallah 80 leri de...:icecream:

tebrik ederimm 400 gr da az değil yahu yarım kilo sayılır Şeniz

Haftanın Özeti

Allah'ım çok şükür.. :Saruboceq: O pizzayı yediğimden beri haftasonu kaç çıkacağımı düşünüyorum.. Deli oldum.. Ama şu son iki gün toparladım sanırım.. zemuszemus

Bu hafta garip oldu biraz.. Hafta sonu dışarıdaydım.. Sinemaya gittim.. Koca paket patlamış mısırın yarısını ben yedim.. O gün dışarıda yedik.. Ona biraz dikkat ettim.. Tavuk göğüs eti yedim yanında da kola içtim.. Sonra yine aynı gün dondurma yedim :icecream: ve o günü kapattım.. yani akşam yemeği yemedim.. kahvaltı da etmemiştim zaten.. Güzel bir gündü dışarıda geçmesi göze alınarak.. ertesi gün herşey çok güzel giderken nereden yaptıysam mükemmel bir bulgur pilavı yaptım.. Yanında da ayran..Tam üç tabak yedim.. akannehir Ondan sonraki gün hiç birşey yemedim sanırsam.. Sonra pizza yedim.. :kedi: onun ertesi gün hiç sevmediğim halde kemalpaşa tatlısı yedim.. o gün başka hiçbirşey yemedim.. sonraki gün kardeşimle öğlen dışarı çıktık.. Adana yedik.. delikafadulden ne olduysa ondan sonra oldu zaten.. Çarşamba günüydü.. Rahatsızlandım.. Midem çok kötü oldu.. Yemekten olduğunu sanmıyorum hem her zaman yemek yediğim yer hem de kardeşime birşey olmadı.. neyse o gün bugün hiç bir şey yemiyorum desem yeridir.. kaydirigubbakcemile2

sonuç kilom 104,6.. 900 gram vermenin yanında haftaya 104 ile başlayıp 104 ile bitirdim ve hafta içerisinde 1 kilo kadar bile aldığım oldu.. yani kendi adıma 104 te sabit olarak bir mucizeyi gerçekleştirdim diyebilirim hihoyyyt bunlar da benim ufak mutluluklarım işte zemuszemus

canım benim anlatmaya çalıştığım bir kaç gün yap bir kaç gün bırak değil gün içinde sürekli yemek ama dediğim gibi çiğ sebze .moralinide asla bozma olacak böyle şeyler sidikliliğe gelince sorma bende tuvalet gitmekten gündüz ev işini akşam eşimi aksatıyorum akşam otururken adam tam bir şey anlatıyor ben dinlemeden hop tuvalete tam sarılıyor yanıma yatıyor ben kaldırıyom hop tuvalete deliye dönüyor orda kal sen en iyisi diyorkaydirigubbakcemile3

tebrikler şekerim çok sevindim...olumunekankayizsmile darısı 100 ün altına düşmene inşallah opuyorumnanaktan

tebrikler şekerim çok sevindim...olumunekankayizsmile darısı 100 ün altına düşmene inşallah opuyorumnanaktan

inşallah inşallah.. :Saruboceq: ama geldiğimde seni oralarda görmeyeyim fena olur kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aynen yaa bez bağlıcam yakında sosyal hayatımı etkiliyo artık içemez oldum kaydirigubbakcemile3
onu kastettiğini biliyorum canım şebekliğe vuruyorum işte yoksa benimki gibi diyet olmayacağı aşikar hala sisteme sokamadım 7 aydır nasıl bi iradeyse klava: olsuuuunn ama vercem inşallah hep beraber birbirimizin son bikaç zevkten verilecek olan kilosu kalmasına şahit olcaz inşallah... aklinialirimsmileolumunekankayizsmile nasıl bi cümleyse bu da :)

inşallah inşallah.. :Saruboceq: ama geldiğimde seni oralarda görmeyeyim fena olur kaydirigubbakcemile3

anaaammm ben orda olsam da olmasam da sen gel benim durum cort belli olmazkaydirigubbakcemile3 ayyy inşallah orda olmam ama eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 ne çok konuştum bu sabah yaa çenem düştü iyice...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…