peki ben hangi takıma gireyim bende istiyorum
bacılar bana akıl verin yaa uuuf her şeye zehir gibi çalışan aklım tutuldu kaldı :bbo: erkek arkadaşımın kuzeni intihar etmiş bugün ölmüş mafoldumben çbide bu aralar işleri flan da çok stresliydi yaa ben akşam işten gelince duyabildim bütün gün ulaşamadım içimde huzursuzluk var iyi misin sen diye msj attım durdum canım benim dönememiş tabi bana msj atmış o da geç geldilmaz: ya ne zor insan ne diyeceğini bilemiyo bi iki bişi söyledim ama ı ıhh tutuldum kaldım tesellisi de yok ki bunun :bbo: bende çoküzüldüm napcam bilemiyorum bi türlü uyuyamıyorum gözümün önüne geliyo aklımı oynatcam diyo şimdi uyumaya çalışıyo ama sanmıyorum yine uyuyabileceğini seninle konuşmaya ihtiyacım var diyo bende dut yemiş bülbüle döndüm :bbo: hiç bişi söyleyemiyorum bi akıl verin acillll...
canım bende aynı şeyleri yazacaktım çok can sıkıcı.bende veremiyorum .oysa dün açlıktan öyle baş ağrısı çektim ki bol sıcak su içtim .akşam kaçırdım ama o da eve gelemedim mecburiyetten oldu.Günaydın hanımlar... benim nasıl bi kilo alma-verme sistemim var çözebilmiş değilimlmaz: sabah uyanır uyanmaz tartıldım 99.5 geldimCADIARZU ki ben kesin vermişimdir diyodum dikkat etmedim de değil yani son 2 gündür biraz kaçırdım ama çooook değil :bbo: bikaç gündür tuvalate çıkamıyorum bide adet olcam umarım bunların etkisi yüzünden böyle olmuştur... yoksa ben bu kalan 30 kiloyu 10 senede anca veririm bu hızla...:1shok:
ya ben anlamadım diyete başladığım zamanlar bunun 2 katı yiyodum tıkır tıkır da veriyodum kilolarımı :1no2: kalori hesabı yapmaya başladım her şeyin kalorisini bildikçe daha mı çok yarıyo insana nedir sinir oldum önceden de kaçamak yapıyodum ama çok umursamıyodum olur o kadar artık diye ve sanki zararı dokunmuyodu onların psikolojik midir nedir? CADIARZU şimdi fazladan bi elma yesem aha 60 kalori aldım hadi bakalım flan diye triplere giriyorum ve verememişim yahuu onu da geçtim 1.5 kilo almışım az da değil yaa su şişkinlik flan desem bu kadar olur mu kii :uhm: hadi bakalım yine başa döndük motivasyon sıfır Allahtan 100 ün üstüne geri çıkmamışım toptan bırakırdım bi süre hiç iyi olmazdı kafamçokkarıştı
canım bende aynı şeyleri yazacaktım çok can sıkıcı.bende veremiyorum .oysa dün açlıktan öyle baş ağrısı çektim ki bol sıcak su içtim .akşam kaçırdım ama o da eve gelemedim mecburiyetten oldu.
citol canım kilom 93.5
önceki kayıtta neydi hatırlamıyorum
kızlar size iyi bir haberim var çok mutlu oldum bu aralar misafirler hastalıklar derken çok sıkıldım biliyorsunuz bu gün çarşıda işim vardı LCW nın önünden geçiyorum baktım indirim var girdim ben hep 3XL giyiyorum yarım kollu bir yelek 30 tlden 20 tlye inmiş beğendim önümüz bahar giyip çıkarım heryere diye düşünüp aldım 3XL tabi kabinlerde bir kuyruk vardıki bekle bekle en sonunda bir bayan sen onu burda giyiver bekleme dedi bende laf dinledim sonra 3 bayan çevremde ay sen ne yaptın bu sana çok büyük dediler birisi dur ben bir küçüğünü getireyim dedi be 2XL getirdi giydim baktılar bu bile bol dediler birisi bence XL alsan daha iyi dedi hatta ya düşünsenizeee öyle mutlu oldumki anlatamam üstelik çok dikkatte edemiyorum biliyorsunuz çok sevindimm çoookkkk eve gelip tartıldım 98.7 çıktı bugün zarzor bunları yazmak için girdim ama birdaha giremezsem beni izinli sayın lütfenn
bugunkü menüm
7,30 1 dilim ekmek- peynir- 3 zeytin - 1 kupa form çayı( tek şekerli)
9,50 bir kase yogurt çorbası
11,00 1 elma
12,00 yarım dilim kepek ekmegi ( yeni gelmişti attım agızma pide gbi olandan)
12,30 1 kase çorba --biraz kepek ekmek- yeşillik
14,30 1 albeni
18,00 yarım domates - 1 dilim kepek ekmegi- 3 çatal paynir- 6-7 kaşık prasa- salata
19,00 kabak çekirdegi- leblebi-elma-4-5 çay bardagı çay ( toplamda tek şeker)
22,00 yaseminli yeşil çay tek şekerli- portakal
canım ben önceden kullanmıştım biraz sıkılaştırdı okadar kilo vermek şöyle dursun baş dönmesi yaptı feci halde aylarca kendime gelemedimya bide şu titreten bel basene takılan kemer gibi bişeyler varya onlardan kullanan var mı nasıl ki acep alsak mı
Günaydın hanımlar... benim nasıl bi kilo alma-verme sistemim var çözebilmiş değilimlmaz: sabah uyanır uyanmaz tartıldım 99.5 geldimCADIARZU ki ben kesin vermişimdir diyodum dikkat etmedim de değil yani son 2 gündür biraz kaçırdım ama çooook değil :bbo: bikaç gündür tuvalate çıkamıyorum bide adet olcam umarım bunların etkisi yüzünden böyle olmuştur... yoksa ben bu kalan 30 kiloyu 10 senede anca veririm bu hızla...:1shok:
ya ben anlamadım diyete başladığım zamanlar bunun 2 katı yiyodum tıkır tıkır da veriyodum kilolarımı :1no2: kalori hesabı yapmaya başladım her şeyin kalorisini bildikçe daha mı çok yarıyo insana nedir sinir oldum önceden de kaçamak yapıyodum ama çok umursamıyodum olur o kadar artık diye ve sanki zararı dokunmuyodu onların psikolojik midir nedir? CADIARZU şimdi fazladan bi elma yesem aha 60 kalori aldım hadi bakalım flan diye triplere giriyorum ve verememişim yahuu onu da geçtim 1.5 kilo almışım az da değil yaa su şişkinlik flan desem bu kadar olur mu kii :uhm: hadi bakalım yine başa döndük motivasyon sıfır Allahtan 100 ün üstüne geri çıkmamışım toptan bırakırdım bi süre hiç iyi olmazdı kafamçokkarıştı
gunaydın canlarım.olumunekankayizsmile
ah cherry canım cok uzuldum ya allah sabır versın.allah anne babasına ve yakınlarına dayanma gucu versın.cok zor bır durum.
erkenden yanımıza gelmıssın uyuyamadın degılmı canım.
sevgılının yanında ol.ınsan bu gıbı durumlarda hep en sevdıgını yanında ıster.
konusacak kelıme bulamadıgını fakat yanında oldugunu ona hıssettır.
cıtolcugum unutmadan yazayım..kılom bu hafta 96.300 bence daha cok olabılırdı fakat bu hafta yasadıgım kabızlıktan bukadar dıye umuyorum.
cunkı gercekten hııııç kacamagım yok..
olsun tatlım diyette olabiliyor böyle iniş çıkışlar vermemeye yada almaya başlayınca taktik değiştir mesela koca bir kaseye çiğden karnıbahar ve lahanayı yıka bırak elinin altına gel git ye yatana kadar tıkanana kadar ye canın istemese bile özellikle akşam yemekten sonra bu uygulamaya metobolizmaya çivi çakmak deniyor metabolizman alışıyor belli bir süre aç kalmaya ya yeniden çok yiyip 3 gün ama kalorisi düşük tekrar az yemeye başlıyorsun
citolum kilom 115.8 hiç yoktan iyidir 400 gr gitmiş bu gün öğle dışarı çıkıcam merak ediyorum kilolarınızı ben çıkmadan yazılsaydıakannehir
aslında ben sürekli farkında olmadan o yöntemi uyguluyomuşum bikaç gün yapıp bikaç gün bırakıyorum kaydirigubbakcemile3 artık o da fayda etmiyo sanırımCADIARZU ya canım evde olsam yapıcam öyle çok da severim lahanayı çiğ yemeyi ımmmh ama işteyim olmuyo çok su içmeye çalışıyorum mesela bu seferde bizim katta 1 tuvalet var millet kapıya dayanıyo ne zaman görseler ben tuvaletten çıkıyorum kaydirigubbakcemile3 artık utancımdan su da içemez oldum kaydirigubbakcemile3 adım sidikliye çıkcak şirketteayy ama yok yine moralimi bozmamam lazım taktım kafaya görcem inşallah 80 leri de...:icecream:
tebrik ederimm 400 gr da az değil yahu yarım kilo sayılır Şeniz
sonuç kilom 104,6..900 gram vermenin yanında haftaya 104 ile başlayıp 104 ile bitirdim ve hafta içerisinde 1 kilo kadar bile aldığım oldu.. yani kendi adıma 104 te sabit olarak bir mucizeyi gerçekleştirdim diyebilirim hihoyyyt bunlar da benim ufak mutluluklarım işte zemuszemus
tebrikler şekerim çok sevindim...olumunekankayizsmile darısı 100 ün altına düşmene inşallah opuyorumnanaktan
canım benim anlatmaya çalıştığım bir kaç gün yap bir kaç gün bırak değil gün içinde sürekli yemek ama dediğim gibi çiğ sebze .moralinide asla bozma olacak böyle şeyler sidikliliğe gelince sorma bende tuvalet gitmekten gündüz ev işini akşam eşimi aksatıyorum akşam otururken adam tam bir şey anlatıyor ben dinlemeden hop tuvalete tam sarılıyor yanıma yatıyor ben kaldırıyom hop tuvalete deliye dönüyor orda kal sen en iyisi diyorkaydirigubbakcemile3
inşallah inşallah.. :Saruboceq: ama geldiğimde seni oralarda görmeyeyim fena olur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?