- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
onu kastettiğini biliyorum canım şebekliğe vuruyorum işte yoksa benimki gibi diyet olmayacağı aşikar hala sisteme sokamadım 7 aydır nasıl bi iradeyseklava: olsuuuunn ama vercem inşallah hep beraber birbirimizin son bikaç zevkten verilecek olan kilosu kalmasına şahit olcaz inşallah... aklinialirimsmileolumunekankayizsmile nasıl bi cümleyse bu da :)
arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ?doğum kiloları ile başım dertte derken üstüne 10 kg daha aldım inanılmaz bir hale dönüştüm çevremdekiler sürekli ne yapıyorsun dedikçe ben dahada aldım yıllardır siteyi okuyorum paylaşımlarınız samimiyetiniz okadar güzelki acaba... diyerek msj yazıyorum.şuan 98 kiloyum destek ve paylaşımınızı bekliyorum.en güzeli birliğinizden güç cesaret ve moral alacağıma inanıyorum.kesinlikle sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum .öneri ve yardımlarınızı dostluk ve dayanışmanızı bekliyorum.benide kabul eder misiniz
aman ya citolüm yarışma bayağ ciddi hergün en az 1 msj bile zorunlu ya ben kendime güvenemedim yani rejime devamda spor felan daha oraya gelemedim yapan arkadaşları tebrik ediyorum valla ciddi organizasyon ama bana uzak
Günaydın hanımlar... benim nasıl bi kilo alma-verme sistemim var çözebilmiş değilimlmaz: sabah uyanır uyanmaz tartıldım 99.5 geldimCADIARZU ki ben kesin vermişimdir diyodum dikkat etmedim de değil yani son 2 gündür biraz kaçırdım ama çooook değil :bbo: bikaç gündür tuvalate çıkamıyorum bide adet olcam umarım bunların etkisi yüzünden böyle olmuştur... yoksa ben bu kalan 30 kiloyu 10 senede anca veririm bu hızla...:1shok:
ya ben anlamadım diyete başladığım zamanlar bunun 2 katı yiyodum tıkır tıkır da veriyodum kilolarımı :1no2: kalori hesabı yapmaya başladım her şeyin kalorisini bildikçe daha mı çok yarıyo insana nedir sinir oldum önceden de kaçamak yapıyodum ama çok umursamıyodum olur o kadar artık diye ve sanki zararı dokunmuyodu onların psikolojik midir nedir? CADIARZU şimdi fazladan bi elma yesem aha 60 kalori aldım hadi bakalım flan diye triplere giriyorum ve verememişim yahuu onu da geçtim 1.5 kilo almışım az da değil yaa su şişkinlik flan desem bu kadar olur mu kii :uhm: hadi bakalım yine başa döndük motivasyon sıfır Allahtan 100 ün üstüne geri çıkmamışım toptan bırakırdım bi süre hiç iyi olmazdı kafamçokkarıştı
93.3 önceki kayıtcanım bende aynı şeyleri yazacaktım çok can sıkıcı.bende veremiyorum .oysa dün açlıktan öyle baş ağrısı çektim ki bol sıcak su içtim .akşam kaçırdım ama o da eve gelemedim mecburiyetten oldu.
citol canım kilom 93.5
önceki kayıtta neydi hatırlamıyorum
sinemeki zararlıymış bakgunaydın canlarım.olumunekankayizsmile
ah cherry canım cok uzuldum ya allah sabır versın.allah anne babasına ve yakınlarına dayanma gucu versın.cok zor bır durum.
erkenden yanımıza gelmıssın uyuyamadın degılmı canım.
sevgılının yanında ol.ınsan bu gıbı durumlarda hep en sevdıgını yanında ıster.
konusacak kelıme bulamadıgını fakat yanında oldugunu ona hıssettır.
cıtolcugum unutmadan yazayım..kılom bu hafta 96.300 bence daha cok olabılırdı fakat bu hafta yasadıgım kabızlıktan bukadar dıye umuyorum.
cunkı gercekten hııııç kacamagım yok..
ne güzel dedin bende yoruldumya metabolizmamızı mı yavaşlattık ki anlamadımCADIARZU ama cidden çok moral bozucu :1no2: sanırım artık eskisi gibi 2 3 gün dikkat edince bile fark ediyo kilo veriyorum dönemleri geçti adam gibi dikkat etmedikten sonra gitmicek bu yorgunlukla da nasıl o kadar sıkı dikkat edicez bilmem boshayallersmile ben hiç spor yapmıyorum hareket yok bişi yok aslında kilo vermek için mi vermemek için mi uğraşıyorum bilmemlmaz: olmazsa anlaşalım söz verelim iddiaya flan girip bişiler yapalım yemeyelim de spora da başlayalım... olmıcak böyle yeter yoruldum valla dur kalk dur kalk...
ya candy demıskı 900 gram verdım aslında tıkkırdakı kılodan 200 gr eksılmıs.dogrusu bu degılmı cıtolcugum nasılsın.benım kafam karıstı şimcik cumaları bıldırdıgımız kılodan eksılenlerı dogru almalıyız demı cıtolum.
cuma günleri kilo bildirim günüarkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ?doğum kiloları ile başım dertte derken üstüne 10 kg daha aldım inanılmaz bir hale dönüştüm çevremdekiler sürekli ne yapıyorsun dedikçe ben dahada aldım yıllardır siteyi okuyorum paylaşımlarınız samimiyetiniz okadar güzelki acaba... diyerek msj yazıyorum.şuan 98 kiloyum destek ve paylaşımınızı bekliyorum.en güzeli birliğinizden güç cesaret ve moral alacağıma inanıyorum.kesinlikle sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum .öneri ve yardımlarınızı dostluk ve dayanışmanızı bekliyorum.benide kabul eder misiniz
herkese günaydın. 69 yazar mısın citolüm
kızlar salı gunu ben bagırsak sorunundan 1 kılo fazlaydım..yanı 98 dım..
2 gundur sorunumda yok. bugun ıse 96.300 le aslında ben 1 kılo 700 grammı vermıs oluyorum sızce...
ya candy demıskı 900 gram verdım aslında tıkkırdakı kılodan 200 gr eksılmıs.dogrusu bu degılmı cıtolcugum nasılsın.benım kafam karıstı şimcik cumaları bıldırdıgımız kılodan eksılenlerı dogru almalıyız demı cıtolum.
malesef hafta içinde aldığımız kilolar bizim sorunumuz oluyor canım.. yani geçen hafta listede kaç kilo isen o kilondan bugünkü listedeki kilonu çıkar.. bu hafta o kadar kilo vermiş oluyorsun.. yani ben listede 105,5 tin şimdi 104,6 yım.. yani bu hafta 900 gr verdim.. ama aslında bu hafta 105,8 hatta 106,4 bile gördüm ama çok şükür toparladım :Saruboceq:
Çizelgemi değiştirdim.. Cumartesi tartıda görüp sevinçten havaya uçtuğum rakamdı bu çünkü psikolojik bir bunalımdaydım 105ten düşmeyeceğime inanarak.. sonunda düştüm dedim ama haftasonu özellikle pazar günü yapacağımı yaptım yine geçen hafta olduğu gibi.. umarım cuma günü çizelgemden düşük çıkarım.. 107 ile başladım.. 107,5 oldu.. 105,6 oldu.. 105,5 ile cuma günü tartıldım.. cumartesi sabahı 104,8 dim.. şimdi 105,7 mafoldumben cumaya kadar da tartılmak yok.. eyvahedigeldismile benim kilolarda çizelgemdeki gibi düğüm düğüm kaydirigubbakcemile3
Günaydın ince nazik hanımlar,hayırlı cumalar...
citolüm aynı yaz beni 89 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?