Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende ramazandan beri hiç vermemiştim yani 0,5-1 aralığında bişeyler vermiştim sanırım ama 1 bile değil.. daha doğrusu veriyorum.. ramazanda ben 108 kiloydum..veriyorum düşüyorum 105 e.. sonra ne oluyorsa yine 108 e çıkıyorum.. 104 ü de görmedim 109 u da.. ne hikmetse artık

kızlar salı gunu ben bagırsak sorunundan 1 kılo fazlaydım..yanı 98 dım..
2 gundur sorunumda yok. bugun ıse 96.300 le aslında ben 1 kılo 700 grammı vermıs oluyorum sızce...

ya candy demıskı 900 gram verdım aslında tıkkırdakı kılodan 200 gr eksılmıs.dogrusu bu degılmı cıtolcugum nasılsın.benım kafam karıstı şimcik cumaları bıldırdıgımız kılodan eksılenlerı dogru almalıyız demı cıtolum.

arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ?doğum kiloları ile başım dertte derken üstüne 10 kg daha aldım inanılmaz bir hale dönüştüm çevremdekiler sürekli ne yapıyorsun dedikçe ben dahada aldım yıllardır siteyi okuyorum paylaşımlarınız samimiyetiniz okadar güzelki acaba... diyerek msj yazıyorum.şuan 98 kiloyum destek ve paylaşımınızı bekliyorum.en güzeli birliğinizden güç cesaret ve moral alacağıma inanıyorum.kesinlikle sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum .öneri ve yardımlarınızı dostluk ve dayanışmanızı bekliyorum.benide kabul eder misiniz

hosgeldın canım hepımızın sorunu aynı.bugun net kılonu bıldır cıtol senıde kaydetsın.her cumada kılobıldırıyoruz unutma.
sanada kolay gelsın..opuyorumnanaktan

aman ya citolüm yarışma bayağ ciddi hergün en az 1 msj bile zorunlu ya ben kendime güvenemedim yani rejime devamda spor felan daha oraya gelemedim yapan arkadaşları tebrik ediyorum valla ciddi organizasyon ama bana uzak
ewet ama bende spor yapamıyorumm
çok zorunlu olursada illa yapacaksın derlersede bi yarıms aat kendimi zorlarım
illa şart yok
hep aynı dert yaa
bi alıyoz bi veriyozz
bir düzende gitmeli bu iş
yoksa olmuyorr
vbelkide pisikolojik baskı yapıyosundur
dogrudurr
düşünme bakalım kalori falan
93.3 önceki kayıt
ama geçen hafta bildirimde bulunmamıştın
sinemeki zararlıymış bak
az önce doktorumda sölediler
bagırskları çalıştırır fakat
bagırsak duvarındaki bişileri yok ediyomuş
içme sakın
dogal yöntemler dene
bir iki günde olacak şey deyil
bir hafta boyunca
sabah kalkar kalkmaz ılık su iç ( bende acayip işe yarar )
sonrada keten tohumu çigne yada kuru kaysıı
en azından hem saglıklıı yararlıı
ne güzel dedin bende yoruldum
bu kilolardan çok sıkıntılıyımm çok mutsuzumm 2 gündürr

ablam cuma dan cumaya olan kilolar geçerlii
yani 0.4 vermişsin
hafta içi bü yüzden tartılmayı önermiyorum ben
insanın dengesi bozuluyor
neydi ne oldu falan

cuma günleri kilo bildirim günü
öglen 12 ye kadar kilonu bildirceksin cnm
hafta içide yediklerimizi içtiklerimizi yazıyorumm
olur dersen
yazalım listeye
herkese günaydın. 69 yazar mısın citolüm

yazdım cnm :teselli:

cıtolcugum senınde aclıktan kafan karısmıs tatlım gecen hafta 97dım bu hafta 96.300yanı tam

700 gr gıtmıs ne habeeeeeerkaydirigubbakcemile3

kızlar sizden ricam varrr
yaptıgımız kaçamaklarıı lütfen ne oldugunu yazmayalım
etkileniyorum

bu ara bende 1 kilo eksik geliyorum
hiç memnun olmadımm bu durumdann
daha fazla bekliyodum

kızlar salı gunu ben bagırsak sorunundan 1 kılo fazlaydım..yanı 98 dım..
2 gundur sorunumda yok. bugun ıse 96.300 le aslında ben 1 kılo 700 grammı vermıs oluyorum sızce...

malesef hafta içinde aldığımız kilolar bizim sorunumuz oluyor canım.. yani geçen hafta listede kaç kilo isen o kilondan bugünkü listedeki kilonu çıkar.. bu hafta o kadar kilo vermiş oluyorsun.. yani ben listede 105,5 tin şimdi 104,6 yım.. yani bu hafta 900 gr verdim.. ama aslında bu hafta 105,8 hatta 106,4 bile gördüm ama çok şükür toparladım :Saruboceq:

çizelgemi cumartesi sabahı tartıldığım kiloya göre düzenlemiştim pazartesi günü ondan kafan karışmış senin

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
vereliniortak vereliniortak

selam kızlar çok şükür 118 geldim sabah geçen hafta 119.5 tum hafta sonu 120.5 oldum ama fazlada dikkat etmediğim halde gitmiş en çok dikkat ettiğim akşam yemekleri ve 6 dan sonra sadece meyva oldu hemen çıkmam lazım sabah kahvesi günü bende zor girdim şimdi gelirler kızımı uyutmam lazım offfffffffffffffff offffffffffffff ben bu koşturmaya 70 kilo gelmem lazım ama nerde boğazımı tutabilsem sabah 7 30 da kalkıyorum gece 10 a kadar sürekli koşturuyorum

105,7 den 105,8 sonra 106,1 ve sonra 106,4 şimdi de 104,6.. umduğum olmuş.. çizelge değişimimi de takip edeyim bundan sonra.. bakam hangi hafta kaç kilo vermişim.. ben cumadan cumaya tartılamıyorum kurtlanıyorum.. bi de alışkanlık herhalde.. kaydirigubbakcemile2

Günaydın ince nazik hanımlar,hayırlı cumalar...
citolüm aynı yaz beni 89 .

hayırlı cumalar ne hoş bi tememnni di mi.. mübarek gün olması dışında bizim için de ayrı bi anlamı var.. cümletten hayırlı cumalar kaydirigubbakcemile3

selam kızlar hemen kg bildiriyim geçmişe sonra bakıcam...

başlangıç..117.1
geçen hafta..107.9
buhafta...107.6
giden..300 gr ( ptesiden bu yana resmen aç gezdim) bazı nedenlerden dolayı moralim çok bozuktu...
sonuç 300 gr ..((((((( ben hiçbişey anlamadım nasıl bir bünyem var....
haftaya sporumu hiç aksatmıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…