Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bendee duydumm bonuscanımm beni de alacan mı listeyee güzelim pazartesiden itibaren

Hazir burdayim 2 gunluk menu yazayim

7 Eylul

Sabah(9.00) 1 yk kavurma 2 kk peynir 4 zeytin salatalik domates sutlu kahve
Ara(12.00) 2 kuru incir 3 fıstık
Öğle(15.00) yarim cevizli sucuk 5 altinbasak sade kahve
Ara(17.30) 20 uzum 20 fistik 2 ceviz
Aksam(19.30) 200 gr doner 2 bardak ayran sade kahve
Ara(23.00) 50 gr kabak cekirdegi 5 erik 20 uzum 10 fistik

2 lt su

8 eylul
Sabah(11.30) 1 yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin salatalık domates
Ara(13.30) 10 badem 3 incir sade kahve
Ogle(15.30) 160 gr ton baligi 1 kk peynir 1 erik salatalık
Ara(18.00) 3 erik 4 altinbasak
Aksam(20.00) 1 tabak zeytinyağlı fasulye 1 kase yogurt salata
Ara(23.30) 2 avuc kabak cekirdegi 3 kayisi 15 badem 3 altinbasak sade kahve

1.5 lt su

Slm kizlar gunaydin

Evet Hasibe biz yenayla 80 sen 100 kilo bu olmaz olamaz buluşmamızda senide 80 görmek istiyoruz ve sana birkaç ay süre veriyoruz hadi gene iyisin bu şansı kacirmazsin bence dimi YENA

☺ kisin gelebilir miyim bilmiyorum ama nasipse anca bir dahaki yaza gelebilirim herhalde hadi benim kilolar gitti diyelim ama sizinde o zamana kadar daha gitmeye devam edecek yine benden daha zayif olursunuz yine ezersiniz beni hehehehehehe

Asu ve Hasibe kilolarinizi gorunce sasirdim naptiniz canlarim noldu size noldu boyle
Hadi silkelenelim

Silkelendim insallah hadi bakalim ☺

Canim ya tekrar gecmis olsun

Ben bir süre izin istiyorum cunku cok karisik durumlar icindeyim bildirimlerim mesajlarim onumuzdeki 2 hafta boyunca aksayabilir

Insallah sorunlari en kisa zamanda saglikla çozersiniz

Topraaam ellerine saglik,cok tesekkürler kuzuum

79'u görmüssün cok tebrik ederimGözümüzün önünde eriyip fit hatun oldun resmen,darisi bize olsun insallah:) Bu arada iyi tatiller diliyorum,gönlünce gecirecegin bir tatil olsun bol bol dinlen

Vee tabiki iki listede zirveyi kimselere kaptirmayan iki gözüm Bonus basta olmak üzre tüm kilo veren,gayret eden herkesi kutlarim,azim böcügünüz hic eksilmesin olar miii:)

Topraaam ellerine saglik,cok tesekkürler kuzuum

79'u görmüssün cok tebrik ederimGözümüzün önünde eriyip fit hatun oldun resmen,darisi bize olsun insallah:) Bu arada iyi tatiller diliyorum,gönlünce gecirecegin bir tatil olsun bol bol dinlen

Vee tabiki iki listede zirveyi kimselere kaptirmayan iki gözüm Bonus basta olmak üzre tüm kilo veren,gayret eden herkesi kutlarim,azim böcügünüz hic eksilmesin olar miii:)

Selam kızlar ben geldm.dün tartıda 100 kiloyu gördüm.ama her ne kadar başlangıç kilomu 98 de saysam bikac kış önce 101 102 gördüğümü de hatırlyrm.doguma az kaldı ins heyecanla bekliyoruz ins hersey güzel güzel olur.bu hafta da seminere gidip izne ayrılacam.kontroller artk haftada iki defa.ben de haberler böyle

A.slm bengisu,Allah saglikla,huzurla kucagina almayi nasip etsin yavrunu..Dualarimizdasin,güzel haberlerini bekliyoruz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…