Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Duyduk yavrimu listeye bu haftadan itibaren dönüyorum

Kizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...
Çok geçmiş olsun dün hamile olduğunu öğrenip bugünde bu Allah yardımcin olsun

Iyi geceler kizlar

Sabah 1 sb yogurt
Ogle 2 h. Patates 1 sb yogurt
Ara 2 top bitter cikolatali dondurma (carsidan donerken emineye dondurma aldim kendimede tatli istegim gecsin diye aldim)
Aksam 1 h. Patates 1 sb yogurt

Bugun bonusun tarif ettigi dukan iceciginden hazirladim ictim hosuma gitti devam edebilirim ona

30 dk yuruyus yaptim

Kizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...

Gecmis olsun cnm Allah hayirlisini versin

Menuyu unutmusum

Sabah 10:30
3 ince dilim seftali

12 ye dogru
6-7 parca börek ( hazir kesilmis olandan)
3 kk beyaz peynir
Domates, kirmizi biber

Cay icerken finduk kadar bir lokum

Öğlen 15 :00
2,5 yaprak galete
1 elma, 1 çay bardagi sutle sutlu kahve

Aksam 18:30-19:15 arasi
1 dopusdolu kase tavuklu corba
Ayrica tavuk ( hepsi 6 kofte olur heralde)
1 kase karisik ot salatasi
(Maydanoz,dereotu,nane,roka,kapya biber)

22:00
1 su bardagi süt, yarim galete

Su 1,5 litre
2 bardak dukan cayi
Spor yok.

Hayirlisi ile kicagina al insallah

Günaydınnm mutlu pazarlar

Bugün evime dönüyorum artık baya hallettım dün eşyaları asansör bozukmus beşinci kata baya bı kardıyo yaptım market alışverişi de vardı bugün ayaklarının üzerine basamıyorum

Yarın sabah itibariyle inşallah yürüyüşlerine başlıycam bı düzen otutturmak şart oldu
Ocağın 16 sında karatay başlayalı 1 sene olacak o zamana kadar ikili hanelere inmek istiyorum artık zor ama ımkansız değil

Cok sağol canm.Rabbim isteyen herkese nadip etsin.ins burdan mutlu haberi de paylaşmak nasip olur

Amin canımm..
Paylaşicaksın inşallah yavruna kavuşmanın mutlulugunu ve bizlerde ortak olacagız sevincine..Ben gönülden inanıyorum bengisu herşey güzel olucak inş,sen de inan olumsuz düşüncelerin anın tadını yaşamana engel olmasına izin verme olur mu tatlı anniş..
Seviyoruz seni,dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…