- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun canımKizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...
Duyduk yavrimu listeye bu haftadan itibaren dönüyorumDuyanlaraaaa duymayanlaraaa :)))
Bayram haftasi bitti gitti.
Bu hafta pür dikkat diyete odaklanalim ins.
Okul basliyor yogun bir hafta olucak.
Yogunlugun bize guzel etki etmesini saglayalim.
Gunluk hareketler spordan sayilmiyor.
Dun yurumedim bugunde erken uyanamadim odun gibiyim valla esneyemeyen cinsten :))
Çok geçmiş olsun dün hamile olduğunu öğrenip bugünde bu Allah yardımcin olsunKizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...
Kizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...
Hayirlisi ile kicagina al insallahSelam kızlar ben geldm.dün tartıda 100 kiloyu gördüm.ama her ne kadar başlangıç kilomu 98 de saysam bikac kış önce 101 102 gördüğümü de hatırlyrm.doguma az kaldı ins heyecanla bekliyoruz ins hersey güzel güzel olur.bu hafta da seminere gidip izne ayrılacam.kontroller artk haftada iki defa.ben de haberler böyle
Cok tesekkur ederim kızlar. Yatiyorum boyna sabahtan beri. Gece hastaneye gidicez esimle Rapor almaya ise gidemedim.
Cok sağol canm.Rabbim isteyen herkese nadip etsin.ins burdan mutlu haberi de paylaşmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?