Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Emeğinize sağlık listede koca bir artım var ama ümitliyim hayatım düzene girsin veririm inş.
Bu sene kosturmam bitmedi cuma dısında yazamıyorum ama soz duzenli katılcam dıyet spor baslıycam hayatımı düzene sokup

Hayirlisiyla insallah saglikla alirsin bebegini kicagina haberini bekliyoruz cnm

Burdur dolaylarindan selam ederim size :)
Yolculuk iyi gidiyor.. oğlan çok sıkıldı sadece kıllık yapıp duruyor ....

Mutlu haftasonları

Hayirli yolculuklar cnm iyi tatiller

Ay cok sahane 89 a bir adim kaldi. Yayla yaradi bonus un cilekli suyu da

afiyet bal olsun cakilcim enerji toplada gel.
Senide tependen inmiycek bir bonus bekliyor sessiz sessiz

Hic bir bahanen olamiycak olmamali. Saglikli bir sekilde nefes aliyorsak yasiyorsak herseye vakit ayrilir.

Cocugu olanda yogun calisanda kilo verebiliyor spor yapabiliyor bunu kabul edip bahane uretmiycez.

Ben hep cocuklari bahane ediyodum hakkatende oyle oluyordu.
Ama bir sekilde oluyormus duzeni tutturana kadar cok zorlandim darlandim alistim.
Simdi ogunlere saatlere dikkat etmek yormuyor beni.

Yazik ettim yillarima. Daha etmiycem insallah.
Senide yanimda gormek istiyorum biseyler birlikte yapinca daha guzel.

Kizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...

Gecmis olsun canim dusunme baska bisey toparlan devam edersin inş.

Hassas bir donem bu. Bende yasadim.

Allahim tekrarini nasip etsin ins.

Walkers aklima takildi simdi buyuk ihtimal demissin kesin degilmi dusuk oldugu?
Canim dun gittim doktora degerim sinirda cikmisti bana kimyasal gebelik olabilir dedi yada normal olablr dedi bugunde sancilarim baslayinca aradim doktoru tedbirli yaklasti ama buyuk ihtimal tutunamadi adet gordun ddi ama yarin gene kan tahliline cagiriyor beni kontrol edecek heralde ama buyuk ihtimalle ilk dedigi dogru kimyasal di test yaptrmasan belki sessizce gidecekti ama oluyorum agridan sabahtan beri.. Anca sakinledi ama yine bile agrim var...

Hakkinda hayirlisi olsun inş
.

Geçmiş olsun canım, hakkında hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…