- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Cok sağol canm.Rabbim isteyen herkese nadip etsin.ins burdan mutlu haberi de paylaşmak nasip olurA.slm bengisu,Allah saglikla,huzurla kucagina almayi nasip etsin yavrunu..Dualarimizdasin,güzel haberlerini bekliyoruz insallah..
Hangi dolaylara gidiyosunuz ecaba :) yolunuz açik olsunBurdur dolaylarindan selam ederim size :)
Yolculuk iyi gidiyor.. oğlan çok sıkıldı sadece kıllık yapıp duruyor ....
Mutlu haftasonları
Hayırlı yolculuklar canm.güzel bi tatil gecirirsinz umarm.Burdur dolaylarindan selam ederim size :)
Mutlu haftasonları
Supperrrrrr
Selam kızlar ben geldm.dün tartıda 100 kiloyu gördüm.ama her ne kadar başlangıç kilomu 98 de saysam bikac kış önce 101 102 gördüğümü de hatırlyrm.doguma az kaldı ins heyecanla bekliyoruz ins hersey güzel güzel olur.bu hafta da seminere gidip izne ayrılacam.kontroller artk haftada iki defa.ben de haberler böyle
Burdur dolaylarindan selam ederim size :)
Mutlu haftasonları
Ben kilomu paylasmistim ama simdi bulamiyom internet arada yaylada cekmedi. Hatta sadece kilomu yazmak icin girmeye calistim olmadi micakil80 Tartıldınmı.? Kilonu merak ediyorum...
Ay cok sahane 89 a bir adim kaldi. Yayla yaradi bonus un cilekli suyu dayani 3.lüğümü elimden almış oluyorsun bu durum da...
Cok guzel illa sini da severim
baharnaz gelmedin.
Iyi geceler bari :))
Ay cok sahane 89 a bir adim kaldi. Yayla yaradi bonus un cilekli suyu da
Kizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...
Teşekkürler canim...Derin cok gecmis olsun prensese,acil sifalar diliyorum canim..
Sağol canim çok şükür atesimix düştü biraz ishal devam ediyor oda geçer insallahDerin cok sukur atesi düsmüş canim.
Yena 79 u gormuşsun Masallah ne diyim
Bengisu insallah guzel haberlerini bekliyoruz.
Canim dun gittim doktora degerim sinirda cikmisti bana kimyasal gebelik olabilir dedi yada normal olablr dedi bugunde sancilarim baslayinca aradim doktoru tedbirli yaklasti ama buyuk ihtimal tutunamadi adet gordun ddi ama yarin gene kan tahliline cagiriyor beni kontrol edecek heralde ama buyuk ihtimalle ilk dedigi dogru kimyasal di test yaptrmasan belki sessizce gidecekti ama oluyorum agridan sabahtan beri.. Anca sakinledi ama yine bile agrim var...Walkers aklima takildi simdi buyuk ihtimal demissin kesin degilmi dusuk oldugu?
Canim dun gittim doktora degerim sinirda cikmisti bana kimyasal gebelik olabilir dedi yada normal olablr dedi bugunde sancilarim baslayinca aradim doktoru tedbirli yaklasti ama buyuk ihtimal tutunamadi adet gordun ddi ama yarin gene kan tahliline cagiriyor beni kontrol edecek heralde ama buyuk ihtimalle ilk dedigi dogru kimyasal di test yaptrmasan belki sessizce gidecekti ama oluyorum agridan sabahtan beri.. Anca sakinledi ama yine bile agrim var...
Geçmiş olsun canım, hakkında hayırlısı...Canim dun gittim doktora degerim sinirda cikmisti bana kimyasal gebelik olabilir dedi yada normal olablr dedi bugunde sancilarim baslayinca aradim doktoru tedbirli yaklasti ama buyuk ihtimal tutunamadi adet gordun ddi ama yarin gene kan tahliline cagiriyor beni kontrol edecek heralde ama buyuk ihtimalle ilk dedigi dogru kimyasal di test yaptrmasan belki sessizce gidecekti ama oluyorum agridan sabahtan beri.. Anca sakinledi ama yine bile agrim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?