Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazar sabahı uyuyamayan bir ametis vardi,erkenden kalmişti bir umut topige gelmişti lakin kimsecikler yoktu,in cin top atıyordu:) canını sıkılıyordu ametisin:)
Eşi uyudugu için dandini olan evini temizleyemiyordu,ne yapsındı ona da yazıktı:)
Çareyi sıdıkayı açip izlemekte bulmuştu ametis,sıkıntısi geçmişti tavsiye ediyorduu

Selamün aleyküm...

geçmiş olsun canım rabbim hayırlısını nasip etsin inş...

maşallah sana canım...

ben inanıyorum sen yeterki iste mutlaka yaparsın...

bende evdeyim çocuklar daha iyi eşim çalışıyo az önce kahvaltı yaptık ve sıkıcı bi gün...kayın validemi tekrar hastaneye yatırdılar kontrole gittiğinde karaciğer değerleri ve enfeksiyon çok yüksek çıkmış araştırcaklarmış nedenini...hemde yarın ercp (endoskopik bi işlem)yapılıcakmış....Rabbim şifa versin...

bu arada sevgili rakibem Amethyst_1 biz gene başamı sardık bayram fena çarptı bizi galiba toparlanmalıyız bak bonus kişisine maşallah pek istikrarlı kendileri...ben bugun nasıl olduğuna inanamadığım bir artı gördüm şoktayım çok canım sıkıldı gerçi malum dönem etkisi olabilir ama baya moralim bozuldu..

Gec kalan gunaydinnn

Biraz gergin negatif olucakken gurubu takimi dusunup kendimi dutmaya calistim.

Hedef dusunuyorum yilbasi icin. Sizlerde dusunun kendi hedefinizi.

15 eylulde baslayan 15 haftalik bir hedef tablosu olucak.

Haftada 1 kilo, bazende 1 kilodan fazla ya da eksik olabilir.
15 haftaya 15 kilo demek istiyorum hepiniz adina.
Herkes yuksek kiloda ve isi sıkı tutunca gram degil kiloyla veriyoruz.

15 iyi bi hedef. Kaptan bana 20 diyor 99 -20 79 ona karsi gelmek istemem 3 harfli hisleri öngörüleri vardir isin ucunda carpilmakta var

Ausencia

Duyan duymayana iletsin.
YENA
Amethyst_1
baharnaz
cakil80
74FRIDA
asumanzeynep
OGULCUKLARIM
Bulamiyorum
zeze_84
nisan34
DelyDoly
E eboe
ISILDURU
y.o.l.c.u
Walkers
hergaf
60kiloyum
simeranya7

Unuttugum yok degilmi?

15 haftaya 15 kilo çok iyi bence... sıkı tutunca haftada 1 kilo verilebilir. kilomuz yüksek çünkü dediğin gibi.. kurallar nedir :)

anamm bugün gördüğüm artıdan hesapladımda 92,5 kilo olucam yanii şahane olur..ee kurallarıda alalım..

15 haftaya 15 kilo çok iyi bence... sıkı tutunca haftada 1 kilo verilebilir. kilomuz yüksek çünkü dediğin gibi.. kurallar nedir :)

Listeyi tabloyu ben yapiyorum kurallarda bana ait :))

En möhim kural 1 ay sabit kalani tablodan cikaracagim.

2 hafta eksi gormek sartiyla hedefini degisip tekrar ekleyecegim. Buna gerek kalmazda iste yinede yaziyim ben.

Itirazi olan varsa baska oneri sunsun ama gecen tablodaki halimizi dusununce bence sessiz kalsin.

2018 den once kilolu son 15 haftamiz olucak.

Aldık kabul ettik şeker

92,5 olan 90 da olur zeynep

sanada yüz verdik astarmı istiyon ne...

Cok tesekkur ederim kızlar. Yatiyorum boyna sabahtan beri. Gece hastaneye gidicez esimle Rapor almaya ise gidemedim.
Geçmiş olsun canm.kanaman yoksa tutunuyor olabilir.ama varsa da kimyasaldan sonra bikac ayda gebe kalma ihtimalin cok yüksek.bikac arkadaşım kimyasaln arkasndan gebe kaldılar hemen.

Ilk firsatta yilbasi hedef listesi hazirlayacagim.

Bu sefer kurallar olsun diye dusunuyorum listeden cikislar olucak falan. Hele bir yapayim ondan sonra konusuruz :))
Yılbaşı listesinde olabilir miyim acaba?ya da doğumdan sonra biraz salsam kendimi:)bugünlerin acısını çıkarsam.su anda ger istediğimi yiyemiyorum.koca kişisi de lokmalarmı sayıyo zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…