Ona neymiş beee çirkefe bağla hemen istediğini ye zaten hava sıcak kocaman göbek hareket kısıtlı yiceksin tabi her istediğini aaaaYılbaşı listesinde olabilir miyim acaba?ya da doğumdan sonra biraz salsam kendimi:)bugünlerin acısını çıkarsam.su anda ger istediğimi yiyemiyorum.koca kişisi de lokmalarmı sayıyo zaten.
Yılbaşı listesinde olabilir miyim acaba?ya da doğumdan sonra biraz salsam kendimi:)bugünlerin acısını çıkarsam.su anda ger istediğimi yiyemiyorum.koca kişisi de lokmalarmı sayıyo zaten.
-15 kg olursa ben hedefime ulaşmış oluyorum nerdeee en son 24 yaşımda o kiloyu görmüştüm 15 sene geçmiş yavrimu
Valla muhteşem olur hatta bombee kizimmm :))Nerdemi ins 30 aralikta isil.
80-15 dersek nolur 65yazmasi cok guzel kizimmm bende en son 14 sene once 65 tim
Kizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...
geçmiş olsun canım. hakkında hayırlısı olsun.Canim dun gittim doktora degerim sinirda cikmisti bana kimyasal gebelik olabilir dedi yada normal olablr dedi bugunde sancilarim baslayinca aradim doktoru tedbirli yaklasti ama buyuk ihtimal tutunamadi adet gordun ddi ama yarin gene kan tahliline cagiriyor beni kontrol edecek heralde ama buyuk ihtimalle ilk dedigi dogru kimyasal di test yaptrmasan belki sessizce gidecekti ama oluyorum agridan sabahtan beri.. Anca sakinledi ama yine bile agrim var...
Ne kadar sert tepki verdin öyle?bu gazla gidip dövesim geldi:)canm doktor yeme dedigi icin eşim yeme diyo.dogumdan sonra istedigini ye ic diyoOna neymiş beee çirkefe bağla hemen istediğini ye zaten hava sıcak kocaman göbek hareket kısıtlı yiceksin tabi her istediğini aaaa
Kız yedigim lokmaları sayıyor diyince şişman eş istemiyor beğenmiyor algıladim sen daha çok dusunuyorsundur eminim bebeğini ve kendiniNe kadar sert tepki verdin öyle?bu gazla gidip dövesim geldi:)canm doktor yeme dedigi icin eşim yeme diyo.dogumdan sonra istedigini ye ic diyo
Selam hanimlar
İki gundur rahatsızım, karın ağrısı cekiyorum. Zannedersem bagirsaklarla ilgili.Bugün biraz azalir gibi oldu,gecmezse yarin doktora gidecegim.
Menum
Sabah 10.00
İki bardak su,4 kayisi,bir seftali,bir yumurta yagda, 8-9 zeytin,biraz yogurt,bunlarida zorlayarak yedim,canim birsey istemiyor
Ara, yesilcay,bir elna,bir avuc findik
Aksam 18.30
Bir tabak yesil fasulye,yogurt,bir salatalik
Bol su
Nerdemi ins 30 aralikta isil.
80-15 dersek nolur 65yazmasi cok guzel kizimmm bende en son 14 sene once 65 tim
Ne kadar sert tepki verdin öyle?bu gazla gidip dövesim geldi:)canm doktor yeme dedigi icin eşim yeme diyo.dogumdan sonra istedigini ye ic diyo
Canm kiloma hayatta laf söylemez.hatta ben diyet yapınca acıyorum sana üzülüyorum diyorKız yedigim lokmaları sayıyor diyince şişman eş istemiyor beğenmiyor algıladim sen daha çok dusunuyorsundur eminim bebeğini ve kendini
Hayriye Karatay yapıyor zaten o şekilde 40 kilo verdi bende KaratayciyimOGULCUKLARIM canım karatay diyetini hiç denedin mi? eğer oturtabilirsen hiç acıkmadan rahatlıkla kilo verebileceğin bir diyet türü.
bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. bu hafta o artıyı temizleyeceğine eminim
:)) canım ben karatay yapıyorum çok teşekkür derim inşallah gıtsınler çok canımı sıktılarOGULCUKLARIM canım karatay diyetini hiç denedin mi? eğer oturtabilirsen hiç acıkmadan rahatlıkla kilo verebileceğin bir diyet türü.
bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. bu hafta o artıyı temizleyeceğine eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?