Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yılbaşı listesinde olabilir miyim acaba?ya da doğumdan sonra biraz salsam kendimi:)bugünlerin acısını çıkarsam.su anda ger istediğimi yiyemiyorum.koca kişisi de lokmalarmı sayıyo zaten.
Ona neymiş beee çirkefe bağla hemen istediğini ye zaten hava sıcak kocaman göbek hareket kısıtlı yiceksin tabi her istediğini aaaa

Yılbaşı listesinde olabilir miyim acaba?ya da doğumdan sonra biraz salsam kendimi:)bugünlerin acısını çıkarsam.su anda ger istediğimi yiyemiyorum.koca kişisi de lokmalarmı sayıyo zaten.

Te allam ya bizden hevesli hele :) sen marttan once biraz zor gibi kuzum.

Cok daha onemli islerin olucak.

merhaba. kaç gündür gelemiyordum. bu hafta çok yoruldum çok yoğundum. kafa yorgunluğum var.

YENA cım kilomu bilmiyorum. bu cuma bildirim yapayım canım.

Bonus aslında ben takımda eylül sonu için 75 dedim. ama 75 olabilir miyim bilmiyorum. yine de tabi toplayacağım. ama 1 ocak hedefi dersen 65 isterim derim

Kizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...

geçmiş olsun canım. hakkında hayırlısı olsun.

Ona neymiş beee çirkefe bağla hemen istediğini ye zaten hava sıcak kocaman göbek hareket kısıtlı yiceksin tabi her istediğini aaaa
Ne kadar sert tepki verdin öyle?bu gazla gidip dövesim geldi:)canm doktor yeme dedigi icin eşim yeme diyo.dogumdan sonra istedigini ye ic diyo

Selam hanimlar
İki gundur rahatsızım, karın ağrısı cekiyorum. Zannedersem bagirsaklarla ilgili.Bugün biraz azalir gibi oldu,gecmezse yarin doktora gidecegim.
Menum
Sabah 10.00
İki bardak su,4 kayisi,bir seftali,bir yumurta yagda, 8-9 zeytin,biraz yogurt,bunlarida zorlayarak yedim,canim birsey istemiyor

Ara, yesilcay,bir elna,bir avuc findik

Aksam 18.30
Bir tabak yesil fasulye,yogurt,bir salatalik
Bol su

Ne kadar sert tepki verdin öyle?bu gazla gidip dövesim geldi:)canm doktor yeme dedigi icin eşim yeme diyo.dogumdan sonra istedigini ye ic diyo
Kız yedigim lokmaları sayıyor diyince şişman eş istemiyor beğenmiyor algıladim sen daha çok dusunuyorsundur eminim bebeğini ve kendini

geçmiş olsun canım. menün güzel olmuş

bugünkü diyete geridönüş menüm gelsin o zaman

sabah 10.00
2 kk hellim peyniri
1 yk pişmiş domates (az tereyağda)
5 zeytin
domates salatalık közlenmiş biber
1 taze bardacık
1,5 dilim ekmek kadar tam buğday yufka

öğlen 15.00
1 tabak kısır
1 küçük şeftali
domates salatalık
1 yk pişmiş acı biber konservesi

ara 18.00
5 badem 5 fındık

akşam 19.30
biraz tavuk balığı
taze börülce salatası

yatana kadar 2,5 lt su

menüm..

kahvaltı azcık pattisli yumurta peynir zeytin 3 tane hurma...

arada kayısı çayı üç tane hurma...

akşam fırında kızarmış tavuk ve birazda patates yoğurt...

birazdan 5 li çay içicem...suyuda bolca içtim bugun...

dolabım gene tam takır tez zamanda hem pazar hem market alışverişi yapmalıyım...sebze meyve olmayınca evde neyemek yapcamı bilemiyom hep kuru bişeyler oluyo oda diyete gitmiyo...

Hayriye Karatay yapıyor zaten o şekilde 40 kilo verdi bende Karatayciyim

:)) canım ben karatay yapıyorum çok teşekkür derim inşallah gıtsınler çok canımı sıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…