- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Ay ben de ne kadar az yiyorsun nasil duruyorsun bu kadarla diyecektim, kür yapiyormussun, inşallah istedigin sonucu alirsin.Iyi geceler kizlar
Izmir donusu temizligimi anca yapabildim yoruldum baya spor yapamadim
Wc yemizledim ama banyoya gucum yetmedi onuda yarin yapcam artik
Yarin eminenin okulda ilk gunu evde olcam bende bir arkadas benim yerime gidecek sonra bende onun yerine haftasonu gitcem
Bakalim okulda ilk gunumuz nasil gececek ben emineden daha heyecanliyim nedense
Menume gelince
Sabah 1 h. Patates
Ogle 1 h. Patates 1 sb yogurt
Ara 4 incir
Aksam 1 sb yogurt
Ara dondurma
Bugun bu kurun 3. Ve son gunuydu ama arada kendimce eklemeler oldu hele aksam sadece yogurt yiyince aradaki dondurmayi biraz fazla kacirdim 100.6yla basladim bakalim yarin kac cikacam. Giden tabiki kilo degil odem ama olsun insan yinede eksi girunce mutlu oluyor
Bonus cnm yilbasi listesine varim diyorum. Insallah hedeflerimize ulasiriz
bende evdeyim çocuklar daha iyi eşim çalışıyo az önce kahvaltı yaptık ve sıkıcı bi gün...kayın validemi tekrar hastaneye yatırdılar kontrole gittiğinde karaciğer değerleri ve enfeksiyon çok yüksek çıkmış araştırcaklarmış nedenini...hemde yarın ercp (endoskopik bi işlem)yapılıcakmış....Rabbim şifa versin...
bu arada sevgili rakibemAmethyst_1 biz gene başamı sardık bayram fena çarptı bizi galiba toparlanmalıyız bak bonus kişisine maşallah pek istikrarlı kendileri...ben bugun nasıl olduğuna inanamadığım bir artı gördüm şoktayım çok canım sıkıldı gerçi malum dönem etkisi olabilir ama baya moralim bozuldu..
SevgiliAmethyst_1 aynı durumda olan bir ablan da burda :)
Kızlar babaannede eşim uyuyor ben de sessizce örgü örmekteyim
Rakibemm ben de dün yazicaktim sana ama çıkmam gerekince yazamadım..
Bayram çaptı bizi,toparlanmalıyız tez vakit:)ben iki gündür güzel besleniyorum ama bayram artıları gitmiş degil henüz
Bugunden tezi yok menü yazmaya kaldıgımız yerden devam edelim olur mu?spor hedefide koyalım birbirimize ne dersin? Ben fena tembelim bu konuda
Artıları düşünüp sıkmayalım canımızı gidecek nasılsa hepsi dimi..
Bu arada kuzular nasıl oldu?iyileşmişlerdir umarım..
Kayınvalideciginede acil şifalar diliyorum..
Kızlarr yeşil çayın tansiyon yükseltici etkisi var mı? Banamı öyle geliyor bilmiyorum fakat yeşil çay içtigimde tansiyonum yükseliyor sanki benimHergün içmesemmi acep
Hayır çokta bayılmıyorum kendisine,İlişkimiz pamuk ipliğine dayalı zatiiii
Hizli donus yapacagim tatilde sisko olmak hic eglenceli degil her turlu yuklen bana sinirlen yemeyim
afiyet bal olsun cakilcim enerji toplada gel.
Senide tependen inmiycek bir bonus bekliyor sessiz sessiz
Hic bir bahanen olamiycak olmamali. Saglikli bir sekilde nefes aliyorsak yasiyorsak herseye vakit ayrilir.
Cocugu olanda yogun calisanda kilo verebiliyor spor yapabiliyor bunu kabul edip bahane uretmiycez.
Ben hep cocuklari bahane ediyodum hakkatende oyle oluyordu.
Ama bir sekilde oluyormus duzeni tutturana kadar cok zorlandim darlandim alistim.
Simdi ogunlere saatlere dikkat etmek yormuyor beni.
Yazik ettim yillarima. Daha etmiycem insallah.
Senide yanimda gormek istiyorum biseyler birlikte yapinca daha guzel.
Ben kacirdim mi hamile misin doktorunla konus mutlakaKizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...
Canim bu durumu ben haziranda yasadim benimki dis gebelik oldugu cikti bebek tup te buyumeye devam etti ama korkma erken teshis edildigi zaman rahatlikla tedavi oluyorsun bak ben korunma donemi bitti yeniden hamile kalmayi bekliyorum bir yandan da kilo verecegim. Doktor araliga kadar kalabilecegimi soyledi isin sirri stressi hayatCanim dun gittim doktora degerim sinirda cikmisti bana kimyasal gebelik olabilir dedi yada normal olablr dedi bugunde sancilarim baslayinca aradim doktoru tedbirli yaklasti ama buyuk ihtimal tutunamadi adet gordun ddi ama yarin gene kan tahliline cagiriyor beni kontrol edecek heralde ama buyuk ihtimalle ilk dedigi dogru kimyasal di test yaptrmasan belki sessizce gidecekti ama oluyorum agridan sabahtan beri.. Anca sakinledi ama yine bile agrim var...
Sorma benim daralacak karnimda kalmadi kiskanclik hat safada ben 79 olsam var ya bu nasil bir mutluluk olur benim icin. Ben de istiuom kilo vermeyi@YENA 79 olmuşsun benden habersiz :)) kiskansammi ne yapsam anacım nereden nereye geldin ben hala aynı yerdeyim
Ben varimIlk firsatta yilbasi hedef listesi hazirlayacagim.
Bu sefer kurallar olsun diye dusunuyorum listeden cikislar olucak falan. Hele bir yapayim ondan sonra konusuruz :))
Ben varim 15 kilo icin hedefe kitlendimGec kalan gunaydinnn
Biraz gergin negatif olucakken gurubu takimi dusunup kendimi dutmaya calistim.
Hedef dusunuyorum yilbasi icin. Sizlerde dusunun kendi hedefinizi.
15 eylulde baslayan 15 haftalik bir hedef tablosu olucak.
Haftada 1 kilo, bazende 1 kilodan fazla ya da eksik olabilir.
15 haftaya 15 kilo demek istiyorum hepiniz adina.
Herkes yuksek kiloda ve isi sıkı tutunca gram degil kiloyla veriyoruz.
15 iyi bi hedef. Kaptan bana 20 diyor 99 -20 79ona karsi gelmek istemem 3 harfli hisleri öngörüleri vardir isin ucunda carpilmakta var
@Ausencia
Duyan duymayana iletsin.
@YENA
Amethyst_1
@baharnaz
cakil80
@74FRIDA
asumanzeynep
@OGULCUKLARIM
Bulamiyorum
@zeze_84
@nisan34
DelyDoly
@eboe
@ISILDURU
y.o.l.c.u
@Walkers
hergaf
@60kiloyum
@simeranya7
Unuttugum yok degilmi?
Cok acimasiz sevdim bu kurali
Listeyi tabloyu ben yapiyorum kurallarda bana ait :))
En möhim kural 1 ay sabit kalani tablodan cikaracagim.
2 hafta eksi gormek sartiyla hedefini degisip tekrar ekleyecegim. Buna gerek kalmazda iste yinede yaziyim ben.
Itirazi olan varsa baska oneri sunsun ama gecen tablodaki halimizi dusununce bence sessiz kalsin.
2018 den once kilolu son 15 haftamiz olucak.
Talebem olsan keşke :)Ablacim senin örgüler muhteşem yaa,instada yükledigin kuzucuğa bayıldım benn
Keşke ben de becerebilsem örgü örmeyi,çok özeniyorum örenlere
Ögrenebilseydim benim de içimde bir derya baykal yatıyor olabilirdi zannımca:)
Yakın olaydın taleben olabilirdim yanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?