Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler kizlar

Izmir donusu temizligimi anca yapabildim yoruldum baya spor yapamadim

Wc yemizledim ama banyoya gucum yetmedi onuda yarin yapcam artik

Yarin eminenin okulda ilk gunu evde olcam bende bir arkadas benim yerime gidecek sonra bende onun yerine haftasonu gitcem

Bakalim okulda ilk gunumuz nasil gececek ben emineden daha heyecanliyim nedense

Menume gelince
Sabah 1 h. Patates
Ogle 1 h. Patates 1 sb yogurt
Ara 4 incir
Aksam 1 sb yogurt
Ara dondurma

Bugun bu kurun 3. Ve son gunuydu ama arada kendimce eklemeler oldu hele aksam sadece yogurt yiyince aradaki dondurmayi biraz fazla kacirdim 100.6yla basladim bakalim yarin kac cikacam. Giden tabiki kilo degil odem ama olsun insan yinede eksi girunce mutlu oluyor

Bonus cnm yilbasi listesine varim diyorum. Insallah hedeflerimize ulasiriz

ee herkes yarın başlıyo madem okula bizim okul niye başlamıyo müdür 18 inde dedi oryantasyon olmaz yüksek ihtimal dedi niyeki...ben sabahtan çoluğu çocuğu toplayıp bi gitsemmi okula acaba..yada nasılsa benim kızın alışma sorunu yok haftaya gitsemi...bilemedimki...

Ay ben de ne kadar az yiyorsun nasil duruyorsun bu kadarla diyecektim, kür yapiyormussun, inşallah istedigin sonucu alirsin.

Rakibemm ben de dün yazicaktim sana ama çıkmam gerekince yazamadım..

Bayram çaptı bizi,toparlanmalıyız tez vakit:)ben iki gündür güzel besleniyorum ama bayram artıları gitmiş degil henüz

Bugunden tezi yok menü yazmaya kaldıgımız yerden devam edelim olur mu?spor hedefide koyalım birbirimize ne dersin? Ben fena tembelim bu konuda

Artıları düşünüp sıkmayalım canımızı gidecek nasılsa hepsi dimi..

Bu arada kuzular nasıl oldu?iyileşmişlerdir umarım..
Kayınvalideciginede acil şifalar diliyorum..

Sevgili Amethyst_1 aynı durumda olan bir ablan da burda :)
Kızlar babaannede eşim uyuyor ben de sessizce örgü örmekteyim

Ablacim senin örgüler muhteşem yaa,instada yükledigin kuzucuğa bayıldım benn

Keşke ben de becerebilsem örgü örmeyi,çok özeniyorum örenlere
Ögrenebilseydim benim de içimde bir derya baykal yatıyor olabilirdi zannımca:)
Yakın olaydın taleben olabilirdim yanee

Selamün aleyküm...

anca yaptım kahvaltımı bi daha 6 gibi akşam yemeği yerim artık...

menü konusunda çok haklısın berbatta olsa paylaşmak iyi oluyo...sporda güzel olur aslında ama şuan zor geliyo bana bişeyler yapmak...bide yarın okul maratonum başlıyo bahane ile belki yürüyüş yaparım 15 20 dakika gibi..daha fazla yapamam hatta o bile zorlıcak sağ ayak bileğimde bir süredir şişlik var ve arka bacaktan yukarı doğru ağrı yapıyo hala niye geçmedi anlamış değilim ama yürümek daha kötü yaparmı acaba...

benimde artılardan bu hafta kurtulmam pek mümkün görünmüyo...
kuzularda elh toparladılar...kayınvalidem içinde teşekkürederim...

bende çok içince başdönmesi falan yapıyodu bu ara pek içmedim gerçi...ben severim kendilerini ama demlemeye vakit bulamıyom...

Hizli donus yapacagim tatilde sisko olmak hic eglenceli degil her turlu yuklen bana sinirlen yemeyim

Kizlar bi iki gun affedin beni ne yedigim ne ictigim zaten belli degil cunku. Buyuk ihtimal dusuk yapiyorum suan biraz toparlanmam lazim... Sabahtan beri agri icindeyim dun ogrendim bugun bitti iste neyse vardir bi hayir elbet...
Ben kacirdim mi hamile misin doktorunla konus mutlaka

Canim bu durumu ben haziranda yasadim benimki dis gebelik oldugu cikti bebek tup te buyumeye devam etti ama korkma erken teshis edildigi zaman rahatlikla tedavi oluyorsun bak ben korunma donemi bitti yeniden hamile kalmayi bekliyorum bir yandan da kilo verecegim. Doktor araliga kadar kalabilecegimi soyledi isin sirri stressi hayat

Ben varim 15 kilo icin hedefe kitlendim

Cok acimasiz sevdim bu kurali

Talebem olsan keşke :)
İstersen you tube vs bicok video var öğrenebilirsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…