Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar
Sabah emineyi goturdum getirdim simdilik okulunu ogretmenini sevdi insallah boyle devam eder

Gelelim detox sonucuna 100.6yla basladim cuma gunu bu sabah 98.5le bitirdim insallah cumaya kadar koruyabilirim ☺ hatta biraz daha eksi cikarsam oooooo sahane olur

Kizlar yilbasi listesine bende varim iki gundur malesef diyet falan hakgetire cok kan kaybim var sanirim bu yuzden bunye zayif dustu tatliya sardim biraz yemekle hic aram yok yemegi gorunce kacasim var ama tatli hep istio canim neysebugun doktora gidicem bakalim bu kanama n kadar daha gidicek boyle... Hepinize cok tesekkur ederim kızlar.
Yarın ablam geliyor cok telaslandi gerek yok telasa ddm ama durmuyor ici... Bn simdi ufaktan okuyamadigim yazilari okuyacagim. Opuldunuz kizlar...

geldim geldim daha da gitmem inş
hadi ben kendime bişey demiyorum ama DelyDoly nereye gitmişti ki

herkesler iyidir umarım

güncel kilomu söyleyip hayal kırıklığı yaratmak istemiyorum .
insan çok kolay kilo alabiliyormuş meğer
hiç spor falan da yapamadım gelmediğim süreç boyunca .
geçtğimiz pzt den beri tekrar başladım bakalım .daha spora başlayamadım tabi

Çok güzel düşünmüşsün canım bu sefer ben kararsızım biliyorsun hedef listelerinde utanaraktan başarılı olamadım :)

O değilde seni sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum daim olsun iki basamaklı kilon çok sevindim gerçekten

Yeni eğitim hayatınız başarılarla geçsin canım kolay gelsin size ne detoksu yaptın merak ettim cumaya kadar korursun inşallah :)

Selam
Ben de bugünluk yemek faslını kapattim.bu saatten sonra su ve yesilcay icerim artik.(inşallah)
Menüm
Sabah iki bardak ılık su ,biri limonlu ,dogal sirkem bitti,yarim bardak kadar kombu cayi, 3-4kayisi,2yumurta,zeytin,peynir,domates,salatalik,maydanoz limon karışımı, az fındık

Ara,su,cay,yogurt, turk kahvesi

Aksam, 18.00 ,eti bolgillerden bulgurpilavi,yogurt,salatakik,salatalik malzemem kalmamis bunla idare ettim
Su 2,5 litre olur yatana kadar
Erken yedim acikirsam belki ayranicebilirim

Hayriye Karatay yapıyor zaten o şekilde 40 kilo verdi bende Karatayciyim

:)) canım ben karatay yapıyorum çok teşekkür derim inşallah gıtsınler çok canımı sıktılar
kusura bakmayın dikkat etmemişim maşallah çok güzel gitmiş kilolar sizin menüleri de takibe alayım bari.

karataya başladım ben 2-3 defa ama tam yürütemedim. bıktım bir süre sonra. aslında yapınca güzel kilo veriyorum. bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…