tebriklerrrrrrrBugün sabah 113kg ciktim. -900kg gibi duruyor ,cok mutluyum.yarin sabahi 4 gozle bekliyorum
fellik fellik bir adetBonus aranıyor
gören duyan bilen , haber alan ... insaniyet namına ausa bi ses ediversin
Yeni eğitim hayatınız başarılarla geçsin canım kolay gelsin size ne detoksu yaptın merak ettim cumaya kadar korursun inşallah :)
İyi akşamlarIyi aksamlar
Dun aksamdan beri bir sıkıntı icindeyiz ailevi olarak. Tersimiz döndü desem yeri.
Bu sefer ben degilim :)
Mideme bisey islemiyor delice agriyor yaniyor.
Allahim nerde huzursuz ev mutsuz eşler varsa sen sorunlarina yardimci ol muhabbet ver...amin
hatun gaza geldi bizi sıkı diyete sokcak ya kati kurallar aramakla meşguldur herhalde....
Hayırlı olsun,Allah zihin açıklığı versin Emine kızımızaGunaydin kizlar
Sabah emineyi goturdum getirdim simdilik okulunu ogretmenini sevdi insallah boyle devam eder
Gelelim detox sonucuna 100.6yla basladim cuma gunu bu sabah 98.5le bitirdim insallah cumaya kadar koruyabilirim ☺ hatta biraz daha eksi cikarsam oooooo sahane olur
O kürü okumustum,ilgimi cekmisti ama nette anlatan adam bana pek güvenilir gelmedi.Kızlar 7 zeytin 1 inciri deneyin sabah akşam ikisi bir arada tüketiliyor netten bir bakın
Maşallah. Nasil verdiniz. Biraz tüyo alsak sizdenMerhaba kızlar daha önce yazmıştım o zamanlar 95 kg idim.5 aydan fazladır diyetteyim şuan 74 kg olarak sizlere bi uğramak istedim..insanın kafasında bitiyormuş herşey.ben bitirdim ve başardım.
Diyetisyen be dediyse yaptım.düzenli yemek yedim şekeri tuzu hayatımdan cıkardım her öğün 2 dilim tam bugday ekmeği tükettin ve bolca su ve sporMaşallah. Nasil verdiniz. Biraz tüyo alsak sizden
Ceydam ben ameilyat oldum güzelimm evde yatıştaydımm . Şimdi sahalara döndümm haydi elele inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?