nasıl ya ne ameliyatıCeydam ben ameilyat oldum güzelimm evde yatıştaydımm . Şimdi sahalara döndümm haydi elele inşallh
Sağolasın güzelimm kıl dönmesi 1 aydır yoktum berabt bir şeymişş yaaa Rabbim düşmanın başına vermesinnasıl ya ne ameliyatı, çok geçmiş olsun canım
Hayır canım buraya ve sana her zaman vaktim var ama diyet yolunda gitmeyince gelip ne yaziim diyee yaz tabi tabloya her sabah olduğu gibi bu sabahta sağlıklı kahvaltımı yaptım öpüyorumy.o.l.c.u niye merak ettin bebem durtseydin sana konum atardim :))
@Ausencia takipte pesimde oldugunu bilmek ne gaddar hoş...
Very very me too
@Derin @OGULCUKLARIMISILDURU tek gozle okuyodum menu yazdinizda ben gormedim dimi?
74FRIDA demek tabloya girmiycen bak hele cesarete :))
Yilbasina 110 kilo ve uzeri olmak istiyosun demek ki.
Bak en cok cekimser kalany.o.l.c.u zeynepti.
3 cocukla o kafayla (kafasi kıyak bilirim) cesareti olmadigi halde bana buraya guvenerek geliyor olmayan vaktini veriyor.
Operim gozunden.
Hoşgeldin Dukan mı yine ?günaydııııınn
Hayırlı olsun,Allah zihin açıklığı versin Emine kızımıza
Kilo vermen de süper, artık kim tutar seniBulamiyorum
Talebem olsan keşke :)
İstersen you tube vs bicok video var öğrenebilirsin yani
merhabaa
"tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır " diye boşuna dememişler
bu gunkü menüm..
kahvaltı peynir zeytin 2 buçuk haşlanmış yumurta bi köy simidi 5 li çay...
arada gene bi simit...
akşam üç kaşık bulgur pilavı üstü bol kavurma bi minik kase yoğurt...
birazdan kayısı çayı içicem...
Eki Görüntüle 2043275 bu arada köy simidimiz böyle bişey sonunda bittide rahatladım...
Frida deil kizanim yena ve ışılduru :)))Gunaydin kizlarrr
Bugun ikinci gunumuz okulda cok sukur simdilik iyi gidiyor benimki alisti derken az once kapidan beni ariyor ogretmeni bak anne orda diyip sarilip aldi iceri sorun cikarmadi cok sukur
Insallah cnm tesekkur ederim
Insallah hep beraber vercez kilolari yoksaYENA ve 74FRIDA fena eziklicekler beni ☺
Iyi aksamlar
Dun aksamdan beri bir sıkıntı icindeyiz ailevi olarak. Tersimiz döndü desem yeri.
Bu sefer ben degilim :)
Mideme bisey islemiyor delice agriyor yaniyor.
Allahim nerde huzursuz ev mutsuz eşler varsa sen sorunlarina yardimci ol muhabbet ver...amin
Yaa biliyon mu bende yazdim ama en son fridanin mesajini okudum ya ondan oyle oldu sanirim demin beri mesajlara bakiyorum isilduru olmasi lazim o karistiriyormuyum acaba diye ☺Frida deil kizanim yena ve ışılduru :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?