Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayır canım buraya ve sana her zaman vaktim var ama diyet yolunda gitmeyince gelip ne yaziim diyee yaz tabi tabloya her sabah olduğu gibi bu sabahta sağlıklı kahvaltımı yaptım öpüyorum

Dün akşam saat 7 gibi 3 karnıyarıkla ekmek yarımdı galiba yedim bir büyük bardakta ayran içip yattım üzerinde yatınca bir kötü oldum ki sorma ... : (

Gunaydin kizlarrr

Bugun ikinci gunumuz okulda cok sukur simdilik iyi gidiyor benimki alisti derken az once kapidan beni ariyor ogretmeni bak anne orda diyip sarilip aldi iceri sorun cikarmadi cok sukur

Hayırlı olsun,Allah zihin açıklığı versin Emine kızımıza
Kilo vermen de süper, artık kim tutar seni Bulamiyorum

Insallah cnm tesekkur ederim
Insallah hep beraber vercez kilolari yoksa YENA ve 74FRIDA fena eziklicekler beni ☺

Eki Görüntüle 2043275 bu arada köy simidimiz böyle bişey sonunda bittide rahatladım...

Rakibem afiyet olsun,menünü beyendim ben

Köy simidide ne güzel gözüküyor yahuuu,bir tane ile kaldıgın için ayrıca tebrik ediyorum:)ben olsam 3-5 yerdim zaaarrr

Frida deil kizanim yena ve ışılduru :)))

Allah sıkıntılarınızı gidersin feraha ulaştirsin iki gözüm

Frida deil kizanim yena ve ışılduru :)))
Yaa biliyon mu bende yazdim ama en son fridanin mesajini okudum ya ondan oyle oldu sanirim demin beri mesajlara bakiyorum isilduru olmasi lazim o karistiriyormuyum acaba diye ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…