Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arasın arasın ... sıkı ... katı ... kaskatı ... kurallara dönüyor değirmen :) yoksa kurtamıyor be bacım

haklısın da işte...

telefonum serviste yavri ondan şeyedemedim yoksa hertürlü ulaşırdım ben sağa...
ya demek duygu okula başladı he maşallah kuzuya büyüdüler bonusum ya...bugun salihada başladı bi saat gitti ve sıkıldı hep oyun hep şarkı bişey öğretmediki diyo çatlak kızım...

bu arada Rabbim sıkıntılarını gidersin gönlüne ferahlık versin canım..
Rakibem afiyet olsun,menünü beyendim ben

Köy simidide ne güzel gözüküyor yahuuu,bir tane ile kaldıgın için ayrıca tebrik ediyorum:)ben olsam 3-5 yerdim zaaarrr
valla çok yediğim günlerde oldu da allahtan bu sefer azdı hemde biz artık kalabalık aileyiz bende çok fedakar bi anne...

Dünkü ham ettiklerim:)

Sabah
1 haşlanmiş yumurta
5-6 zeytin
Peynir
Salatalık
Biber

Ara
1 latte + 2 hurma

Akşam

Tavuk sote
Yeşil salata
Yogurt

Ara
Çay.

vayy yine maşallahın var rakibem...

hım fena fikir değil nasıl yapılıyo bi bakayım...ama kabızlık benim zaten normal halim daha kötü olurmu acaba..

Akşam girdim canım Ama yazamadım keyifsizdim,dün cok uzduler beni sabrim tasti artik cocuklara cok bagirdim cagirdim korkuttum biraz alisik degiller korktular dovmedim ama yaz boyunca sabrettim ,surekli oyuncak telefon kavgasi nisa hastalandigi için huy değiştirdi şahtı şahmaran oldu sürekli ağlıyor hiç susmadan, bütün aileyi parmağında oynatıyor,...sonrada oturdum ağladım moralim bozuldu...

Nisayi okula götürüyorum orada bekliyorum 1.5 saat sürüyor zaten ...okula gitmiycem diyor okula gittikten sonra sorun çıkarmadı çok şükür...

Selam herkese
Bugün cok yoruldum. Beklemedigim bir iş çıktı,vaktim disarida gecti. Sağlıklı yiyecek bulamadigim bir ortamdaydim.
Menüm
Sabah7.30- 8.00, iki bardak su,biri limonlu, yarim bardakvkombu çayı,3-4 kayisi,,ceviz,2 yumurtali yumurta salatasi,peynir,zeytin,domates,salatalik, biraz kaymak
Ara,su,soda,tuzlu fıstık,5-6 tane cubuk kraker(acikmistim) cips,kurabiye,gazli icecek,patates kizartmasini yememek,icmemek icin kraker yedim
Aksam20.30(ancak bu saatte eve gelebildim),bir tabak yesil fasulye,yogurt,salata
2,5 l su

Selam herkese
Bugün cok yoruldum. Beklemedigim bir iş çıktı,vaktim disarida gecti. Sağlıklı yiyecek bulamadigim bir ortamdaydim.
Menüm
Sabah7.30- 8.00, iki bardak su,biri limonlu, yarim bardakvkombu çayı,3-4 kayisi,,ceviz,2 yumurtali yumurta salatasi,peynir,zeytin,domates,salatalik, biraz kaymak
Ara,su,soda,tuzlu fıstık,5-6 tane cubuk kraker(acikmistim) cips,kurabiye,gazli icecek,patates kizartmasini yememek,icmemek icin kraker yedim
Aksam20.30(ancak bu saatte eve gelebildim),bir tabak yesil fasulye,yogurt,salata
2,5 l su

iyi akşamlar kızlar

sabah 08.30
1 yk lor peyniri
3 zeytin
2 çeri domates salatalık
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka

ara
1 ceviz 5 badem

öğlen 12.40
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 yk lor peyniri
3 zeytin
2 çeri domates
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
1 taze bardacık

ara
10 kaju fıstığı

akşam 19.20
5 ızgara kanat (sadece etli kısımları)
köz patlıcan salatası
taze börülce salatası
azcık yufka ekmeği

ara
2 dilim şeftali
1 taze bardacık

yatana kadar 1,75 lt su

Bende tansiyon yuksekligi yapiyordu ve sanki duymustumda genelse tansiyon yuksekligi yaptigini

Kimler gelmis hosgelmis

Desenize nişaninda herkes zayifmis ben hariç 75 kiloydum zira ama güzel hatunum vesselam insan kendini beğenmese çatlar ölürmüş
... aynen bende bende 73 kiloydum nisanlanirken

Merhaba kızlar daha önce yazmıştım o zamanlar 95 kg idim.5 aydan fazladır diyetteyim şuan 74 kg olarak sizlere bi uğramak istedim..insanın kafasında bitiyormuş herşey.ben bitirdim ve başardım.

Seni gorunce sasirdim ve sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucaklayasin yavrunu

He bu arada yine kelimeler yanlis yaziliyor yakin zamanda bi yakin gozlugu almak umidindeyim.
Haftaya ben de gideceğim göz dr a eşime verdiler yakın gözlüğü
Benim de karışıyor arada gözlerim de ağrıyor 40 yaşından sonra olurmuş çok da elisi yaptım yapıyorum
Asuman Rabbim hastaniza acil şifa versin
Amin canım teşekkürler
Sabah ameliyat olacak beline platin takılacak Allah tüm hastalara şifa versin

Oyyy fedakar anne
patates ve yogurt diyetini yapan arkadaslar daha iyi bilir fakat nette baktigimda genel manada diyet hakkinda kabizlik yaptigi konusunda olumsuz mesaj yazilmis,gerci uzun süreli yapilmiyor belki herkeste ayni durum söz konusu olmaz..Senin problemin varsa yapma bence,düzenini bozma hic..

Selamlar sevgiler herkese
Şehir dışından misafirim geldi bugün hastane işleri var yarın ameliyat olacak sonrasında da Bende ler benim düzgün beslenme işi zora girdi

Ablacim Allah sifa versin hastaniza,kolaylikla atlatir ins ameliyatini..
Yatili misafir olunca düzen bozuluyor ister istemez,almamaya gayret edebilirsen bile cok büyük basari inan..Ben pek beceremem deee:)

Hmmmm,ben de farkettim hergün iciyordum son zamanlarda,aralikli icecegim artik:)tesekkürler cevabin icin canim

Bardacik:)

Egelisiniz sanirim,onlardan baskasi pek demez incire bardacik diye:) Simite gevrek,misara dari,incire bardacik dememiz pek meshurdur:) YENA dimi topraaam:)

Bu arada menünüz güzel,afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…