Arasın arasın ... sıkı ... katı ... kaskatı ... kurallara dönüyor değirmen :) yoksa kurtamıyor be bacım
y.o.l.c.u niye merak ettin bebem durtseydin sana konum atardim :))
@Ausencia takipte pesimde oldugunu bilmek ne gaddar hoş...
Very very me too
Derin @OGULCUKLARIM ISILDURU tek gozle okuyodum menu yazdinizda ben gormedim dimi?
@74FRIDA demek tabloya girmiycen bak hele cesarete :))
Yilbasina 110 kilo ve uzeri olmak istiyosun demek ki.
Bak en cok cekimser kalany.o.l.c.u zeynepti.
3 cocukla o kafayla (kafasi kıyak bilirim) cesareti olmadigi halde bana buraya guvenerek geliyor olmayan vaktini veriyor.
Operim gozunden.
Rakibem afiyet olsun,menünü beyendim ben
Köy simidide ne güzel gözüküyor yahuuu,bir tane ile kaldıgın için ayrıca tebrik ediyorum:)ben olsam 3-5 yerdim zaaarrr
Dünkü ham ettiklerim:)
Sabah
1 haşlanmiş yumurta
5-6 zeytin
Peynir
Salatalık
Biber
Ara
1 latte + 2 hurma
Akşam
Tavuk sote
Yeşil salata
Yogurt
Ara
Çay.
Akşam girdim canım Ama yazamadım keyifsizdim,dün cok uzduler beni sabrim tasti artik cocuklara cok bagirdim cagirdim korkuttum biraz alisik degiller korktular dovmedim ama yaz boyunca sabrettim ,surekli oyuncak telefon kavgasi nisa hastalandigi için huy değiştirdi şahtı şahmaran oldu sürekli ağlıyor hiç susmadan, bütün aileyi parmağında oynatıyor,...sonrada oturdum ağladım moralim bozuldu...y.o.l.c.u niye merak ettin bebem durtseydin sana konum atardim :))
@Ausencia takipte pesimde oldugunu bilmek ne gaddar hoş...
Very very me too
Derin @OGULCUKLARIM ISILDURU tek gozle okuyodum menu yazdinizda ben gormedim dimi?
@74FRIDA demek tabloya girmiycen bak hele cesarete :))
Yilbasina 110 kilo ve uzeri olmak istiyosun demek ki.
Bak en cok cekimser kalany.o.l.c.u zeynepti.
3 cocukla o kafayla (kafasi kıyak bilirim) cesareti olmadigi halde bana buraya guvenerek geliyor olmayan vaktini veriyor.
Operim gozunden.
Bende tansiyon yuksekligi yapiyordu ve sanki duymustumda genelse tansiyon yuksekligi yaptiginiKızlarr yeşil çayın tansiyon yükseltici etkisi var mı? Banamı öyle geliyor bilmiyorum fakat yeşil çay içtigimde tansiyonum yükseliyor sanki benimHergün içmesemmi acep
Hayır çokta bayılmıyorum kendisine,İlişkimiz pamuk ipliğine dayalı zatiiii
herkesler iyidir umarım
güncel kilomu söyleyip hayal kırıklığı yaratmak istemiyorum .
insan çok kolay kilo alabiliyormuş meğer
hiç spor falan da yapamadım gelmediğim süreç boyunca .
geçtğimiz pzt den beri tekrar başladım bakalım .daha spora başlayamadım tabi
... aynen bende bende 73 kiloydum nisanlanirkenDesenize nişaninda herkes zayifmis ben hariç 75 kiloydum zira ama güzel hatunum vesselam insan kendini beğenmese çatlar ölürmüş
Merhaba kızlar daha önce yazmıştım o zamanlar 95 kg idim.5 aydan fazladır diyetteyim şuan 74 kg olarak sizlere bi uğramak istedim..insanın kafasında bitiyormuş herşey.ben bitirdim ve başardım.
60kiloyum birsey sorsam
Bardacik nedir
Haftaya ben de gideceğim göz dr a eşime verdiler yakın gözlüğüHe bu arada yine kelimeler yanlis yaziliyor yakin zamanda bi yakin gozlugu almak umidindeyim.
Amin canım teşekkürlerAsuman Rabbim hastaniza acil şifa versin
haklısın da işte...
telefonum serviste yavri ondan şeyedemedim yoksa hertürlü ulaşırdım ben sağa...
ya demek duygu okula başladı he maşallah kuzuya büyüdüler bonusum ya...bugun salihada başladı bi saat gitti ve sıkıldı hep oyun hep şarkı bişey öğretmediki diyo çatlak kızım...
bu arada Rabbim sıkıntılarını gidersin gönlüne ferahlık versin canım..
valla çok yediğim günlerde oldu da allahtan bu sefer azdı hemde biz artık kalabalık aileyiz bende çok fedakar bi anne...
vayy yine maşallahın var rakibem...
hım fena fikir değil nasıl yapılıyo bi bakayım...ama kabızlık benim zaten normal halim daha kötü olurmu acaba..
Selamlar sevgiler herkese
Şehir dışından misafirim geldi bugün hastane işleri var yarın ameliyat olacak sonrasında da Bende ler benim düzgün beslenme işi zora girdi
Bende tansiyon yuksekligi yapiyordu ve sanki duymustumda genelse tansiyon yuksekligi yaptigini
Kimler gelmis hosgelmis
... aynen bende bende 73 kiloydum nisanlanirken
Seni gorunce sasirdim ve sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucaklayasin yavrunu
iyi akşamlar kızlar
sabah 08.30
1 yk lor peyniri
3 zeytin
2 çeri domates salatalık
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
ara
1 ceviz 5 badem
öğlen 12.40
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 yk lor peyniri
3 zeytin
2 çeri domates
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
1 taze bardacık
ara
10 kaju fıstığı
akşam 19.20
5 ızgara kanat (sadece etli kısımları)
köz patlıcan salatası
taze börülce salatası
azcık yufka ekmeği
ara
2 dilim şeftali
1 taze bardacık
yatana kadar 1,75 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?