Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Bugunku menum su sekilde (biraz karbonhidrat fazla kacti gibi vaktim olsaydi salata yapip goturseydim ise de o makarnayi yemeseydim neyse )

Sabah: muzlu smoothie

Ara: wasa sandvic

Ogle: corba taze fasulye manti makarna yogurtlu

Ara: uzum

Aksam: hamsi tava ve salata bi de sade soda ( baligin yanina icecek birsey aradim bizimkiler sogukcay icti ben soda bide 8de geldigim icin isten 8.30da aksam yemegi yedik biraz gec oldu)

Yemekten sonra sade turk kahvesi

Dukan icecegimden ictim bitirdim

Bugunu boyle kapattik bakalim yarina hayir ola

İyi akşamlar bonus kişisi menü istemiş yazayım o halde,
Sabah uyanır uyanmaz 7 zeytin 1 incir ve su
Kahvaltı bir dilim ekmek tereyağında iki yumurta peynir 4 ceviz birkaç badem kahve yeşil cay
Akşam iki patlıcan karnıyarık, bir kase keten tohumlu yoğurt, biraz süt ve kaymağı, bir dilim tava böreği bir avuç cerez kahve iki minik lokum
Bugün biraz kaçtı sanki bir haftadır kaçamak yapmamıştım üç gündür hiç kilo vermeyince gerildim sanırım neyse geçicek

Iyi geceler
Bonuscan menü istemiş uyumadan yazayım..
Bursa dan amcamlar geldi ,almanyadan halam geldi ,annemler buradaki diğer amcamlar 5 aile sürekli biraradayiz,tabiki ben aşçı doğduğum için hep mutfaktayim...
Sağlıklı beslenemiyorum ama yinede dikkat liyim..
Sabah
Ikı dilim kepek ekm.iki kk tulum yağsiz tost
6 zeytin..
Bir yumurta
Dom.salt.
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 köfte 4 elma dilimi fırında patates
Üç kaşık pilav
Buğdayli soğuk çorba
Ara
Ikı erik
Akşam
5 kaşık nohut yemeği
4 kaşık zeytinyağlı fasulye
3 kadinbudu köfte
Ara
Kahve cay

Iyi geceler siz benim canimsiniz

Derin misafirlerinde allah kolay versin kuzum.
Sen biliyosun zaten olculude olsa yediklerinin icerigi hepsi bir arada yencek seyler degil.
Misafir varken oluyor oyle.
Boyle arti olursun biliyosun.
Tek cesit ye bari.
Kafan cok dolu oldugu icin cok israrci olamiyorum bende.

Cocuklarla olan durum seni hepsinden kotu yapmistir bilirim.
Ben sana hep diyorum maviş cocuklari cok dinleme diye. Sen kendini ezdiriyosun gercekten esinede yazik sanada.
O fedakarliginizi cocuklar cok kullaniyolar.
Hepsi kullaniyor onlar ne fena ahh ah.
Agliyo diye dediginden geri donme.
Artik bitti de bu vesile olsun ins.
Inan tablet tel olunca daha hircin oluyolar olmayinca daha sakinler manevi anlamda cok etkileniyormus cocuklar.

Bende cok bagiriyorum bu ara esimlede catisiyorum bu yuzden.
Okulla bir duzene gireriz ins allahim sakinlik versin onlarin huysuzlugunada banada ins.

ISILDURU kuzu sen artik karatay yapmasan mi?

Bunye bikmis usanmis olabilirmi?
Aslinda normalde yiyebilcegin seyler bile orda yasak olunca bi tane yesen adi kacamak oluyor morali bozuyor.

Ben derimki beslenmeni degistir biraz. 3 ogun yap ara ogun yap. Kacamak yapmaktansa birde boyle deneyelim.

Bence cok mantikliyim beybi ya sence :)

Yuruyusun yokmu hic? En azindan kacirdigimizi dengelesin.

Hadi makarna yedin bari corba yemeseydin. Ya da tam tersi. Ama oglen yemis olmanda iyi aksam iyice agir olurdu.
Boyle duzelticez iste menu yazmaya basladin ya gerisi gelir.

Dünkü ham ettiklerim:)

Sabah
1 haşlanmiş yumurta
5-6 zeytin
Peynir
Salatalık
Biber

Ara
1 latte + 2 hurma

Akşam

Tavuk sote
Yeşil salata
Yogurt

Ara
Çay.

Vov didim oy didim aha geliyo didim.
Sonrada pehhh didim.

Onlardan yeseydin daha kotu olurdu tabi.

Pazartesi menusu

11:00
2 parmak kadar catal

14:45
2 tane yaprak galete

17:00
3 buyuk dilim patatesli borek
1 dilim sutlu tatli
1 fincan sutlu turk kahvesi

20:00
4-5 kasik kiymali kabak

Suyu hatirlamiyorum yurusumu yazmistim

Bunlarda benim şaşkın menulerim. Herkes bir olup beni elestirsin.

Günaydın
Hiç bşrseybşrseyi toparla yanıyorum kendime ofkeliyim simdi eşyaları hazırladım eve gidiyoruz burda daha iş çok ama annem gelecek artık büyük ders çalışmıyor burda
Yemem berbattı tartılmadım pek bı beklentımde yok

Çok negatif oldu biliyorum ama durum bu

Bunlarda benim şaşkın menulerim. Herkes bir olup beni elestirsin.
eleştirmek istediğinde bı kendine bak demişler kendime bakıyorum karşında saygı ile eğiliyorum

Günaydınnn bizde de iki kız didisip duruyor telefon ve tablet kavgası her evde varmış demek dün eşim gidip eski teli tamir ettirmiş ufaklığa verdi al beybilerini buradan izle diye büyük diyor o benim olcak dimi anne yeterki bizim tel ve tabletlerimizi bıraksınlar diyor bakalım bugün ne didismeler olacak gene

Sende bizim şekerim...
Menüyü baştan söyledim çok dikkatli değil diye...öğle köfte akşam köfte, akşam hemsebze hem bakliyat hem köfte,gel de bunlarla kilo vermisafirler iki uc güne gider insallah haftaya bomba gibi geliyorum...
Çocuklar konusunda geç bulduğum için herhalde kıyamıyorum bir dediklerini iki etmiyorum onlar bana kiyiyor ama...esimde kizdi bana cocuklara bagirma bir daha diye kulaklarini cek diyor....valla bravo karsidan tanimissin beni burda herkez bana kiziyor cok yuz veriyorsun diye
Benim büyük kiz m asallahi var ama küçük çok cadı tam koç burcu...ona da kiyamiyorum küçük diye....yalnız çok korktular iki gun bende kendime gelemedim...neden uydum çocukları diye...
Okulla insallah huyu değişir nisanin sabırla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…