Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dogru tahmin..
moralim cok bozuk..
bundan dolayi da hasta oldum..
kötüyüm anlayacagin..

herkese günaydin..

Ne oldu kuzuuu
Canını sıkan iş mi yoksa eniştemiz mi?Sebebi her ne ise yıpratma kendini lütfen,sen den,saglıgından önemlisi yok bu hayatta..
Çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..

Kahvaltı yapmadim henüz,3 gündür düzenli beslenmeme rağmen şişkinlik ve ödemlerimi atamadım hala
Garip bir durum ama tartıda oynamıyor yerinden..
Oysaki kaçamak sonu birkaç gün düzenli beslenince giderdi ödemler,kilolar..

Bu defa niye böyle olmadıki acepp

Bende aynı durumdayım neden acaba

Sağolasın güzelimm kıl dönmesi 1 aydır yoktum berabt bir şeymişş yaaa Rabbim düşmanın başına vermesin

çok geçmiş olsun canım

Hoşgeldin Dukan mı yine ?
Başladın mı ?

başladım başladım , dukanımsı diyelim
Oooo kimleri görüyoruz,hoşgeldiniz efenimm sefalar getirdiniz:)
Özledik yahuu:)
ben deee
iyisinizdir inşallah

cydnz_1 nerelerdesin anacım bi kayboldun gittin

valla bende biraz sıkıntılar vardı , halletim gitti diyelim.
işler de epey yoğun artık ,ucu bucağı yok yani.ofiste çok vakit bulamıyorum başka şeylere .
kahve bile yapamıyorum yani

yenaa 7 lere geçmişsin çok tebrik ederimm
Bonus ikili rakamlar

Selamün aleyküm...
iki gündür garip hallerdeyim geçmeyen bir baş ağrısı var... eneste çok zorluyo saliha için okulda kalıyorum yaklaşık iki saat o esnada hep kucak istiyo arabasında durmuyo...bugun okul dönüşü uyuttum o arada mutfağa girdim akşam biraz pazar yapmıştım kendime bol salata yaptım ve ıspanak yaptım akşama bide elma ve erik kurutucam onlarla uğraştım havalar böyleyken güzel kurur diye ve an itibariyle kollarım tutmuyo artık uyumak istiyorum...

evet canım ben bi süre yapmıyım ama bir ara denicem inş...

bide bu frischkäse ne ki?

Bunlarda benim şaşkın menulerim. Herkes bir olup beni elestirsin.

salı günü akşam geç saatte yemişin onun dışında bence iyi menülerin...

bu hafta banada öyle oldu geçen haftaki kiloma bile inemedim cumaya kadar insem mutlu olucam

Geçmiş olsun canım migren mi acaba stres üzüntü yaptıgın bir şey var mı o da çok baş ağrısı yaapar

Tuttt kız bogazınıı yimee gülümm yimeeee hayde gazlamalar gelsin artıkk bende cuma bildirim bakalımne oldum yemedimdi ama

Slm kizlar

Yuruyusun yokmu hic? En azindan kacirdigimizi dengelesin.

Hadi makarna yedin bari corba yemeseydin. Ya da tam tersi. Ama oglen yemis olmanda iyi aksam iyice agir olurdu.
Boyle duzelticez iste menu yazmaya basladin ya gerisi gelir.

Gunluk yarim saat yuruyusum var yazmayi unutmusum cuma gunu hesaplayip yazcam

Benimkiler bile kavga ediyor zeynep telefonu alip elime veriyor gookk goookkk diyor edisin cok cok sarkisini acicakmisim onu aciyorum bu sefer emine almaya calisiyor telefonu ☺ bu arada zeynep anne haric kendince konusup soyleniyor gookk gookkk biliyor ama anne yok

1. Selam
  2. Menümü yazayim
    Sabah 8.00, iki bardak su biri limonlu,yarim bardak kombu cayi,3-4 kayisi,2 haş yumurta,9-10 zeytin,tulum peyniri,domates, salatalik,kaymak,ceviz

Ara,sekersiz cay,kahve, yarim bardak kombu cayi,14.30 da bir kayisi,3 yarim ceviz,bir bardak kefir(aboov cosmusum ara da,sabahverken kahvalti yapinca acikiyor insan)
    Aksam 19.00, etli bulgur pilavi,salata,kefir.bir lokma waffle ( ne alakaysa,sabah cocuklara yapmistim)regl donemime yakin olmamdan ötürü olabilir ama bahane yok yine de kendime kızdım.
    Su 2.5 l

Geçmiş olsun canım migren mi acaba stres üzüntü yaptıgın bir şey var mı o da çok baş ağrısı yaapar
sağol canım migren yokta alerjik durum biraz hapşırık burun akıntısı geçmeyince sinüziti azdırıyo iki ilaç aldım bi tık daha iyiyim elh...

gelmişken menüde yazayım...

sabah okul telaşesi sadece çocukları yedirdim ben öğlen hem kahvaltı hem öğle yemeği mahiyetinde bol sebze salatasına 2 haşlanmış yumurta peynir zeytinde koydum öyle yedim 3 tanede mürdüm eriği yedim....

akşam bi dolu tabak ıspanak yoğurt yarım armut bi şeftali bi mandalina yedim...

birazdan 5li çay içicem...

Egelisiniz sanirim,onlardan baskasi pek demez incire bardacik diye:) Simite gevrek,misara dari,incire bardacik dememiz pek meshurdur:) YENA dimi topraaam:)

Bu arada menünüz güzel,afiyet olsun..

aslında bardacık, incirin bir çeşidi. içi kırmızı olanlara bardacık deniyor. dışı da incirden biraz farklı. Egelilerin bazısı evet bardacık ismini kullanıyor ama aslında o bir çeşidi incirin.

ben simite simit, mısıra da mısır diyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…