- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Simi kuzum ya ne desem bilemedim. Sen ve sagligin herseyden kiymetli.
Kuru kayısı,kuru incir, zeytin, son çare sinamekiHanımlar kabızlık icin etkili bir kürünüz veya oneriniz var mı. Yağlı,limonlu su iciyorum,kayisi yiyorum,kefir iciyorum,limonlu yagli maydanoz yiyorum salata ve yag bol kullaniyorum ama yine de sorunumu cozemedim.
Tayinimiz sahile çıktııııııı
Yine köy okulu, sahile 20 dk mesafede ama merkezden tutucaz evi. 20bin nüfuslu bi ilçe, eşimle aynı okula atandık.. çooookk mutluyum, sizinle paylaşmak istedim .
Bi dua bu kadar mı hızlı kabul olur ya, dediğin anda feraha kavuştukIyi geceler....
Evdeyiz.. çok güzeldi tatil,neden kısa sürdü ki...
Iyi gezdik. 5 günü sömürdük resmen..
Topraam
cydnz_1 yine yeniden hosgeldin
asumanzeynep geçmiş olsun hastanıza. ..
E eboe umarım kısa sürede feraha kavuşursun. ..
hergaf kefir,gün için de ılık su ve sabah sıcağa yakın ballı su içmek ben de çok etkili.. istersen ballı suyu dene..
y.o.l.c.u geçmiş olsun ve kolay gelsin canım. ..
simeranya7
Bonus canım beğendim listeyi ve kuralları
Son olarak yeni okullu olan yavrulara başarılar diliyorum...
Tayinimiz sahile çıktııııııı
Yine köy okulu, sahile 20 dk mesafede ama merkezden tutucaz evi. 20bin nüfuslu bi ilçe, eşimle aynı okula atandık.. çooookk mutluyum, sizinle paylaşmak istedim .
Minik sorununu yidiğim :) üşenmedim şu saatte takımdaki mesajları okudum neymiş sorunun diye :) az relax olamıyon mu sen, herşeyi ne kadar yük ediyosun hassas kalbineElifff cok sevindim ya bi ohh dedim icimden gozum uykulu :))
Iyi geceler.... takimda minicik bir sorunum vardi. Firsat oldukca ordaydim gelemedim.
Gözunaydin istedigin olmuş CANIM HAYIRLI UGURLU OLsun insallahTayinimiz sahile çıktııııııı
Senin icin hayirlisi neyse o olsun canim.Sonunu göremedigim icin vazgectim ve hic kolay olmadi. Icimde bitirmem zaman alicak..Ve bi de lanet olasi vicdanim huzur vermiyor..
Koca bir kolay gelsin :)Yarın hem iş hem ev işi var...
Eve dönüşün bu kısmını sevmiyorum işte :)
Bonus gunaydinGunayydinn
Walkers nasil oldun?
Eboe hassaslik bizim isimiz de bu sefer hassas ve sert kayaya carptim.
Bonus gunaydin
Dr islerini naptin diyetisyene gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?