Kanama onemli bence acilen doktorla konus ihmal etmeKizlar yilbasi listesine bende varim iki gundur malesef diyet falan hakgetire cok kan kaybim var sanirim bu yuzden bunye zayif dustu tatliya sardim biraz yemekle hic aram yok yemegi gorunce kacasim var ama tatli hep istio canim neysebugun doktora gidicem bakalim bu kanama n kadar daha gidicek boyle... Hepinize cok tesekkur ederim kızlar.
Yarın ablam geliyor cok telaslandi gerek yok telasa ddm ama durmuyor ici... Bn simdi ufaktan okuyamadigim yazilari okuyacagim. Opuldunuz kizlar...
Hosgeldin ozledik senimerhabaa
"tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır " diye boşuna dememişler
Amin huzur herseyden onemliIyi aksamlar
Dun aksamdan beri bir sıkıntı icindeyiz ailevi olarak. Tersimiz döndü desem yeri.
Bu sefer ben degilim :)
Mideme bisey islemiyor delice agriyor yaniyor.
Allahim nerde huzursuz ev mutsuz eşler varsa sen sorunlarina yardimci ol muhabbet ver...amin
Canim tebrik ederim cok guzel bir haber hem sahil huzur da verir insana arada kacar ruhunu dinlendirirsin. Benim icin sahilde 5 dakika cay icmeyi unutma lutfen denize karai tadini cikararak. Foto da isterim denizin ve cayinTayinimiz sahile çıktııııııı
Yine köy okulu, sahile 20 dk mesafede ama merkezden tutucaz evi. 20bin nüfuslu bi ilçe, eşimle aynı okula atandık.. çooookk mutluyum, sizinle paylaşmak istedim .
Kalbin temiz guzel allahim kimseyi darda birakmazBi dua bu kadar mı hızlı kabul olur ya, dediğin anda feraha kavuştuk
Şükürler olsun yaaaaa
Harika bir haber çok sevindim hayırlı olsun hep o okulda birlikte çalışsaniz bundan sonra süper olurTayinimiz sahile çıktııııııı
Yine köy okulu, sahile 20 dk mesafede ama merkezden tutucaz evi. 20bin nüfuslu bi ilçe, eşimle aynı okula atandık.. çooookk mutluyum, sizinle paylaşmak istedim .
Koca bir kolay gelsin :)
Hosgeldin tatilin guzel gecmesine sevindim. Ben isleri kaplumbaga hiziyla hallettim sana tavsan hizi gonderiyorum :)
Bu arada izne cikmadan once istifa dilekcemi yazmistim kararli sekilde sonra ofke ile kalkmayim izinde dusunup oyle karar verim dedim dilekceyi insan kaynaklarina gondermedim dun terfi ettigim haberini aldim saka gibi yine istifami erteliyorum insallah yeni gorevim ugurlu gelir huzur icinde calisirim her yeni baslangic guzeldir. Bi de bu gorevi deneyim hakkimda hayirlisi olsun allah utandirmasin
simeranya7 noldu sana kuzu
Yaa tövbee tövbee simiiinolsun Bonuscan
simi nin makus talihi
degismiyor
yalniz yaslanip yalniz ölücek iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?