- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Çoksevindim canım hayırlı olsun herşey çok güzel olsun gönlünce inşallahTayinimiz sahile çıktııııııı
Yine köy okulu, sahile 20 dk mesafede ama merkezden tutucaz evi. 20bin nüfuslu bi ilçe, eşimle aynı okula atandık.. çooookk mutluyum, sizinle paylaşmak istedim .
Tekrar geçmiş olsun asum. ..Herkese günaydın
Hastamız ameliyat oldu beline platin takıldı bugün taburcu olacak birkaç gün bende olurlar sanırım
Günaydın hayriyecimGünaydın
Sağlığın nasıl doktora gittinmi. ?Kızlar kaç gundur ugrayamadım paylaşımlar birikmiş ben bu hafta kendime musade verdim çnkü çok yıprandım hala gorenler yuzumun bembeyaz oldugunu soyluyor buda beni iyice hasta psikolojisine sokuyor ya... Neyse dun gece bir rüya gordum tartılmışım birden diyet yapmadan önceki kiloma dönmüsüm inip çıkıyorum tekrar ve tartı bozukmuş 93.3 çıkıyorum bi an afallıorum acaba diorum ben 92 falanmıydım kilo aldım diorum gercekte ki kilom hiç gelmio aklıma sanki kilo aldım ben demeye odaklanmışım gibi... Psikolojik heralde ne bilem... Neyse işte boyle
Yaa tövbee tövbee simiii
Elhamdülillah diyeyim yenam bunalfım sanırım biraz yetısemıyorum hiç bir şeye toparla anıyorum da. Oda sıkıyor canımı rutin bende malumGünaydın hayriyecim
Nasıl oldun iyimisin biraz daha.. canın sıkılmış mesajların vardı ..
Yokk güzelimm yanlız öleceğimmm lafına çok kızdımm Allah gecinden versinnnHersey de vardır bir hayır ..
Elhamdülillah diyeyim yenam bunalfım sanırım biraz yetısemıyorum hiç bir şeye toparla anıyorum da. Oda sıkıyor canımı rutin bende malum
Sen nasılsın güzel geçmiş tatil çok sevindim adına
Sağol yenam fark var ama daha yolu anca yarılıya bıldım inşallah ben batırmazsam beslenmem berbat ötesiOluyo kuzum o his hepimiz de var...
Sen bir de ev değiştiriyorsun gayet iyi üstesinden geliyorsun valla..
Beslenmen nasıl, toparladın dimi.?
Karataydaki fotoların nasıl öyle bayıldım acaip fark var.. nolur bozma düzenini.
Sağlığın nasıl doktora gittinmi. ?
Gittim canım salı günü ablam geldi beraber gittik. Doktor muayne etti sıkıntı yok dedi zaten kanamam olunca temizlenmis komple. Pkolu oldugum için inofolik önerdi doktor ama ben tereddutteyim kullanıp kullanmamakta başka bir doktorlada goruşmek istiyorum. Zaten doktor değiştirmem de lazım gittiğim doktor karnı burnunda hamile. Her halukarda değiştiricem bari şimdiden degiştireyim doktorumu ddm. Genel manada iyiym ama tabi bu hafta beni yordu ister istemez.
Sağol yenam fark var ama daha yolu anca yarılıya bıldım inşallah ben batırmazsam beslenmem berbat ötesikorkuyorum ama kendimi durduramıyorum
Sağol yenam fark var ama daha yolu anca yarılıya bıldım inşallah ben batırmazsam beslenmem berbat ötesikorkuyorum ama kendimi durduramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?