Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burcu1983 annen geldimi canım.
Arada ses et merak ediyorum.
Şu an seni ve trip atasım var cydnz_1 i görüyorum.
3 te 3 yaptım şu an her gün girebildim
nasılsın yenacım iyisindir umarım , kilonu görünce şoka girdim

Ovv ceyda gelmisti dimi dun ausla didismekten gerekli karsilamayi yapamadim

Hosgeldin cınım bu gelmedigin gunler icin

Buda gelmedigin diger gunler icin

Buda sirf benim ozledigim gunler icin

ben de çook özledimm, ne yalan söyleyim dün baktım senden tık yok dedim unuttu heralde beni
hoşbuldumm

Oldu bişeyler işte :) sağolasın. .
Sen kaç kilo oldun..?

Hakikaten neden öyle aniden yok oluyorsun habersizce. Merak ediyoruz ama .. vefasız olduguna inanmak istemiyorum...
Ailevi sorunlar yoktur inşallah.

Oldu bişeyler işte :) sağolasın. .
Sen kaç kilo oldun..?

Hakikaten neden öyle aniden yok oluyorsun habersizce. Merak ediyoruz ama .. vefasız olduguna inanmak istemiyorum...
Ailevi sorunlar yoktur inşallah.
malesef ondan dolayı yenacım
bir de annemin üst üste sağlık problemleri oldu , uzunca bir süre İzmirdeydim .
sonra onu alıp İstanbula getirdim , bayramdan sonra döndü işte İzmire.
çok şükür şu an bir sıkıntı yok.

80nin üzerine çıktım 90 a yaklaşmak üzereyim deyim sen anla
grubun adına sadık kalıyorum

Hadi ya .. üzüldüm inan... peki nasıl şu an sagligi,annenin sizin durumunuz ? Ins yolundadir hersey...

Kilo konusu hep dikkatli olmalıyız işte bir ömür boyu...Sağlık huzur olsun da sen işi biliyorsun gönderirseniz artıları. . ben bile bu minnak midemle artıdayim...Antalyada kalorili yiyecekleri içecekleri alınca şaşırdı yaralı organim :)

Tabii ki batirmiycan Hayriyecim nasıl laf öyle. .
Olur öyle bir iki güne geçer..

Hadi kap kahveni gel birlikte içek
İçek valla
hoşgeldin ceydam özledik kuzum geçmiş olsun annecıgıne iyidir insallah artik artıları hıc sorrma bendede var onlardan tez vakit gıder inşallah

senin mınnak miğdenin artısını sevem bebeğem ödemdir o

İçek valla

senin mınnak miğdenin artısını sevem bebeğem ödemdir o

Öyledir inş kuzum.
Zor hayrisim yaa... hep bi endişe içindeyim. Şöyle bi hedefime varaydim söyle bi bir sene geceydi. ..
Aklım hep midem de. ufacık bi ağrıda bulantıda bişey olacak diye korkuyorum...
Bu ara yorumları çok okuyorum basarisiz olanlar hedefe varmayanlar beni korkutuyor. ..
Geçen de mide enfeksiyonundan ölmüş biri 8 aylıkmiş. ..
Ne kadar gerçek bir haber bilemiyorum. ..
Bazen abartılı olabiliyor. ..
Özetle hep diken üstündeyim rahat olmaya çalişsamda. .. Sonra diyorum ki hepimizin sonu belli bir şekil de birsey sebep oluyor ve göçüp gidiyoruz.. Kimi gripten kimi kazadan kimi bilmem neden..
Allahım konuyu neye getirdim. Hep fazla suya dalmaktan ötürü bunlar :) Neyse ben bi kahve daha içeyim.. :)

Tayinimiz sahile çıktııııııı
Yine köy okulu, sahile 20 dk mesafede ama merkezden tutucaz evi. 20bin nüfuslu bi ilçe, eşimle aynı okula atandık.. çooookk mutluyum, sizinle paylaşmak istedim .

ayy canım çok sevindim senin adına...hadi gözün aydın hep böyle mutlu olursun inş..

sağol yenacım...sende hoşgeldin tatilin iyi geçmesine sevindim..bende çok istiyorum sakin huzurlu bi tatil...

ozaman yeni görevin hayırlı olsun...vardır her işte bi hayır demi...

Herkese günaydın
Hastamız ameliyat oldu beline platin takıldı bugün taburcu olacak birkaç gün bende olurlar sanırım

geçmiş olsun ablacım...

hoşgeldin ceydacım...annenede geçmiş olsun...

ben sabah gene apar topar okula gittim dönüşte eşimin okula uğradım kızlar orda kaldı ben eve geldim salata yaptım bolca yedim oğlanı uyuttum şimdi benimde yatasım var ama ev fena dandini ütülerim var yemek yapmalıyım bi yanım fırsat bu fırsat oğlan uyuyoken tembellik etme kalk yap diyo bi yanım amann boşver vur kafayı yat diyo böyle gitgelllerdeyim...

Küçük biremi başladı zeynepcim. ?

Bence uyu dinlen :)

Hahaha demek fazla suya dalmaktan biseycik olmuycak gayet fit ve iyi olucaksin yaralı miden turp gibi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…