- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Al benden de o kadar ben de gece yeniden basla filmini seyrettim sabah 1 yil omrum kalmis duygusuyla uyandim mutlu olmak bana gelmiyor dengemi bozuyor bu havuz ve aguaparklar da insani bi tuaf yapiyor azizim... esim surpriz yapip tatile yanima geldi 2 gun cok mutlu oldum bu ara cok romantik anlamis degilim ya da ben normal insana dondum ondan boyleÖyledir inş kuzum.
Zor hayrisim yaa... hep bi endişe içindeyim. Şöyle bi hedefime varaydim söyle bi bir sene geceydi. ..
Aklım hep midem de. ufacık bi ağrıda bulantıda bişey olacak diye korkuyorum...
Bu ara yorumları çok okuyorum basarisiz olanlar hedefe varmayanlar beni korkutuyor. ..
Geçen de mide enfeksiyonundan ölmüş biri 8 aylıkmiş. ..
Ne kadar gerçek bir haber bilemiyorum. ..
Bazen abartılı olabiliyor. ..
Özetle hep diken üstündeyim rahat olmaya çalişsamda. .. Sonra diyorum ki hepimizin sonu belli bir şekil de birsey sebep oluyor ve göçüp gidiyoruz.. Kimi gripten kimi kazadan kimi bilmem neden..
Allahım konuyu neye getirdim. Hep fazla suya dalmaktan ötürü bunlar :) Neyse ben bi kahve daha içeyim.. :)
Insallah cekmecede istifa dilekcemi bulmasalar bariayy canım çok sevindim senin adına...hadi gözün aydın hep böyle mutlu olursun inş..
sağol yenacım...sende hoşgeldin tatilin iyi geçmesine sevindim..bende çok istiyorum sakin huzurlu bi tatil...
ozaman yeni görevin hayırlı olsun...vardır her işte bi hayır demi...
geçmiş olsun ablacım...
hoşgeldin ceydacım...annenede geçmiş olsun...
Tatil etkisi devam sanki romantik romantik
Tesekkur ederim canim allah utandirmaz insallahsimeranya7 Canim hakkinda hayirlisi olsun,üzme kendini lütfen..Allah daha iyileri ile karsilastirsin.
cydnz_1 Canim cok gecmis olsun annecigine,acil sifalar diliyorum..
cakil80 Terfin hayirli olsun canim,cok tebrik ederim.
YENA Topraam hosgeldin,tatilin güzel gecmesine cok sevindim..Nette her okuduguna inanma lütfen,olumsuz haberleri okuyarakta kendini üzme olur mu..
asumanzeynep Ablacim hastanizin iyi olmasina sevindim,zamanla daha iyi olur ins.
y.o.l.c.u Rakibem frischkase'nin türkcesini bilmiyorum,tam karsiligida yok sanirim..Sürme peynir desem degil,böyle süzme kese yogurdu gibi tadi,baharatlilari ve sebzelileri vb cesitleride mevcut..
Dünkü menün güzelmis,iyi gidiyorsun kuzuuu hep böyle devam edelim ins biz basaracagiz bu isi
Hazir enes pasa uyurken dinlen bence,isler beklesin:) Nasilsa kalkinca yaparsin pratik birseyler..
OGULCUKLARIM Hayriyem birkac gün düzensiz beslendin diye kendine haksizlik edip,demoralize olma lütfen..Onca kilo verdin sen,arada soluklanmak seninde hakkin..
Yarin sabah yepyeni bir gün,kaldigin yerden devam et kuzuu
Bu ara karatay foto'lari biz niye görmedik,paylastinda kacirdim mi acep:)
E eboe elifiiiim ne cok sevindim tayin durumunuza,sevincini tahmin edebiliyorum:) Hayirli olsun yeni yeriniz kuzummm,sans ve huzur getirsin size..
Hosgeldin burda herkesin yaptigi degisik dietler var menu paylastikca takip ettikce farkedersinKızlar merhaba. Ben de 96 kiloyum. Karatay ile başlayacağım. Karatay yapaniniz var mi aranız da. Acaba?? Beraber devam edelim istiyorum.
Bu arada izne cikmadan once istifa dilekcemi yazmistim kararli sekilde sonra ofke ile kalkmayim izinde dusunup oyle karar verim dedim dilekceyi insan kaynaklarina gondermedim dun terfi ettigim haberini aldim saka gibi yine istifami erteliyorum insallah yeni gorevim ugurlu gelir huzur icinde calisirim her yeni baslangic guzeldir. Bi de bu gorevi deneyim hakkimda hayirlisi olsun allah utandirmasin
Herkese günaydın
Hastamız ameliyat oldu beline platin takıldı bugün taburcu olacak birkaç gün bende olurlar sanırım
Kızlar merhaba. Ben de 96 kiloyum. Karatay ile başlayacağım. Karatay yapaniniz var mi aranız da. Acaba?? Beraber devam edelim istiyorum.
Kızlar merhaba. Ben de 96 kiloyum. Karatay ile başlayacağım. Karatay yapaniniz var mi aranız da. Acaba?? Beraber devam edelim istiyorum.
çok abartılı haberler çıkıyor bazen yenam onlara çok takılma haklısın insan tedirgin olur ama biz hep güzel seyler dusunelımkı iyi olsun herşey ki ben senin için n boyle olacağına inanıyorum hedefine ulaşacak ve uzun yıllar sağlıkla bu kiloda kalacaksınız inşallahÖyledir inş kuzum.
Zor hayrisim yaa... hep bi endişe içindeyim. Şöyle bi hedefime varaydim söyle bi bir sene geceydi. ..
Aklım hep midem de. ufacık bi ağrıda bulantıda bişey olacak diye korkuyorum...
Bu ara yorumları çok okuyorum basarisiz olanlar hedefe varmayanlar beni korkutuyor. ..
Geçen de mide enfeksiyonundan ölmüş biri 8 aylıkmiş. ..
Ne kadar gerçek bir haber bilemiyorum. ..
Bazen abartılı olabiliyor. ..
Özetle hep diken üstündeyim rahat olmaya çalişsamda. .. Sonra diyorum ki hepimizin sonu belli bir şekil de birsey sebep oluyor ve göçüp gidiyoruz.. Kimi gripten kimi kazadan kimi bilmem neden..
Allahım konuyu neye getirdim. Hep fazla suya dalmaktan ötürü bunlar :) Neyse ben bi kahve daha içeyim.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?