ben varım canım 8 aydır falan karatay yapıyorum bayram sacöalaöalarımı saymazsakKızlar merhaba. Ben de 96 kiloyum. Karatay ile başlayacağım. Karatay yapaniniz var mi aranız da. Acaba?? Beraber devam edelim istiyorum.
Ben kacırdıö Asum hayırdır kim hasta ne olduGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler canlar
Alıntı yapamadım yorulmusum 5 dk oturdum her an gelebilirler ambulans bekliyorum bu arada sizi okudum
Hayırlı olsun elıfcım gönlünce olsun inşallah herseyKızlaaarrr.. evi tuttuk tam istediğim gibi bi ev oldu çok şükür, geniş, modern, deniz manzaralı, hayallerimdeki gibi bi ev... Ev sahibi satmayı düşünürse alalım diyoruz tabi önce sitedekilerle tanışıp, ilişkileri bi yoklamak lazım.. şimdi taşınma işlerim var. düzenim de pek yoktu zaten bayramdan beri. bi kaç gün pek uğrayamam haber vereyim dedim..
Yarın bildirim için uğrarım ama inşallah..
1 kilo kadar artıdayım sanırım.. Toplanma, taşınma, yerleşme, bakıcı işlerini ayarlayıp düzenimi kurdum mu zayıflamaya devam inşallah...
Merhabalar
Bu sabah itibari ile üc gündür yerinden oynamayan tarti azda olsa oynadi,pek mesudum:) Insallah yarina bayram artilarini ugurlayabilirim..
Sizler naparsiniz,biraz gecmis okuyimm
@simeranya7 Canim hakkinda hayirlisi olsun,üzme kendini lütfen..Allah daha iyileri ile karsilastirsin.
@cydnz_1 Canim cok gecmis olsun annecigine,acil sifalar diliyorum..
cakil80 Terfin hayirli olsun canim,cok tebrik ederim.
YENA Topraam hosgeldin,tatilin güzel gecmesine cok sevindim..Nette her okuduguna inanma lütfen,olumsuz haberleri okuyarakta kendini üzme olur mu..
asumanzeynep Ablacim hastanizin iyi olmasina sevindim,zamanla daha iyi olur ins.
y.o.l.c.u Rakibem frischkase'nin türkcesini bilmiyorum,tam karsiligida yok sanirim..Sürme peynir desem degil,böyle süzme kese yogurdu gibi tadi,baharatlilari ve sebzelileri vb cesitleride mevcut..
Dünkü menün güzelmis,iyi gidiyorsun kuzuuu hep böyle devam edelim ins biz basaracagiz bu isi
Hazir enes pasa uyurken dinlen bence,isler beklesin:) Nasilsa kalkinca yaparsin pratik birseyler..
OGULCUKLARIM Hayriyem birkac gün düzensiz beslendin diye kendine haksizlik edip,demoralize olma lütfen..Onca kilo verdin sen,arada soluklanmak seninde hakkin..
Yarin sabah yepyeni bir gün,kaldigin yerden devam et kuzuu
Bu ara karatay foto'lari biz niye görmedik,paylastinda kacirdim mi acep:)
E eboe elifiiiim ne cok sevindim tayin durumunuza,sevincini tahmin edebiliyorum:) Hayirli olsun yeni yeriniz kuzummm,sans ve huzur getirsin size..
Insallah cekmecede istifa dilekcemi bulmasalar bari
Dünkü yediklerim:)
Sabah
1 seftali
2 tatli kasigi fistik ezmesi ( sekersiz)
Ara
1 ince dilim chia'li ekmek + 1 dilim peynir
Aksam
Bir yk papates salatasi yogurtlu
Bir yk patlican salatasi
Bir catal cizkek
Aralarda
cay+latte+kahve+yesil cay
Not:tüm gün disarda,aksamda arkadasimda olmamdan mütevellit menü pek düzensiz oldu efenim:)
Slm kizlar
Bugun okul alisverisini yaptim 200 - 250 tutar diyordum 140 kusur tuttu sevindim
Terfin hayirli olsun cnm
Gecmis olsun cnm
Diger arkadaslarimin hastalarina da gecmis olsun isyerinde otur kalk okudugum icin alinti yapmayi atlamisim
Hosgeldin
YENA firsat olunca yazicam ins.
Su okula git gel bide 3 gun ust uste hastane hem yordu hemde vakitsiz oldum.
Yarin okul yokmus pek sevindim.
Parkti vs derken 10 da cikmisim evde te bu saat olmus
y.o.l.c.u zeynebim hayırlı olsun bizde bu sene birinci sınıfız bizim öğretmen hiçbir şekilde anne istemiyorum sınıfta ve bahçede dedi çocukların yanında kimse tutturamadı bu yuzden senin kız gçanasınıfına gıtmısmıydı
Amethyst_1 kendimi herşeyi mahvetmıs gibi hissediyorum ama haklısın yarın yeni bir gün inşallah sabahtan tesi yok esku duzenıöı oturturum
Karataydakı fotolarım face de canım kapalı bir gurup ekleyen bilirsen ekledim buraya da
Kızlaaarrr.. evi tuttuk tam istediğim gibi bi ev oldu çok şükür, geniş, modern, deniz manzaralı, hayallerimdeki gibi bi ev... Ev sahibi satmayı düşünürse alalım diyoruz tabi önce sitedekilerle tanışıp, ilişkileri bi yoklamak lazım.. şimdi taşınma işlerim var. düzenim de pek yoktu zaten bayramdan beri. bi kaç gün pek uğrayamam haber vereyim dedim..
1 kilo kadar artıdayım sanırım.. Toplanma, taşınma, yerleşme, bakıcı işlerini ayarlayıp düzenimi kurdum mu zayıflamaya devam inşallah...
Tesekur ederim canim artik zayiflamak sart olduSlm kizlar
Bugun okul alisverisini yaptim 200 - 250 tutar diyordum 140 kusur tuttu sevindim
Terfin hayirli olsun cnm
Gecmis olsun cnm
Diger arkadaslarimin hastalarina da gecmis olsun isyerinde otur kalk okudugum icin alinti yapmayi atlamisim
Hosgeldin
Derim sarhostum hatirlamiyorum kim yazmis bu dilekceyiçok sevindim canım bende bugun çok azda olsa eksi gördüm seni yalnız bırakmıcam yaniii..
hım anladım bende çikolata gibi bişey diye düşünmüştüm ne çikolata manyağıyım he...
bu arada bi saat kadar tek gözde olsa uyudum enesle uyumakta zor dalarsam uyanırsa korkusu uyutmuyo neyse ocağada taze fasulye koydum mutfağımıda topladım kalan işlerde kalsın artık napim..
aboww...bulmazlar inş...
tam niye böyle dicektim not yazmışın zaten sormuyom...
aa iyi tutmuş gerçekten sevindim senin için güle güle kullansın kuzucuk...tanıştığımızda minnacıktı okullu oldu kuzu...
bonus özledim kız senii telefonum gelsinde bi görüşek...numaralarım yokta şimdi...
sağol canım sizede hayırlı olsun..geçen sene anaokuluna gitti canım zaten kendi rahat bi sıkıntısı yok ben tedirgin huysuzum...
pek hızlı olmuş herşey..çokkk sevindim herşeyin istediğin gibi olmasına Rabbim mutluluğunu daim etsin canım...
Bugün senden ne kadar güzel haberler geldi böyle çok sevindim uzun zamandır bu hususlarda stres içindeydin Allah gönlünün muradini verdi bakKızlaaarrr.. evi tuttuk tam istediğim gibi bi ev oldu çok şükür, geniş, modern, deniz manzaralı, hayallerimdeki gibi bi ev... Ev sahibi satmayı düşünürse alalım diyoruz tabi önce sitedekilerle tanışıp, ilişkileri bi yoklamak lazım.. şimdi taşınma işlerim var. düzenim de pek yoktu zaten bayramdan beri. bi kaç gün pek uğrayamam haber vereyim dedim..
Hayirli ugurlu ogurlu insallah guzel gunler gecirirsinKızlaaarrr.. evi tuttuk tam istediğim gibi bi ev oldu çok şükür, geniş, modern, deniz manzaralı, hayallerimdeki gibi bi ev... Ev sahibi satmayı düşünürse alalım diyoruz tabi önce sitedekilerle tanışıp, ilişkileri bi yoklamak lazım.. şimdi taşınma işlerim var. düzenim de pek yoktu zaten bayramdan beri. bi kaç gün pek uğrayamam haber vereyim dedim..
Bugün senden ne kadar güzel haberler geldi böyle çok sevindim uzun zamandır bu hususlarda stres içindeydin Allah gönlünün muradini verdi bak
Deluu:)))Bu ne guzel yorumlamadir ya :))
E eboe hayırlı olsun canım...
YENA cım tesekkurler iyi dileklerin için dikkat etmeye cabalıorum işte ama illa kaçan seyler oldu bu hafta ablam falan da gelince dikkat edemediğim yerler oldu...
Zaten okullar acıldı öğrenci yoğunluğu dolabımızı aldılar falan şimdi hergun evden yığınla gunluk yemek taşımak var dun bugun çok saçma salak seyler yiyorum yağsız az ama saçma
Dun sabah 1 poaça yedim mecburen geç kalıyordum
Oğlen biber kaburması 2 3 kaşık kadar
1 ufak 200 ml lik yogurt
2 dlm kepekli ekmek
Oğlenden sonra yarım elma yarım seftali
Akşama doğru 1 kase yoğurtlu semizotu ama dolap olmadığından resmen solmuş sulanmış çorba gibi içtim
2 dlm kepekli ekmek
Eve gidince saat 09 30 gibi 1 adet bim in gof gof larından
1 dolu avuc kadar fıstık
Bu sabahta
1 domates salatalık
6 zeytin
2 dlm normal ekmek kepek bitti evde
1 kk kaşar peynir
Öğlen 2 3 kaşık biber kavurması 2 dlm normal ekmek
Öğlenden sonra 1 elma
Az önce 2 domates 1 salatalık
3 haslama yumurta
Ekmek yok
Kız yurdunda guvenlik gorevlisiyim canım şimdi tam en yoğun donem kafam dağılıyor biraz iyide bi yonden ama rüyalarıma giriyor saldım diye neyse artık olmazsa bu hafta izinli olayım bayramın üstüne bu hiç olmadı ama boyle denk geldi işte... Bu hafta çok giremedim ztn teli gunduz alamıyorum çok elime aldımmıda doktor aramaya koyuluyorum ister istemez tam girecekken arada kaynadı gitti kaç sefer neyse artık girerim ztn yarın tartı gunu geldi bile. Yeni haftaya bomba gibi baslıcam ama inşallah allahın izniyle...Fazla sıkıyosun kendini ya bisey atlattin ve kendini toparla en once. Bu hafta izinli yazariz seni olurmu?
Ne is yapiyodun unuttum sanirim?
Bende tam onu sorucaktim?Fazla sıkıyosun kendini ya bisey atlattin ve kendini toparla en once. Bu hafta izinli yazariz seni olurmu?
Ne is yapiyodun unuttum sanirim?
Gözünaydn canm sevindim senin adına.ortamndan memnun değildin iyi olmus tayininiz.yalnz iyi yer degistirmissiniz burda 160 puani olan bike ilce merkeze gelemiyo bizim yasadgmz ilfe 100bin nüfuslu cok fazla okul var ama yer değiştirmek mümkün değilTayinimiz sahile çıktııııııı
Yine köy okulu, sahile 20 dk mesafede ama merkezden tutucaz evi. 20bin nüfuslu bi ilçe, eşimle aynı okula atandık.. çooookk mutluyum, sizinle paylaşmak istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?