Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

az kaldı canım inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini bizde merakla bekliyoruz kuzucuğu...bu arada kızmı erkekmi demiştinde benmi hatırlamıyorum...

103 un altinami incen çen

evet yenacım..sanırım pazartesiden sonra biraz daha rahat olur okulda kalmıcam bırakıp dönücem ama hala endişelerim var çocuklar bile alışıyoda ben alışamıyom hemen...

çocuklar her zaman yeniliğe yetişkinlerden çok daha hızlı adapte olurlarmış...
Biz ebeveynler abartıda üstümüze yoktur...
ben de öyleyim düşünür dururum kafam da kurarım yetmedi komplo teorileri üretirim vb :)

Ne güzel hep mutlu olun... İznin devam ediyormu.? Benim maks 2 hafta.. Azar azar kullanıyorum.. Bir kaç gün de okullar açıldığın da alıcam...Dimi havuz konusun da doğru söylüyorsun...
ya bir de ayıptır söylemesi epey konforlu ve yıldız sayısı fazlaydı. tadı damağım da kaldı
Görgüsüzlüğün isim almış hali YENA...

Tatil etkisi devam sanki romantik romantik

Adaşımı severim..

Tangonun en romantik hali

Nasıl severim tango.. hep çok yapmak istedim bir türlü eşimi ikna edemedim... Hatta cd sini almıştım bir dönem ev de yapalım bari bakarak diye ama yok öylesine uzak ki dans olayına...
bu hayatta en istediklerim arasındadır tango ve fransızca konuşmak.. İlerde belki oğlumla giderim kursuna...

Ne güzel haberler elifcim çok sevindim...

Ben kacırdıö Asum hayırdır kim hasta ne oldu

Asunun misafiri var hayriş. ameliyat oldu Allah şifa versin..

Az kaldı bengisucum.. Allah yardımcın olsun sağlıkla doğuma girip çıkarsın inş...

Karatayımsı besleniyorsun zeynepçim sen de.. Çok beğendim afiyet olsun....

Kızdı yiğenimiz dimi kaç haftaliksin canim

Amethyst_1 kuzum dün dönerken nazilliden bardacık aldık :) Senin alaman çikileandan daha datluydu inan..:)

Doğru söylüyosun burda bardacık deniyor eşimin tarafı yemiş diyor ama...
barış çekirdeğin ne olduğunu bilmiyordu sonra çiğdem dedikte aynı şey olduğunu öğrendi

Yildizli arkadas artidaymis dogrumu okudum
O guçük mide nasil arti olur arti olucak ne yemis olabilir?
Napacük merak ettim :)

cheesecake kadayıf meyve suları az ama kalori yüksek olunca beyle oldu ...
Kafa hep aynı yemeğe odaklı maalesef...

Çok yoruldum yaa
Yorgunluk çeneme vurdu :)
İşleri hallettim motor takarak.. Çamaşırlar yıkanıp dursun sonrasın da biiiir sürü ütü olacak yavaş yavaş hallederim artık ..

Yediklerime gelince..

Sabah,
yumurta
peynir
Domates

Ara,
fıstıklı şeker gibi bişey. leblebi büyüklüğün de 3 adet
kahve

Ara
İncir
fındık

Akşam
1 köfte
2 çatal makarna
salata

Ara,
Kavun

Ben universitede yapmistim cok keyifli muzik etkiliyor insani ben esimle tanisinca biraktim mecburen ama bu yaz sasirtti beni benimle salsa yapti 3 hareket ogretmistim 1 parca boyunca yaparak dans edebildi tabi gorseli kotu ama ben cok mutlu oldum sonucta benim sevdigim birseyi yapti.
Otel konusuna gelince sinirsiz otel olayi benim karnimi bozdu cok karistirdim sanirim alkolu de abarttim pzt ist a donuyorum ailemin yanina geldim ama evden cikamiyorum

Ayyy elifim cok sevindim,teeee buralardan hissediliyor mutlulugun,güzel enerjin..Güle güle,huzurla otur yeni evinde ins canim..

Az mi yemissin sanki rakibem,tarti günü icin mi yoksa canin istemedimi birsey?Sen de meyveyi seviyorsun benim gibi sanirim:) bilhassa ac karnina meyve,tatli yemesine bayilirim ben,o sebeptendir sabahlari meyve yemem:)

Topraaam,bugun ben de bardacik yedim :) Arkadas tr'ye gitmisti bana bardacik getirmis,nasil duygulandim hem hönkürdedim hem yedim
Ikisinide küstürmüyoruz hem bardacik hem yemis deriz:) Cekirdek konusunda baris pasadan farkim yok uzunca yillar ben de ögrenememistim

Son düzenleme:
Ben de katilmistim aytunclarin grubu vardi ozamanlar orda genclik parkinda

5 adet kabak çekirdeği bünyeyi sarsmasın.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…