Iyi akşamlar kızlar.bonus 4 kg yağı küçümseme canm.cok iyi bir rakam.1 kg bile yasam kalitesini cok etkiliyor.tabi bizim yolumuz uzun ama az az diyerek cok yol alacaz ins.
Ben de iyiyim cok şükür arada bebis bizi korkutup acillik oluyorm ama gececek bu günler az kaldı insaallah.yarn okulda son günüm izne ayrılıyorum.geri saym başladı cok şükür
menüm..
sabah 3 mürdüm eriği
öğle bol peynir zeytinli büyük kase salata
arada bir şeftali
arada 5 li çay
akşam bi dolu tabak taze fasulye ve yoğurt
bi meyve düşünüyodum ama yemeyebilirim...
eltime çaya gidiyoz şimdi gelince bakarım size inş...
evet yenacım..sanırım pazartesiden sonra biraz daha rahat olur okulda kalmıcam bırakıp dönücem ama hala endişelerim var çocuklar bile alışıyoda ben alışamıyom hemen...
Al benden de o kadar ben de gece yeniden basla filmini seyrettim sabah 1 yil omrum kalmis duygusuyla uyandim mutlu olmak bana gelmiyor dengemi bozuyor bu havuz ve aguaparklar da insani bi tuaf yapiyor azizim... esim surpriz yapip tatile yanima geldi 2 gun cok mutlu oldum bu ara cok romantik anlamis degilim ya da ben normal insana dondum ondan boyle
Tatil etkisi devam sanki romantik romantik
Tangonun en romantik hali
Kızlaaarrr.. evi tuttuk tam istediğim gibi bi ev oldu çok şükür, geniş, modern, deniz manzaralı, hayallerimdeki gibi bi ev... Ev sahibi satmayı düşünürse alalım diyoruz tabi önce sitedekilerle tanışıp, ilişkileri bi yoklamak lazım.. şimdi taşınma işlerim var. düzenim de pek yoktu zaten bayramdan beri. bi kaç gün pek uğrayamam haber vereyim dedim..
Yarın bildirim için uğrarım ama inşallah..
1 kilo kadar artıdayım sanırım.. Toplanma, taşınma, yerleşme, bakıcı işlerini ayarlayıp düzenimi kurdum mu zayıflamaya devam inşallah...
Ben kacırdıö Asum hayırdır kim hasta ne oldu
Iyi akşamlar kızlar.bonus 4 kg yağı küçümseme canm.cok iyi bir rakam.1 kg bile yasam kalitesini cok etkiliyor.tabi bizim yolumuz uzun ama az az diyerek cok yol alacaz ins.
Ben de iyiyim cok şükür arada bebis bizi korkutup acillik oluyorm ama gececek bu günler az kaldı insaallah.yarn okulda son günüm izne ayrılıyorum.geri saym başladı cok şükür
menüm..
sabah 3 mürdüm eriği
arada bir şeftali
arada 5 li çay
Kızdı yiğenimiz dimi kaç haftaliksin canimIyi akşamlar kızlar.bonus 4 kg yağı küçümseme canm.cok iyi bir rakam.1 kg bile yasam kalitesini cok etkiliyor.tabi bizim yolumuz uzun ama az az diyerek cok yol alacaz ins.
Kızdı yiğenimiz dimi kaç haftaliksin canim
Yildizli arkadas artidaymis dogrumu okudum
O guçük mide nasil arti olur arti olucak ne yemis olabilir?
Napacük merak ettim :)
Yok canım söylemişti ben hatırlıyorum kız demişti :)) kaç haftası kaldı acabaSöylemiyor ışılcım :) ben de sormuştum daha önce..
Oğlanmış gibi geliyor bana bakalım sağlıklı olsun da...
Yok canım söylemişti ben hatırlıyorum kız demişti :)) kaç haftası kaldı acaba
Çok daldiysan artık :))Hayret ben kaçırmışım. Ya da bunadım :))
Hep havuzdan..
Ben universitede yapmistim cok keyifli muzik etkiliyor insani ben esimle tanisinca biraktim mecburen ama bu yaz sasirtti beni benimle salsa yapti 3 hareket ogretmistim 1 parca boyunca yaparak dans edebildi tabi gorseli kotu ama ben cok mutlu oldum sonucta benim sevdigim birseyi yapti.çocuklar her zaman yeniliğe yetişkinlerden çok daha hızlı adapte olurlarmış...
Biz ebeveynler abartıda üstümüze yoktur...
ben de öyleyim düşünür dururum kafam da kurarım yetmedi komplo teorileri üretirim vb :)
Ne güzel hep mutlu olun... İznin devam ediyormu.? Benim maks 2 hafta.. Azar azar kullanıyorum.. Bir kaç gün de okullar açıldığın da alıcam...Dimi havuz konusun da doğru söylüyorsun...
ya bir de ayıptır söylemesi epey konforlu ve yıldız sayısı fazlaydı.tadı damağım da kaldı
Görgüsüzlüğün isim almış hali YENA...
Adaşımı severim..
Nasıl severim tango.. hep çok yapmak istedim bir türlü eşimi ikna edemedim... Hatta cd sini almıştım bir dönem ev de yapalım bari bakarak diye ama yok öylesine uzak ki dans olayına...
bu hayatta en istediklerim arasındadır tango ve fransızca konuşmak.. İlerde belki oğlumla giderim kursuna...
Ne güzel haberler elifcim çok sevindim...
Asunun misafiri var hayriş. ameliyat oldu Allah şifa versin..
Az kaldı bengisucum.. Allah yardımcın olsun sağlıkla doğuma girip çıkarsın inş...
Karatayımsı besleniyorsun zeynepçim sen de.. Çok beğendim afiyet olsun....
Kızlaaarrr.. evi tuttuk tam istediğim gibi bi ev oldu çok şükür, geniş, modern, deniz manzaralı, hayallerimdeki gibi bi ev... Ev sahibi satmayı düşünürse alalım diyoruz tabi önce sitedekilerle tanışıp, ilişkileri bi yoklamak lazım.. şimdi taşınma işlerim var. düzenim de pek yoktu zaten bayramdan beri. bi kaç gün pek uğrayamam haber vereyim dedim..
Yarın bildirim için uğrarım ama inşallah..
1 kilo kadar artıdayım sanırım.. Toplanma, taşınma, yerleşme, bakıcı işlerini ayarlayıp düzenimi kurdum mu zayıflamaya devam inşallah...
menüm..
sabah 3 mürdüm eriği
arada bir şeftali
arada 5 li çay
Amethyst_1 kuzum dün dönerken nazilliden bardacık aldık :) Senin alaman çikileandan daha datluydu inan..:)
Doğru söylüyosun burda bardacık deniyor eşimin tarafı yemiş diyor ama...
barış çekirdeğin ne olduğunu bilmiyordusonra çiğdem dedikte aynı şey olduğunu öğrendi
Ben de katilmistim aytunclarin grubu vardi ozamanlar orda genclik parkindaBende bekarken salsa tango çaça yapmıştım çok zevkli bayılırım dansa kursunada gitmiştim , İst. Geldiğimde Fenerbahçe sahilde büyük bir katamaranda salsa gecesinede gelip katılmıştım hey gidi günler hey
Menülerim:)
Sabah
2 yumurtadan tereyagli omlet
domates+salatalik+biber
peynir
5-6 zeytin
yarim dilim chia'li ekmek
Ara
kahve
Aksam
1 kase ezo gelin corbasi
4 adet bardacik:) daha cok yiyesim vardida bir kismini yarina ayirdim zoraki
Ara
Cay + 5 adet kabak cekirdegi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?