Bende bekarken salsa tango çaça yapmıştım çok zevkli bayılırım dansa kursunada gitmiştim , İst. Geldiğimde Fenerbahçe sahilde büyük bir katamaranda salsa gecesinede gelip katılmıştım hey gidi günler hey
O da güzel yerel hatun seni :))Ben folklor kursuna gitmiştim bekarken :)) pek bir yerel gördüm kendimi :)
çok sevindim canım bende bugun çok azda olsa eksi gördüm seni yalnız bırakmıcam yaniii..
hım anladım bende çikolata gibi bişey diye düşünmüştüm ne çikolata manyağıyım he...
bu arada bi saat kadar tek gözde olsa uyudum enesle uyumakta zor dalarsam uyanırsa korkusu uyutmuyo neyse ocağada taze fasulye koydum mutfağımıda topladım kalan işlerde kalsın artık napim..
aboww...bulmazlar inş...
tam niye böyle dicektim not yazmışın zaten sormuyom...
aa iyi tutmuş gerçekten sevindim senin için güle güle kullansın kuzucuk...tanıştığımızda minnacıktı okullu oldu kuzu...
bonus özledim kız senii telefonum gelsinde bi görüşek...numaralarım yokta şimdi...
sağol canım sizede hayırlı olsun..geçen sene anaokuluna gitti canım zaten kendi rahat bi sıkıntısı yok ben tedirgin huysuzum...
pek hızlı olmuş herşey..çokkk sevindim herşeyin istediğin gibi olmasına Rabbim mutluluğunu daim etsin canım...
Çok daldiysan artık :))
5 adet kabak çekirdeği bünyeyi sarsmasın.. :)
Belki de ikimizde aynı anda oradaydik kim bilir :)) resmimiz bile var kuzenim taniyormus aytuncu masaya gelmişti o zamanlar pek bir meşhurduBen de katilmistim aytunclarin grubu vardi ozamanlar orda genclik parkinda
Evet canm kız.36 haftalk cok şükür.sayılı günlerimiz kaldı.Kızdı yiğenimiz dimi kaç haftaliksin canim
Aaa söylemedim mi hic?canm cok geç ögrendik cinsiyeti.ogrenemeyince biz bir ara esimle ögrenmeyelim doguma kadar diye karar vermiştik.ama dr söylemeyi unutunca dr kendisi kız diye söyleyiverdi.gercekten bizim icin farketmiyo kız erkek.hayırlısıyla kucağımiza alalm her ikisi de evlat sonuçtaSöylemiyor ışılcım :) ben de sormuştum daha önce..
Oğlanmış gibi geliyor bana bakalım sağlıklı olsun da...
Yazdığımı okumamışsndr o zaman.yoksa senin hafızana güvenim sonsuzHayret ben kaçırmışım. Ya da bunadım :))
Hep havuzdan..
Persembe
9:30
2 haslanmis yumurta
2-3 kasik lor
14:30
200 ml süt
17:00
3-4 kk kasar peynir 2 tane siyah uzum
20:00
2 tane baget
Koyu ayranla yogurt kuru
Su 1,7 litre + 1 litre dukan
Carsamba
9:00-9:30
1,5 dilim kepekli
Yarim yumurta, 6 zeytin
2 kasik lor, 2 kk beyaz peynir
Domates
13:30
15 tane uzum, bi kac tane cilek, 2 yaprak galete
Saati hatirlamiyorum ama gec degild
4 kk beyaz ve suzme peynir, 2 tane uzum
Su 1 litre
Ben de ilkokul otaokulda hep bando koro ve tiyatro grubundaydm.bir ara folklora da niyetlendim ama basit sebeplerden ayrldm.hala gulerim kendime bu sesle koroda ne isim vardı diye:)Ben folklor kursuna gitmiştim bekarken :)) pek bir yerel gördüm kendimi :)
103 un altinami incen çen
çocuklar her zaman yeniliğe yetişkinlerden çok daha hızlı adapte olurlarmış...
Biz ebeveynler abartıda üstümüze yoktur...
ben de öyleyim düşünür dururum kafam da kurarım yetmedi komplo teorileri üretirim vb :)
Ne güzel hep mutlu olun... İznin devam ediyormu.? Benim maks 2 hafta.. Azar azar kullanıyorum.. Bir kaç gün de okullar açıldığın da alıcam...Dimi havuz konusun da doğru söylüyorsun...
ya bir de ayıptır söylemesi epey konforlu ve yıldız sayısı fazlaydı.tadı damağım da kaldı
Görgüsüzlüğün isim almış hali YENA...
Adaşımı severim..
Nasıl severim tango.. hep çok yapmak istedim bir türlü eşimi ikna edemedim... Hatta cd sini almıştım bir dönem ev de yapalım bari bakarak diye ama yok öylesine uzak ki dans olayına...
bu hayatta en istediklerim arasındadır tango ve fransızca konuşmak.. İlerde belki oğlumla giderim kursuna...
Ne güzel haberler elifcim çok sevindim...
Asunun misafiri var hayriş. ameliyat oldu Allah şifa versin..
Az kaldı bengisucum.. Allah yardımcın olsun sağlıkla doğuma girip çıkarsın inş...
Karatayımsı besleniyorsun zeynepçim sen de.. Çok beğendim afiyet olsun....
Hayret ben kaçırmışım. Ya da bunadım :))
Hep havuzdan..
Ayyy elifim cok sevindim,teeee buralardan hissediliyor mutlulugun,güzel enerjin..Güle güle,huzurla otur yeni evinde ins canim..
Az mi yemissin sanki rakibem,tarti günü icin mi yoksa canin istemedimi birsey?Sen de meyveyi seviyorsun benim gibi sanirim:) bilhassa ac karnina meyve,tatli yemesine bayilirim ben,o sebeptendir sabahlari meyve yemem:)
Topraaam,bugun ben de bardacik yedim :) Arkadas tr'ye gitmisti bana bardacik getirmis,nasil duygulandim hem hönkürdedim hem yedim
Ikisinide küstürmüyoruz hem bardacik hem yemis deriz:) Cekirdek konusunda baris pasadan farkim yok uzunca yillar ben de ögrenememistim
Menülerim:)
Sabah
2 yumurtadan tereyagli omlet
domates+salatalik+biber
peynir
5-6 zeytin
yarim dilim chia'li ekmek
Ara
kahve
Aksam
1 kase ezo gelin corbasi
4 adet bardacik:) daha cok yiyesim vardida bir kismini yarina ayirdim zoraki
Ara
Cay + 5 adet kabak cekirdegi :)
koca kişileri maalesef hep vurdum duymaz cacağazım bende de var o modeldencanım sıkkın uyku tutmadı koca kişisiyle tartışmadık ama limoniyiz ben sıkıntıdan uyuyamadım o horul horul uyuyo daha sinir oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?