Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben folklor kursuna gitmiştim bekarken :)) pek bir yerel gördüm kendimi :)

Iyi geceler kizlar

Nasil uykum var anlatamam ama daha emineye aldigim esyalara yapistirdigim etiketlere isim yazcam

Once size bakayim ve menu paylasayim dedim

Sabah cilekli smoothie

Ara dondurma

Ogle tavuk doner salata ayran corba

Ara 4 hurma 3 kaju 5 badem

Aksam bulgurlu kabak ( bulguru az almaya calistim) cacik

Dukan icecegimi hastanede bitiriyordum bugun yogunduk bitiremedim hala iciyorum ama bu mesaji yazana kadar biyiririm ☺

Bugun spor yapamadim alisveris kosturmacasi vardi

Aynen oyle dun facede yenidogan halini gordum hatirlatma diye koymuslar dedim ne ara bu kadar buyudu bu cocuk

Çok daldiysan artık :))

Bence cok derine daldi vurgun yedi hehehehe

Söylemiyor ışılcım :) ben de sormuştum daha önce..
Oğlanmış gibi geliyor bana bakalım sağlıklı olsun da...
Aaa söylemedim mi hic?canm cok geç ögrendik cinsiyeti.ogrenemeyince biz bir ara esimle ögrenmeyelim doguma kadar diye karar vermiştik.ama dr söylemeyi unutunca dr kendisi kız diye söyleyiverdi.gercekten bizim icin farketmiyo kız erkek.hayırlısıyla kucağımiza alalm her ikisi de evlat sonuçta

103 un altinami incen çen

ahh keşkee...105 in altına ineyim bu hafta kafi..

eh işte elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum...

Hayret ben kaçırmışım. Ya da bunadım :))
Hep havuzdan..

dalgınlığına gelmiştir yoksa hafızan müthiş hayranım yani o derece...

yoğunluktan yiyemiyorum buraya yazdıklarımıda hep ayaküstü atıştırma şeklinde yıyorum zaten...
akşam 3 tane çiğköfte yedim eltimde tatlıya hayır dedim ama çiğköfteye diyemedimmm...

çekirdeği adetle yiyon ya maşallah ne diyim...ben hiç tadına bakmıyom başlarsam paket biter..

Selamun aleykum
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Biraz daha dinç uyandım nu sabah çok şükür sabah suyu mu içtim dukan seysınden yaptım olımasını bekliyorum
Konuştum sabah biraz kendimle ne yapıyorsun sen dedim biraz tatlı sert konuştum kendisiyle unutma buralara gelmiş sonra hepsini böyle bir bunalımla aldın dedim artık boyle bir şansın yok kendini topla herşeyden yedin ne oldu mutlu olmak yerine bunalıma girdin silkelen kendine gel bı salladım kendisini bakalım ikna olmuş gibi geldi bana ama inşallah beni utandırmaz

Kilom aynı
Haftaya bol eksıyle değişmesi umuduyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…