Gunaydinlar efendim,Okula gidiyorum yoldan yaziyorum
Kilom aynı maalesef misafirlerin olması kötü etkiledi beni...
Bonuscan listede ben niye yokum 10 kilo verdin yeter mi diyorsun
Annemin tartisi bozuk olabilir mi ben anlamadim 94 kiko ciktim saka mi bu tatilde bu kadar.kilo almis olamam 2 haftada 3 farkli tartida tartildim 3 de farkli gosteriyor ben 94 olmus olabilir miyim bu gercek mi
Merhabalar arkadaşlar
Kilo bildirimini aynı olarak geçelim
Nilümm vallah anlamadımm zayıflamış hissediyordum her görende öyle diyordu .Lakin sağlam serum yedim ve ilaç kullandım ondann zannımca
İnşallahh öyledirr güzelimmmm inşallahhhhKesin ondan .serum balon yapıyo insanı.
Ne zaman gidiyor derincim misafirleriniz. ?
Bu kış okul yolların da eriyeceksin demedi deme. ..
Tartinin bozuk olma ihtimali vardır inşallah :)
Ve evet açık büfe kalorisi yüksek yiyecekler genel de lezzeti arttırmak için kullandıkları soslar vb arti sen alkolü abarttim demiştin gözümden kaçmadı :)
Izindesin fazla yük etme kendine ama eve geçince artık sağlıklı beslenmelisjn cakilcim bu şekil çok mutsuzusun çünkü.
Ahretlik hayırdır. . Pek bi resmi gördüm seni. .
Maşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzEvet canm kız.36 haftalk cok şükür.sayılı günlerimiz kaldı.
Koroya ortaokulda katılmıştım sonrada iş hayatında beledeyilerin bünyesinde ünlü hocalarla da çalıştım sosyalleşmek olsun maksatBen de ilkokul otaokulda hep bando koro ve tiyatro grubundaydm.bir ara folklora da niyetlendim ama basit sebeplerden ayrldm.hala gulerim kendime bu sesle koroda ne isim vardı diye:)
Gunaydinlar efendim,Okula gidiyorum yoldan yaziyorum
Kilom aynı maalesef misafirlerin olması kötü etkiledi beni...
Bonuscan listede ben niye yokum 10 kilo verdin yeter mi diyorsun
Bu hafta basladik mi simdi yilbasi listesine 15 kilo vermek istiyorumyikildim resmen
Ben anlamiyorum mutsuzken yiyorum stresten yiyorum mutluyken de yiyorum bu nasil is ben surekli yiyorum isyan ya resmen isyan ben bu kilo isini beceremiyorum resmen beceremiyorum
Bugun annemin bulgurlu dolmasi var ondan 2 tane yesem yanina salata yesem offf aksam yemege davetliyiz ya of yaaaaa bi evime gidip kampa girseydim iyi olacakti
Donuste ben de dietisyene gitcem olmuyor bonus beni gecmeden isi siki tutmaliyim
Elim gözüm şeetmiş sen nasil olmazsin :)
Bugunku bildirimleri baslangic kabul edicem. 1.hafta icin.
Yemek icin darlanma lutfen yogurdu bol alirsin 10 kiloya yakin verdin sende niye simdi ben yapamiyorum diyosun
Yaptigimizi hepimoz gorduk kizim daha kim inanir yapamiyorum dememize?
Sonuca odaklan elif 80 olucaksin yilbasinda.
94 olman zor degil cakil olursun hemen olmussundur yani takilma su an ki sayiya.
Baslangici yap ins gerisi gelicek.
yok canım
Hep aynı bahane kaçak seni neyse haftaya şeedersin artikinyok canım
bugünün cuma olduğu zaten aklıma gelmedi sabah ama yazmakta istemezdim açıkçası
yok canım
bugünün cuma olduğu zaten aklıma gelmedi sabah ama yazmakta istemezdim açıkçası
:))Baslangic kilosu vermek zorundasin dukancık :)
:))
o zamaaan yarın yazsam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?