- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
o kısmetOlurda bu sabahla arasinda farkmi olucak?
Teyy yavrim bonus kısrak gibi yuruyor kardiyo yapiyor bi gorecen
Ter neresinden cikiyor allah bilir :)
Bonuscan herturlu ustume gelebilirsin ben birakirsam kilolarim acaip rakamlara ulasacak anladim resmen. Bugun baslangic. Bugun dolaptan yemek calacaktim sonra anneanneme yakalandim ama daha calmamistim ay cok utandim 2 sarma icin dustugum durumlar cok fena kendime hic yakistiramadim. 2 sarma icin adi hirsiz olacaktim resmenElim gözüm şeetmiş sen nasil olmazsin :)
Bugunku bildirimleri baslangic kabul edicem. 1.hafta icin.
Yemek icin darlanma lutfen yogurdu bol alirsin 10 kiloya yakin verdin sende niye simdi ben yapamiyorum diyosun
Yaptigimizi hepimoz gorduk kizim daha kim inanir yapamiyorum dememize?
Sonuca odaklan elif 80 olucaksin yilbasinda.
94 olman zor degil cakil olursun hemen olmussundur yani takilma su an ki sayiya.
Baslangici yap ins gerisi gelicek.
Anladim ben 2. Yazdigina cevap yazdimcakil80 kusura bakma ya ben elif sanip cevap yazmisim :)) bir bonus klasigi
Elif sen kendi niyetine oku
Ben 600 dakika yuzdum duraksiz[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]397 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ISILDURU[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][TR]
[TR]
[/TR]
[/tr][/TABLE][TR]
[/tr]
Bu dakikalar nedir gozlerime inanamiyorum,bir günlük mü bunlar.eger oyleyse[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]397 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ISILDURU[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][TR]
[TR]
[/TR]
[/tr][/TABLE][TR]
[/tr]
Evet yenacigim tatil bitti is basladi yogunum biraz ama haklisin gelmek motive olmak,motive etmek gerek.
Sporu sevmeyen ben bu cevabinla umutlandim açıkçası,sadece diyetle goturulur mu diye endiseliydim.Ben 600 dakika yuzdum duraksiz
1.saat dans ettim
580 metre merdiven inip ciktim aynali golde yalasik 1.5 saat surdu buna ragmen 4 kilo aldim demekki bogaz tutulmazsa hareket biseye yaramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?