- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Hosgeldin mefkurem :)) yeni tanistirdigim arkadasimi eve getirmis gibi hissettim
teşekür ederim cnmTorunmuuuMefkurem
Bazen öyle oluyor cnm benimde cuma cumartesi berbattı tabi bugün artıyı görünce eteklerim tutuştu :))Pazar
Sabah 10:00-10:30
3-4 kasik lor, 10 kucuk zeytin
2,5 dilim tam bugday
1 dolu tatli kasigi anne receli
1 kapya biber, dereotu
12:30
1 yaprak galete,
1 y.k. ziftin peki(nutella)
Oglen 13:40
2 dilim tam bugday
60 gr/6 dilim hindi fume
Krem peynir dereotu ile sandvic
17:00
1 yaprak galete, yarim armut
Aksam 19:00-19:30
3-4 kasik mercimek corbasi
3 biber dolmasi
1 bardak ayranla yogurt kuru
Su 1,5 litre 2 ye tamamliycam.
Dukan cayinin yarisi
Doymayanlarda bugun yine bonus vardi.
Cumadan bu yana zor doyuyorum.
4 gun cok dikkat edicem.
75 dk tempolu yuruyus
10 dk aletlerle egzersiz
sağolasın fulyacımhoş geldin canım. çok şükür 90 görmedim ama bir ara çok bunalmıştımBonus da sağolsun beni buraya çağırdı. hepimizim yolu buraya düştü yani inşallah bu kış bize Allahın izniyle iyi gelecek
Menün baya az olmuş simi spor yapmaya iyi enerji bulmuşun :)Dün masaja gitmistim bu ara cok calistigim icin omuzlarim komple blokeydi ama nasil gerilmissem ve adam nasi ezdiyse kaslarimi cok agrim var bugün..Ona ragmen spora gittim..60 dk kardiyom var.
Unutmadan menu vereyim:
Sabah: 50 gr sucuk bir dilim ekmek
Ögle: 3 balik cubukcugu Türkce'ye böyle cevirdim
Ara: 1 Alman sütlü kahvesi
Aksam: 50 gr beyaz peynir 150 gr kavun
Ac hissediyorum..Uyur kalirsam bisey yemem de gece uyanirsam kötü..
amin.yenacım teşekkür ederim. Genç yaşta evlenince böyle oluyorNe şahane kilolar vermişsin.. bravo gerçekten. ..
Hepimizin sorunu ben de öyle hep verip aldım kiloları. .
Bundan sonra kilomuzu korumayı da öğreniriz inşallah. ..
Bu arada genç yaşta torun sahibi olmak.. Allah bağışlasin
genel olarak güzel tatlımBenim yediklerim de şöyle. ..
Sabah,
Peynir
Zeytin
Domates
Sosis
Ara,
Çeyrek gevrek
Ara,
Incir
Fındık
Kahve
Akşam,
Menemen
Ara,
Yarım avuç çekirdek..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmAmin canm.simdiden teşekkürler
Iyi akşamlar elifimIyi aksamlar olsun
Iki gozum ametist daha iyicesin insallah masallah :)
aynı anda yazmışız :)Hosgeldin mefkurem,cok sevindim seni burda gördügüme:) Topigimiz cok sicaktir,zamanla kaynasirsin sen de..
Cok güzel kilolar vermissin masallah,bu uzun yolda bazen duraklamalar,bikkinliklar olabiliyor önemli olan mücadeleyi birakmamak dimi:)
Kalan kilolarinida kisa zamanda verirsin in
Midem delindi dediğin ara zaten öğlen yerine geçmiş cnmEfenim yediklerim söyle:)
Sabah
Biraz menemen
3 zeytin
salatalik + biber
peynir
Ara ( Bu kisimda midem delindi resmen,doymadim birtürlü)
Bir avuc kadar findik
3-5 yer fistigi
Bir bardak sebze ve meyve karsimini smoothie
Aksam
Taze fasulye
Coban salatasi
Ara
Cay+yesil cay+kahve
Hosgeldiniz.masallah genc yasta babaanne olmussunuz.ist2diginiz kiloya ulastsnz umarm.burası güzel bir ortam dogeu yerdesinizaynı anda yazmışız :)
Hoşbuldum cnm
Tabi yıllardır birbirini tanıyan kişilere sonradan dahil olmak bşraz zor ama bende sıcak biri sayılırım :))
Bundan sonra inş.beraber kurtulacaz cnm kilolardan
Midem delindi dediğin ara zaten öğlen yerine geçmiş cnm
Ana öğün olduğu için çok abartı görmedim ben
aynı anda yazmışız :)
Hoşbuldum cnm
Tabi yıllardır birbirini tanıyan kişilere sonradan dahil olmak bşraz zor ama bende sıcak biri sayılırım :))
Bundan sonra inş.beraber kurtulacaz cnm kilolardan
Midem delindi dediğin ara zaten öğlen yerine geçmiş cnm
Ana öğün olduğu için çok abartı görmedim ben
Benim bugün yazacak menüm yok
Dün Benim gelinin doğum günü vardı bende pasta yapıp götürdüm
Tabi geç vakit biraz cısslı yiyince bugün tartı bana günümü gösterdi :))
Hem ödem atmak hemde midemi dinlendirmek için 2 tane yeşil elma yedim
Bide detoks çayı içtim
Su 2 lt civarıdır
Bugün çocuk bendeydi o yüzden spor yok inş.yarın başlıyorum
Bayramdan beri çok boşladım
hoşbuldum cnmHosgeldiniz.masallah genc yasta babaanne olmussunuz.ist2diginiz kiloya ulastsnz umarm.burası güzel bir ortam dogeu yerdesiniz
amin.cnm sağolasınDiger arkadaslara nazaran ben de eski sayilmam ama cok samimidir tüm kizlar,hic yabancilik hissetirmezler sagolsunlar..
Kahvaltiyi gec yaptigimdan genelde iki ögün besleniyorum ama haftasonlari düzen bozuluyor esten dolayi o sebepten sey ettimdi:)
Genc babaanne:) torunlarini Allah bagislasin,kaderleri güzel olsun insallah..
Sağolasın cnmDogum günü kutlu olsun gelinin mefkurem,nice güzel seneleri olsun sevdikleriyle birlikte.
2 elma cok az degil mi? Ben cok az beslendigim zamanlarin sonunda fazlasiyla yer buluyorum kendimi,detoks'lar hic bana göre degil yani,beceremiyorum:)
Benden de herkese iyi geceler :)Bana musade,herkese huzurlu geceler diliyorum kizlar
Canım ağlama yaa iğneler inşallah işe yarar çabucak geçer ağrıların geçen seneden hatırladığım senin oğlan okulda yoruyordu seni bu sene kaça gidicek .... ?Sagolasin canim bel agrisi
Okul isi ve okula alistirmaya calistigim bi yavrum olunca dusunuyorum stresi yetiyo
Yena fitikmi yada baska birseymi carsamba belli olur igneler rahatlatirsa iyi yani
Ve dedigin gibi dun yataktan kalkamadigimda kim kaldirabilirdiki 90 kiloyla biraz da onun icin sulugoz olup durdum
Boynere bak bi selin marka elbiseler indirimdeydi işine yarayan bişey çıkar belki bende geçen dolandım durdum bişey bulamadım zaten giydiğim yaa olmuyor yada yakışmıyor Faik Sönmeze baktım daha doğrusu etiketleri görünce pek modellere bakmaya geçemedim benimde giyecek kıyafetim kalmamış yıkanmaktan hepsinin ağzı gözü yamuldu ....Ben de pantolon bluz diye düşünüyorum ama kızım illa elbise giy diyo :)
Zayıfladım diye seviniyorum da 46 bedenim hala ...
Artık bakicam birseyler ama zaman sorunu var işte pofff. . Bir anda iki ayağım bir Papuca girdi valla...
Allah edilen duaları kabul etsin canım tüm temenimiz senin bebeğini sağlıkla kucağına alıp eve gelmen aklımızdasınTesekkurler kızlar.sizleri de haberdar edecem muhakkak
Insallah gecer canim. Bugun 1.sinifa basliyor.Canım ağlama yaa iğneler inşallah işe yarar çabucak geçer ağrıların geçen seneden hatırladığım senin oğlan okulda yoruyordu seni bu sene kaça gidicek .... ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?