Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

@y.o.l.c.u alinmakmi teyyy

Bende ruyamda kaptani gordum beni fatma ablayla eşliyodu.

Antepia27 fatma abla bu topigede gelebilirsin. Bizim kilomuza yakin herkes :)

Canım oğlan ünv gidecek 3dersane okul başladı kışlık konserve büyük temizliğe ufaktan başladım
Yorgunluktan bu günlerde takma bile zor giriyorum ama biraz sakinleşince gelirim inşallah yakın kilodakilerle olmak ya çok güzel olur
Teşekkürler davetin için canim

bonusum benim başlangıç : 88
hedefimi 20 yapabilirsin .
vermem lazım

Mefkurem hosgeldin

bende anneanne olmak istiyom
ama daha kiz evlencekte coluga cocuga kariscakta
45'e kadar olurum belki

vee simi iki tükür bi sükür yarabbi sükür ile gecen haftaki modu geride birakarak yeni haftaya baslar.

gece kaloriferi acip yatmiskene sabah sogukta olsa günesi görmek ne kaaa güzel anlatamam..

hepcigimize günaydin..

Bugun dişarda işlerim var,marketede ugrayıp güzel bulabilirsem turşu malzemeleri almak istiyorum..
Hayatımda hiç turşu yapmadim,hiçbir fikrim yok nasıl yapıldıgına dair:) lakin turşu yapmaya fena özendim,bu merakım ve özencim başima dert olmaz inşallah

Efenim özetle yardımınıza ihtiyacım var:) Aranizda turşu kuran,bu konuda tecrübeleri,püf noktoları vb olanlarınız bana bir el atıp yardımcı olabilir mi?çok makbule geçer:)

Cevaplarınızı bekliyorum anacıım,hadi ben kaçtim byyyy

1 litre su,1 su bardagi sirke,1 yahut 1.5 yemek kaşığı iri tuz, limon tuzu, sarımsak
Bu ölçüleri cogaltabilirsin..

Annem de şöyle yapardı.
Sirke kullanmazdı hiç. Onun yerine salkimiyla birlikte üzüm nohut biraz şeker eklerdi. ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…